reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha ja też jestem za Kają sliczne imie, faktycznie 270 zł to nie duzo za poród, ja rodziłam w państwowym szpitalu ale ze swoim lekarzem i wszystko miałam za darmo znieczulenie też, chociaż chodziła do niego prywatnie

reklama
tasha, to prawda, że ceny w tym szpitalu mają takie, że aż ciężko uwierzyć ...no ale tylko się cieszyć! Należy się u nich umówić na wizytę przedporodową na miesiąc przed terminem (a zadzwonić miesiąc przed planowana wizytą), ja jestem umówiona na 22 maja choć nie mam jeszcze ostatecznej pewności czy się zdecyduję bo mam tam dość daleko (to jest w Bielsku Białej), oto link do tego prywatnego szpitala (pokoje są 2-osobowe z łazienkami) http://www.klinika-eskulap.pl/pl/szpital.html a tu jest link do wątku na forum, który podczytuję i na którym dyskutują o Eskulapie KAFETERIA - Klinika Eskulap Bielsko-Biała - Forum dla kobiet - 369 strona. Strasznie mi miło, że podoba Ci się prawdopodobne imię mojej córci :-)

kate, też się cieszę ogromnie, że Ci się podoba! ...z imionami to tak już jest, że zawsze ktoś będzie kręcił nosem i należy to zaakceptować :-) Niestety lekarka do której ja chodzę na wizyty nie pracuje już w szpitalu ...a szkoda.

Ostatnia edycja:
no tak, wystarczy tylko poczytac te mile slowka ktore naskrobalyscie i odrazu robi sie nadzieja ze jednak sie udalo. oczyswiscie za wasze wsparcie bardzo, bardzo dziekuje :tak:
jejku Gal :szok: ale mnie pocieszylas. juz myslalam ze moje cykle sa bezowulacyjne, a tu prosze, byc moze mialam testy do d*** :-D
z tym testowaniem to moze jeszcze poczekam :tak: @ powinna przyjsc jutro, najpozniej w piatek. jakos wytrzymam :-)
Piranha imie super :tak:
Kate zycze zdrowka , a synus to niezly spioszek :-D

Piranha pamietasz, ze u mnie tez był problem z imieniem Alan juz sie urodził a my sie jeszcze zastanawialismy i dokładnie tak jak piszesz zawsze się komus nie spodoba ale imie ma sie podobac rodzicom a niekoniecznie całej reszcie

Andziak, u mnie w obu ciążach cały czas są podniesione neutrofile ale czytałam, że to normalne, kciuki za wyniki! :-)

kate, dokładnie! A Alan to prześliczne imię! Niezły śpioszek z synka, oby moja córcia tez była z tych niekłopotliwych śpiochów ;-) bo Krzysiu to nieźle dał mi popalić, dużo płakał, ciężko zasypiał i krótko spał.

O matko dziewczyny jak mi się nic nie chce pogoda dobijająca ciągle pada tylko na chwile przestaje po to żeby za chwile znowu sobie popadać bleee.Bule do piątku i długi weekend :-) super i w weekend będą pierwsze starania ( je je je je je ) :-D:-D:-D potem krótka przerwa na owu i dalej metodą 0+12

reklama
Andziak ja w ciazy tez mialam takie wyniki.Oby toxo jeszcze dobrze wyszla
84Misia to szalony week wam sie szykuje;-):-) Oby okazal sie owocny.
Czy ktos wie co sie dzieje z mama?
Czarodziejka a u Ciebie co?tak milczysz dzisiaj..

Do góry