reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam
Ja mam pytanko do Jagienki i Beatki>dziewczyny wy osłabialiscie plemniki zaczynając zaraz po @ az do tych dwoch dni przed owu
i czy osłabiając stosowaliście prezerwatywę i potem jeden złoty strzał czy też bez?????????
.

U nas nie było osłabiania a wręcz wyposzczenie :-p mąż wyjechał i ja tydzień później do niego poleciałam :tak: czułam że coś z tego może być więc w ciągu wieczora i nocy nadrobiliśmy (4x ;-)) potem do owulacji-stosunek przerywany...moje staranka są na stronie 3025 :-)

Beatka-Hanulek do schrupania! Jakie ona ma cudowne oczęta!!:happy::happy:

wyłaniam sie z dziury na chwilę:sorry:

Dido-dziękuję za smska...

kochane ja jakąś dolinę załapałam to co mam Wam tu smęcić:baffled:zaszyłam sie z książką...
a sobotę byliśmy w tej operetce...ale koło mnie siedziała kobieta........w ciąży:sorry::confused2:

poczytam choć ze 3 strony co u Was bo nic nie wiem...

ściskam wszystkie!!!!!kochane babeczki.

no w końcu jestes krzysia!
tak czułam że masz doline
oj tule i ściskam
nie smutaj się :****

Dziewczyny doradźcie mi jaki rower kupić Filipowi do nauki jazdy taki już na dwóch kółkach... na dzień dziecka chcemy mu kupić i uczyć już. Za pomoc bede wdzięczna! :tak:

Marzycielka,Kinga,Andziak...ale co mam smęcić..tu babeczki ciążowe mają swoje sprawy a ja taka kurka wybrakowana co w ciąże zajść nie umie i co mam się użalać i Wam psuć atmsferę..
własnie @ zawitała pół h temu..
nie może sie odczepić ode mnie cholera jedna...

Truskafcia ,Ewcik czy dostałyscie przesyłki?

Aneczka,Tasha,Gal,Pirania,Tusia,Kate i reszta gangu Olsena dziękuję Wam za pamięć ..

ja czuję ,że tu nie pasuję kochana..nie pisze tego po to ,żebyście mnie zatrzymywały..poprostu tak czuję...
czasem mam dobry dzień i jakoś sie układa a częściej jakaś taka zgaszona jestem...
mam nadzieję ,że sie ogarnę bo źle mi z tym.....

Kinga my w tamtym roku kupilismy Zuzi bmx 18 cali koła i smiga równo..Dominik też ma bmx ,ale mniejszego i od zeszłego roku jeździ na 2 kółkach to Filip też pewnie szybko załapie;)
Tom nauczył Dominika latem w 1 dzień jak ja w pracy byłam;)

Ostatnia edycja:
mama ale dlugo bylysmy starajace...to nie topik zaciazonych tylko mam.Ja tez smuce czy bedzie ta Zosia czy nie i tez juz pewnie dziewczyny maja mnie dosyc.

Ostatnia edycja:
reklama
Mama pamietaj ze mieszkam niedaleko wiec przyjade z moja druzyna i dokopiemy jak nie przestaniesz pisac ze tu nie pasujesz.Jeszcze wielorybem nie jestem i dam rade z chopakami...

Do góry