reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej:-)
Jestem i przebrnelam na szybko przez te strony co nasmarowalyscie:sorry::-D
Mama no dobrze ,ze juz jestes, martwilam sie o Ciebie. Serniczek od Ciebie pychotka.
Czarodziejko ja kiedys tez kupie taki mikser obowiazkowo.
Dziewczyny pamietajcie ,ze ja bardzo mocno wam kibicuje i trzymam za was kciuki wiec na pewno w koncu zaciazycie.Oby to sie stalo jak najszybciej &&&&&&&&&& Przepraszam ,ze tak ogolnikowo ale nie chce kogos niechcacy pominac.
Ja w druga strone teraz bo dzis bylam zalozyc wkladke. Mi moja trojeczka wystarczy ;-) I tak nie jest super z kasa wiec wiecej dzieci w gre nie wchodzi. Ech troche czasem mi szkoda ,ze to juz ostatnia dzidzia w moim zyciu. ...
Aaa Kinga moi obydwoje smigaja bez bocznych kolek , na kolach 18cali. Mlodszy w zeszlym roku zaczal na tym ciut mniejszym a starszy juz drugi rok na 18tkach smiga. Mysle ,ze musicie przymierzyc synka bo jak nie bedzie siegal nogami z siodelka do ziemi to moze sie bac na poczatku bez bocznych kolek. Ja bym pewnie pomyslala o 18calach na rok dwa.

Ostatnia edycja:
A no to jak siega to spokojnie moze miec taki:tak: U nas tacy rowerzysci ,ze jak chcemy na spacer bez rowerow isc to jest bunt:-D

:) Dzieci lubią na rowerach jeździć u nas dużo na podwórku jezdzi widzę.. Fiol teraz śmiga na hulajnodze bo dostał nową na zająca wiec rower na chwile poszedł w odstawkę ale pewnie nie na długo:)

dzień dobry

jeszcze jeden dzień do godziny zero..hehe choć właściwie nie wiem co mi gin powie, może nic...a ja czekam na niewiadomo co:baffled:

Ewcik, ziółka piję od początku tego cyklu-ponad 40dni, cały czas te na owulacje, no zobaczymy jak się dalej potoczy...
Samona jejku te motylki są piękne...ach
Kiedy masz kolejną wizytę ?
Marylin zazdroszczę tego brzuszka, też mam...tylko tylko..bez człowieczka w środku:eek:
Gal dzięki kochana :) ja zaczynam na nowo trzymać wielkie kciuki za Ciebie i Mamę :)
Natusia dzięki za doping :)
Śliczną masz drugą fazę, zazdroszczę uporządkowanego cyklu;-)
Tasha...w sumie jak bym mogła wybierać to wolę II krechy niż małpę hehe
no ale jak nie ma szans na malucha, to niech przynajmniej małpa szybko przychodzi ehh
dzięki :)
Daria sukienka też śliczna :) ale w dupe daje ojciec,współczuję, trzymam kciuki żeby wszystkiego nie zepsuł
Andziak masz moje wielkie &&&&& za dobre wieści w maju :)
Aneczka to pięknie chłopaki śmigają na rowerze, wcześnie zaczęli na dwóch kółkach :)

Ściskam wszystkich!!! Miłego Dnia!!!

hej dziewczyny :-) ja dopiero teraz, jakos szybko zlecial ten czas od rana.
tak sie zaczelam zastanawiac co jest gorsze: czekanie na II kreseczki na tescie czy na ten moment kiedy mozemy sie dowiedziec jakiej plci jest dzieciatko :confused:
ja chyba wole ta pierwsza opcje. jakos mam cykora ze jak sie w koncu uda to bede bardzo przezywala czy chlopczyk czy dziewczynka.
Dlatego Andziak doskonale cie rozumiem ze bardzo to przezywasz i czesto masz smutne dni.
ja cos tam robilam zeby zwiekszyc szanse na corke ale ciagle mi sie wydaje ze to wciaz za malo :-(
Kinga, Czarodziehka super te wasze miksery. napewno warto miec cos takiego :tak: moze kiedys tez pomysle o zakupie tego cuda :-)
Daria no przecudna ta sukienka Nadii :tak: chetnie odkupie pozniej jak bede miala corke :-D

Ostatnia edycja:
Kinga dzięki :)
Marzycielka, mnie się wydaje że to zależy od tego czy łatwo idzie pierwsza faza-czyli zapłodnienie ;)
jak się szybko zaskoczy to człowiek siedzi kombinuje zadręcza sie kto tam w brzuchu mieszka, a jak się walczy przez dłuższy czas o malucha, to jak się uda, to po prostu człowiek unosi się ze szczęścia, że się udało i ta płeć schodzi na dalszy plan..
ale to tylko moje zdanie ;)

reklama
pewnie masz racje Truskafffko. najlepiej jak sie planuje pierwsze bo wtedy nawet jak sie nie uda to wiadomo ze mamy jeszcze szanse nastepnym razem :-D ale jak sie planuje drugie albo trzecie :szok: to juz nie jest tak wesolo:szok::szok:

Do góry