Witam niedzielnie!
Andziak, dokładnie, lepiej mieć za niskie jak za wysokie, które może być objawem groźnej komplikacji zwanej stanem przedrzucawkowym. Przy okazji znalazłam dlaczego jest mi słabo i kręci się w głowie jak wstanę:
U kobiet spodziewających się dziecka powszechnym zjawiskiem jest spadek ciśnienia przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą, tzw. niedociśnienie ortostatyczne. Siła grawitacji ściąga wówczas krew do nóg, powodując jej odpływ z mózgu, co skutkuje zawrotami głowy, lub chwilowym uczuciem szumu w uszach.
Mama Kubulki, witamy! Według mnie nie warto gdyż ta książka bazuje głównie na nieskutecznej metodzie Shettlesa a o diecie czy niskim pH są tam tylko krótkie wzmianki, nie ma nic o suplementach i innych ważnych czynnikach, na tym forum według mnie znajdziesz skuteczniejsze metody
Kinga, kiedy masz termin @? Trzymam z całych sił kciuki! &&&&&&&&&&
misia, dużo zdrówka dla synka!
Kasiu, a Ty kiedy testujesz?
tasha, ja bym w życiu nie potrafiła już wrócić do płynnych podkładów, mineralne biją je na głowę, perfekcyjnie wtapiają się w skórę, świetnie kryją a jednocześnie nie widać ich na twarzy, są naturalne, nie zawierają tych wszystkich zapychaczy cery i rakotwórczych składników jakie są w zwykłych "chemicznych" podkładach. Dzięki, że pytasz kochana, nocka lepsza zarówno dla mnie jak i synka, oboje spaliśmy dłużej i mocniejszym snem po takiej ilości godzin spędzonych na świeżym powietrzu :-)
Gal, Ty masz dziś 12 dpo? Jak afta synka?
Mama, wracaj bo aż mi się przyśniłaś :-)