reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZARODZIEJKO tak jednak duże podobieństwo widziałam do tego co pokazywałyscie a ze gin nie sugerował bo miał olewke taki typ z niego...mysle ze gdyby dostał w łapę to by zaraz powiedział ze chłopczyk...

reklama
Cześc Babki ,
samana , ja bym chyba poszła na to usg - za bardzo kusi już ta wyznaczona wizyta... a co do męża , przecież im się wszystkiego nie mówi :-p
Gal , Karola , ja mam w tym roku 36 - masakra . Gal jak ta afta u małego?

Musiałam się zwolnić dziś z pracy i jechać do szkoły po córkę bo miała gorączkę i dreszcze.
Lekarz twierdzi że to wirusowe , dostala leki i leży.
Mama , gdzieś ty?

Aha , dziewczynki Samana i Patrysia , moje córki dopiero potwierdzone były ok 20 tc , wcześniej mi mówiła gin że córka ale tak na 55%

Ostatnia edycja:
ALE POCZUŁAM ŁADNEGO KOPNIAKA!!!

Wcześniej to takie wiecie a teraz KOPNIAK!!jej ale się ciesze :D

SAMANA na NFZ ...dlatego ide teraz prywatnie zbadać maleństwo :)w maju dokładnie nie wiem kiedy ale szybciej niz mam połówkowe(16 maja):)

Andziak to faktycznie Szok....
My sie szorujemy przed...po...Kuzwa oszalec mozna:-D
a sa kobiety ktore po stosunku ...potrafia zasnac ze sperma w srodku....mnie by zaraz pieklo, swedzialo...ja od razu lece sie myc:)))) malo to romantyczne ale taka juz jestem:))))

Patrysiu- no nie wiem co z Toba zrobic:) Mam nadzieje ze sie nie sprawdzi i bedzie podobnie jak u naszej kolezaki K.:)))))

Musiałam mu powiedzieć bo idzie na noc do pracy więc musi mi zostawić samochód żebym mogła małego odwieźć do teściowej:-(Na całe szczęście już udobruchałam złośnika:-pNo to się nakręciłam, pójdę, powiem wprost,że chcę tylko USG i wymyślę,że Pani doktór która robiła je państwowo za bardzo się nie postarała o płci też powiem ,że mi zależy. Tylko ciekawe czy mi powie czy to nie za wcześnie?

cześć dziewczynki witam Was piątkowo:-)
Gal jeżeli chodzi o wiek, to tak bardzo sie nie przejmuj, ja mam 37 lat:tak: znalazłam kiedyś taki wątek na kafeterii o ciąży po 40. Piszą tam dziewczyny, które urodziły dziecko po skończeniu 40 roku życia (niektóre miały nawet po 45lat) albo takie, które do tej 40-tki się zbliżały. Wszystkie urodziły zdrowe dzieci. wszystkie są pełne energii i radości, ze mają te dzieci. Druga sprawa to Twój powrót do pracy, o którym pisałaś, musisz to rzeczywiście przemyśleć.
Czarodziejko cieszę się, że już dobrze się czujesz. Ja wiem, że Ty kiedyś zaryzykujesz i zajdziesz i urodzisz córeczkę. A ju tu będę żeby ci gratulować.
Samano częste usg nie szkodzi, w zagrożonych ciążach to usg wykonuje się często. ważne żeby samo badanie nie trwało zbyt długo. Jeżeli zdecydujesz sie iść, powodzenia!
Piranho dla mnie to niewyobrażalne co piszesz o Twojej mamie!?! A skąd u niej taki stosunek do wnuka? Teraz to tylko Tobie jest przykro ale za parę lat jak Krzyś zacznie już pewne rzeczy rozumieć jemu też bedzie. Czy ona zadje sobie z tego sprawę?!? Wiem, ża tak łatwo pisać ale postaraj się nie denerwować. Twoje dzieci to czują.
Truskawko mam nadziję, że mąż skutecznie poprawił humorek i nastrój dzisiaj lepszy?:-)

reklama
No właśnie na NFZ jest taka olewka. Ja poszłam do Pani doktor 2 razy, zobaczyłam jej podejście do pacjentek i zapisałam się prywatnie.

Do góry