reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam
Ja mam pytanko do Jagienki i Beatki>dziewczyny wy osłabialiscie plemniki zaczynając zaraz po @ az do tych dwoch dni przed owu
i czy osłabiając stosowaliście prezerwatywę i potem jeden złoty strzał czy też bez?????????
​miłego dnia kobiety i &&&&&&&& za fasolki.

reklama
witam

Marzyciekla pytasz u mnie który dc... tak jak widzisz na moim suwaczku niżej:) dziekuje za kciuki

Kinga, kiedy masz termin @? Trzymam z całych sił kciuki! &&&&&&&&&&
termin mam na 30 kwietnia...

Ja dopiero do firmy dotarłam
miałam szalony poranek
jestem zmasakrowana już! a to dopiero 10 godzina! :confused2:

Hej hej!
Mamo hop hop!!! Gdzie Ty? Ja juz sernik mam zjedzony;-)
Piranha ja tez stosowalam ta metode co Beatka i Jagienka ale dodatkowo zakwaszalam lactovaginalem i dietke trzymalam. Mysle ,ze planowanie w ogole jest bardzo trudne i zawsze trzeba sie liczyc z tym ,ze sie nie uda. Ja od poczatku bylam nastawiona ,ze to tylko zwiekszanie prawdopodobienstwa.
Beatko jaka slodziutka ta Haneczka:-) Musisz koniecznie jeszcze zlapac moment kiedy guga i nam pokazac.
Och lenia mam toatlnego ale chyba zaraz zapakuje moja koze i pojedziemy na zakupy.
O wlasnie jeszcze musze zadzwonic do gina i umowic sie na zalozenie wkladki, badania juz porobione i tylko teraz zakladac.

a ja znowu schudłam
ważyłam 55 a teraz 52.. za dużo stresu chyba :/
no ale jak inaczej jak ja ciągle w biegu jestem.. od rana do wieczora robota jakaś jest:angry:

Witam się poniedziałkowo!

U mnie chyba dzisiaj @ zawita, w końcu to 28 dzien cyklu.

Dziewczyny, jak Wy liczycie tygodnie ciąży? Mnie się zawsze wydawało, tak czytałam i tak zawsze miałam liczone jak zaszłam w ciąze, ze liczy się od dnia @ , czyli jak zajdę w ciąze w dniu @ byłam już 4 tygodnie w ciąży przy cyklu 28 dniowym.

Piaranha- dzieki kochana, dalej sie synek męczy, choc chyba lepiej. A dzisiaj na bank @ zawita. Jak mnie się już nie chce tych tabsów łykac.... Ale będę jednak ziółak pić, po tym wszystkim...

Mama05- gdzie Ty jesteś? Tęsknie za Tobą....

witam wszystkich:-)
malo zagladam bo brak czasu;/ jeszcze w dodatku moj tata nie przestal pic i nie wiemy co zrobic wesel w sobote;/krawcowa uszyla nadii nie ta sukienke co miala ale mowi sie trudno;/
gal testowałaś? a moze beda 2 kreseczki:tak:
ktos jeszcze teraz testuje albo dowiedział sie płci? nie jestem w stanie nadrobic wszystkigo co piszecie bo nie ma kiedy:-(
jeszcze do wszystkiego nadia mi taki katar zlapala ze szok;/ tylko zeby do wesela minelo;/
a mama kiedy ma teraz wizyte u ginekologa? pewnie szykuje sie juz do wyjazdu :)
milego dnia wszystkim :-)

Kinga ale ze mnie gapa :sorry: no przeciez, ze wystarczylo popatrzec na twoj suwaczek :-D
Gal ja tez myslalam ze juz @ przylazla bo wczoraj przez moment mialam sluz zabarwiony na rozowo. ale jak narazie czysto :-)
wogole cos mnie chyba rozklada i najgorsze ze nie bardzo chce wziac jakies tabletki na przeziebienie no bo wkoncu nie wiadomo czy udalo sie czy nie :confused:
Daria tule mozno i mam nadzieje ze twojemu tacie przejdzie do wesela :-(

Daria- dzieki, własnie byłam w łazience i juz się @ zaczyna....
Trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&, aby to wesele przebiegło w spokoju dla Ciebie ze względu na Twojego Tatę (rozumiem Cię doskonale, bo sama tez to przechodziłam) i abys spędziła je we wspaniałej atmosferze i zabawie:tak:

Kinga- kciuki za ten cykl, aby w końcu udało Ci się zobaczyć te dwie kreseczki&&&&&&&&&&&

Marzycielko- no to trzymam kciuki za Ciebi&&&&&&&&&&&&&&e, to leć do apteki i testuj!

Ostatnia edycja:
reklama
gal jeszcze za wczesnie (u mnie 25dc). nie nastawiam sie bo pewnie dostane jutro. ostatnio mam 26 dniowe cykle. moze i bym uwierzyla ze moglo sie udac gdyby nie to ze testy owul. wychodzily mi caly czas negatywne. chociaz objawy owul. byly

Do góry