reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamakubulki >a no jest ;-)
Mama kobieto nigdzie mi się nie szykuj,jakby nie ty nie zapychałam bym sie super pyszna owsianką ;-) jestes super babka ........:tak:

reklama
Tasha swietnie Cie rozumiem , tez mam miedzy 1 a 2 drugim synem 15 lat róznicy, i po pierwszym porodzie tez powiedziałm, ze nigdy wiecej dzieci, ale jednak sie zdecydowałam. pierwszy syn wazył 4 kg ledwo go urodziłam szyli mnie ponad pół godziny i na "żywca" bo zapomnieli znieczulic, masakra, babki po cc duzo szybciej sie odemnie zbierały. Jak szłam rodzic 2 syna to sie panicznie bałam i miałam miec znieczulenie ale nie było dobrego anastezjologa i dostawałam znieczulenie dozylne tez działało, poród miałam taki sobie ale prównujac do 1 to rewelacja tylko 2 szwy i do tego ze znieczuleniem a teraz jak rodziłam Alana miałam znieczulenie i nigdy bym juz bez znieczulenia do porodu nie poszła, ukłucie w kręgosłup nic nie boli i rodziłam na klęczaco według mnie tez duzo lepiej i szybciej, zero szycia mimo że ważył 3650. Tak, ze nie masz sie co bac i jak tylko mozesz to zdecyduj sie na poród sn. Matko jak sie rozpisałam.

Mama - dzięki, trochę mnie wystraszyłaś... sprawa cc do przemyślenia i to głębokiego!!!
Samana - spróbuję Ci podpowiedzieć jak wstawić suwaczek, mi też pomogły dziewczyny; więc po prawej stronie na górze strony masz w zielonej ramce dla ciebie suwaczki, trzeba kliknąć na suwaczki, otworzy się strona z suwaczkami, wybierasz suwaczek, potem wskazówkę i wpisujesz dane, w okienku, które pojawi się po wyborze suwaczka zaznacz link wybranego suwaczka i kopiuj, potem wchodzisz w moje ustawienia, mój profil, po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę, klikasz w edytuj sygnaturę, pojawi się miejsce, w które wklejasz link suwaczka i klikasz w znaczek z drzewkiem insert image, który znajduje się w 2 linijce, jest to 3 znaczek, następnie klikasz na ok i zapisz sygnaturę...
wydaje się skomplikowane, ale takie nie jest, powodzenia:tak:

Pirania cześć kochana i ...dziękuję ..
szlag!!!!! co Ty piszesz-do Gal też @ przylazła???:-(

Gal kurka siwa :wściekła/y::wściekła/y:czy ta małpa sie od nas odczepi no!!
tulę Cię słonko kochane..
brak słów-wiec nie piszę,że może następny cykl ,że trzymaj się ...
napiszę ,że rozumiem co czujesz i paczę z Tobą:-(

Pirania ginka powoedziała,żeby ten cykl zrobić bez zastrzyku...ale jak będę na usg po przyjeździe z gór - bo akurat tak wyjdzie ,że w górach będe łykać Clo:sorry:więc też nie da się wyluzować:)crazy:)
..we wtorek kończe brać a w środę wracamy ,ale ginka ma wolne..wiec moge iść dopiero w nastepną środę i ewentualnie tylko sprawdzi czy pękł pęchol..
bo jesli nie to na następny cykl chce dac pregnyl..

reklama
Czarodziejka a u Ciebie co?tak milczysz dzisiaj..

A Witaj Malenka:)
U mnie wszystko Gra...ale dzien jakis taki leniwy...senny.
Cisnienie chba niskie bo ja chodze zakrecona ze ho ho..
Wyszlam dzis z maksiem na dwor ale tak mi sie nic nie chcialo, do niczego nie mialam werwy..
Tyle dobrego ze nadrobilam zaleglosci w prasowaniu.

Mama- dobrze ze jestes!!!!
Andziak...a smec o plci...ja 3 lata temu tez smecilam:)))))

Ide wsadzac Maksia do wanny..

Do góry