reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Idę dzisiaj na 18,45 mam wizytę.Jeden problem w tym,że u mnie to dopiero 15 tydz ale cóż może się coś dowiem:-p

reklama
Dobra MatKi spadam..U nas dzis 17/18 stopni...piknie sie rozpogadza...Ide Mlodego budzic bo wieczorem bede miala polke galopke:))))
wlasnie mi kurier dostraczyl rozne odzywki, dosiewki, itp do ogrodu...ide dzialac:)))) moze ktoregos dnia sie obudze a tu busz:))))))))

Patrysiak- Czas pokaze co zycie nam przyniesie...nie mowie NIE:))))))
Chociaz bardziej sie nastawiam ze jak sie zdarzy to od mikro dziurki w gumce podobnie jak u Andziak:))))))

Usciski babole...
Milego Dnia:)))))

czesc dziewczynki:tak: co tam u Was? bo ja ciagle czuje sie masakycznie zmeczona:( przy ostatnich badaniach wyszlo ze mam za niska hemoglobine, ale przeciez ja od poczatku czuje sie tak bardz ozmeczona a wyniki mialam dobre:baffled: do tego teraz czuje jakoies dziwne mdlosci i czesto mi jest slabo. dziwne to. no ale jakos staram sie jakos radzic, w koncu mam w domu 2,5 latka:blink:

dziewczyny strasznie kazdej z Was zazdroszcze coreczki ALE na dzien dzisiejszy nie czuje smutku , rozczaowania, zawodu z powodu synka ktory mi sie niebawem urodzi. nawet juz sobie nie wyobrazam ze mogalbym uslyszec ze to dziewczynka. sama nie wiem co wtedy bym czula. z jednej strony radosc bo wiadomo moje marzenie by sie spelnilo a z drugiej smutek bo ja synka juz nosze w swoim sercu i jest On juz teraz czescia naszego zycia i rodziny.
jedynie jak czytam ze kolejna z Was spodziewa sie coreczki to robi mi sie smutno ze mi jednej jedynej nie udalo sie spelnic swojego zyciowego marzenia i zastanawiam sie wtedy dlaczego "ja"????? smutno mi sie tez robi jak widze kiedy moj 2,5 letni synek "pomaga " tacie, jak badzo chce robic wszystko to co on, jak widze jak maz sie cieszy ze ma takiego kompana i pomocnika... to wtedy troche mi smutno ze on bedzie mial 2 takich malych mezczyzn do pomocy a ja nie bede miala swojej malej kobietki... Wpawdzie synek tez mi chce pomagac, chce gotowac, odkurzac... ale ja cos innego mam na mysli... Zawsze marzylam o takich "babskich" relacjach ;-) no wiecie o co mi chodzi;-)

za kazda z Was trzymam kciuki:tak: jak mam czas to Was podczytuje, ale od dluzszego czasu mam duzee zaleglosci.
Beatka jakie cudne zdjecia! cudne te Twoje dzieciaki!!!!:tak:

Dziękuję albo i nie za kciukasy:-pPowiem wam czy ma być to chłopczyk czy dziewczynka to ja już chcę po prostu wiedzieć bo ta ciekawość jest strasznie męcząca:-(czytanie, wyszukiwanie jakiś syndromów, kurcze nie na moje siły:-pZ synkiem od pierwszego dnia ciąży wiedziałam,że to chłopak.Teraz w ogóle nie mam przeczucia.Ja nie planowałam płci, wyszło jak wyszło dlatego jak już nie będę rozczarowania.

Czarna- dziekuję za pamieć, ano jakaś masakra, wczoraj nie dał sobie posmarować, a dzisiaj nic nie chciał jeśc, dopiero teraz je rosołek. Ale posmarowałam mu juz na siłę tym aftinem i zauwazyłam taką juz czarną kropkę, tam gdzie była biała, nie wiesz czy to tak ma byc?

Patrysiak- dziekuję Ci za Twoje słowa, no własnie ten powrót do pracy, kurcze to nie tak miało być, myślałam, że dziecko będzie juz na świecie w tym czasie a tu zonk.... I ja nigdy nie chciałam się starać o dziecko w tym wieku, ale to marzenie jest silniejsze ode mnie...............

Hej!
Siedzę z kawką i serniczkiem wg przepisu Mamy;-)
Kosmo ciesze się ,że się pojawiłaś. Rozumiem dokładnie o czym mówisz, zresztą kto inny jak nie my może takie uczucia zrozumieć;-):-) Ja choć nie planowałam drugiej córci to byłam pewna ,że tak będzie. Byłam rozczarowana po usg ale teraz nie wyobrażam sobie jak można wychowywać jednego chłopca. To ,że zdecydowałam się na trzecie wyskoczyło zupełnie niespodziewanie. Wcześniej zawsze mówiłam ,że dwójka dzieci to maks(nawet mieszkanie tak zaprojektowaliśmy).
Powiedz a jak syneczek będzie miał na imię? Jak braciszek? cieszy się ,że będzie dzidzia?
Samana trzymam kciuki za wizytę , kto wie może uda się zobaczyć płeć a jak nie to zawsze większa szansa na to ,że to dziewczynka:tak:

Gal ta kropka jest czarna? może to taki krwiaczek sie zrobił? Afty zwykle są białe a potem jak już to białe zejdzie to przestaje boleć. Może podejdź do lekarza z tym jak to tak wygląda?

reklama
Do góry