reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak no tak..Tys niedaleko mnie:-p
a wielorybem nie jesteś i nie bedziesz:)

wiesz co zrobiłam w sobotę -wstyd!!wstyd!! i hańba!!!!
zjadłam 3 czekolady-myślałam ,że zwymiotuję:eek:pierwszy raz mi sie takie coś zdarzyło..:baffled:pewnie przed @...ale aż tak.

reklama
Mama kazda z nas to wszystko rozumie. bo niby jak inaczej ma sie zachowywac kobieta ktora po raz kolejny nie zachodzi w ciaze :-(
jutro ja bede ryczec bo juz czuje ze @ przylezie :wściekła/y:

Mama dobrze że jesteś
..tulę i podaję chusteczkę, widzisz u mnie też dolina, 42dc, małpiszona brak...
Kinga Mati ma rower z kołami 16, jeszcze z podpórkami śmiga, jak będzie chciał to spróbujemy bez.
A wy to nie wiem czy 16 byłyby ok, czy większe potrzebne
Marzycielka nie gadaj, ja tam inny koniec dla ciebie przewiduję teraz ;)

mama dobrze ze jestes i nie zartuj, ze nas opuscisz, bo ja tez tutaj nie bardzo pasuje, bo nie planowałam z Wami ani nie zamierzam planowac ale tutaj jest tak fajnie, ze żal mi Was opuszczac a nie wyobrażam sobie tego wątku bez Ciebie

Kate - dzięki, 1 ciąża zakończyła się porodem naturalnym ale bez znieczulenia i to było straszne!!! wtedy postanowiłam sobie, że skoro to tak potwornie boli to już nigdy więcej nie będę rodzić i wytrwałam w tym postanowieniu 15 lat, ale chęć posiadania 2 dziecka była silniejsza, a teraz już się boję porodu, choć to dopiero za 4 miesiące...a koleżanka mi powiedziała, że rodziła przez cc i było lajtowo, szybko i praktycznie bezboleśnie, ślad ma minimalny i stwierdziła, że tak to można rodzić, stąd ta moja myśl, że może cc byłoby lepsze...
Mama - jesteś nareszcie!!! wychodź z norki i marudź ile wlezie ale nas nie opuszczaj!!!
Pirania - ale ten bliznowiec nie boli??? tylko niezbyt ładnie wygląda, tak??? nie wiem, może popytam jeszcze lekarza co byłoby lepsze i czy dostałabym znieczulenie, bo bez to sobie nie wyobrażam...

dziewczyny, nie wygłupiajcie się!!! w końcu musi się udać!!! idzie maj - miesiąc miłości i MUSZĄ pojawić się II kreseczki na testach!!!

Truskaffka dzieki za chusteczkę..się przyda:sorry:
tulę kochana i Ciebie skoro znowu tyle czekasz na @:wściekła/y:co to sie porobiło u Ciebie?:eek:ale musisz mieć nerwa:baffled:

Kate dziękuję za miłe słowa...faktycznie-każda z nas coś innego wnosi na wątek i każda jest tu potrzebna...ale widzisz -ja jestem taka ,że zawsze każdego wspieram ,podtrzymuję na duchu,tulę i w ogóle a sama nie bardzo umiem wsparcie przyjmować bo generalnie twarda doopa ze mnie i wkurza mnie to moje rozmemłanie:baffled:nie lubię taka być:confused2::no:

jak dobrze,że już w sobotę jedziemy w te góry...tylko...jedzie z nami znajoma która własnie jest w 13 t.c.ale bardzoooo postaram się wyluzować:sorry:

Kate kochana-doczytałam ,że Twój synek mega pieknie śpi-gratuluje -Ty możesz odsapnąć i masz czas dla pozostałych chłopców.cudnie sobie radzisz:tak:

Tasha no wyszłam z nory-Dido mnie smsem wytargała;)
rozumiem ,że pisałyscie o porodach-ja też nie wspominam bólu milo-ale chyba nikt nie wspomina i teraz wiem,że jak rodzić to tylko z zzo..
mja kumpela miała 2 cc-jedno bo dziecko sie nie odwróciło i mimo ,że mały ma 4 lata to cięli ją nie w poprzek tylko wzdłuż-może zapomnieć o bikini;/
druga cc była "kupiona" żeby od razu usunąc bliznowca i teraz po 2 gim cc ciągnie ją wszystko,drugie cc tez miała wzdłuż..
dostała recepte na jakieś plastry ściągające..
przychodzi do nas na mikro bo mikrodermabrazja spłyna i rozjaśnia blizny...
ale nie wyglada to ciekawie

Ostatnia edycja:
mama głowa do góry! trzymam kciuki, zebys szybko zobaczyła 2 kreseczki:)
pirania nasi chłopcy faktycznie w tym samym wieku, Krzys duzo mówi? u nas jest szał na słowo bażant, które powtarza do znudzenia, jest uroczy;) fajnie, ze masz brzuszek w dodatku z dziewczynka;) ktora metode stosowałaś? ja chyba zastosuje wszystkie na raz, a przynajmniej tyle co sie uda;););) marzą mi się różowe sukieneczki, warkoczyki........

też mialam cc, ciężko to przeszłam i blizna też mnie czesto jeszcze swedzi, drugie dziecko chcialabym sn , ale ze znieczuleniem, tylko u nas w Lublinie ciezko jest zdobyc znieczulenie, nawet jesli chciialabym zapłacic, nasz moze linki do jakis innych szpitali prywatnych?
czy ktoś tu jest z Lubelszczyzny?

mam pytanie o lubrykanty, czy ktoś wie jakie ph jest w zelach intymnych nr durex, nie mam w domu zadnego papierka lakmusowego, zeby sprawdzic, ktore zele maja najnizsze ph?

mama kubulki-witaj...
ja już się staram od 2 lat ponad-w lutym minęło i czego to ja nie probowałam to Bóg jeden wie..
teraz juz rozkładam rece.
co do żeli to nie wiem-nie sprawdzałam ..

martika,czarodziejka,nullka-przeleciałam kilka stron i nie widziałam Was;(
co u Was?

reklama
samana, wybierasz sobie odpowiedni suwaczek na którejś ze stron z suwaczkami, konfigurujesz go wedle upodobań, na końcu generowany jest kod, który wklejasz na forum wchodząc w Ustawienia --> Edytuj Sygnaturę.

Jagienko, podobno wyposzczenie ponad 7 dni też osłabia męskie plemniki ...a jeszcze potem ten maraton więc nie miały wiele szans :-D

Mama, pasujesz tu idealnie! A wszelkie smutki i dołki niech znikają precz, a sio, a sio! Rozpoczęłaś dziś bardzo obiecujący cykl - nie dość, że z tego sprawnego jajnika to jeszcze z CLO i Pregnylem/Ovitrelle (który z nich będziesz brać?), pęcherzyki więc i urosną i pękną a tamte 2 bociany już zrobią co do nich należy! :tak:

Gal, czyli znów z Mamą będziecie iść łeb w łeb skoro obie macie dziś 1 dc? :-)

Marzycielko, a nie kusi Ciebie by zrobić test 10 mIU/ml? :-)

tasha, moja siostra bliźniaczka też ma traumę po SN a CC wspomina lajtowo. Bliznowiec nic a nic nie boli, to takie czerwone zgrubienie na bliźnie i miałam pecha bo wszystkie moje znajome a także siostra mają cieniutkie, jasne i niewidoczne blizny. Skoro miał mi się zrobić bliznowiec to być może zrobiłby się tez po nacięciu krocza ...już chyba wolę mieć go na brzuchu :-D

Do góry