reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZARODZIEJKO tak jednak duże podobieństwo widziałam do tego co pokazywałyscie a ze gin nie sugerował bo miał olewke taki typ z niego...mysle ze gdyby dostał w łapę to by zaraz powiedział ze chłopczyk...

reklama
Cześc Babki ,
samana , ja bym chyba poszła na to usg - za bardzo kusi już ta wyznaczona wizyta... a co do męża , przecież im się wszystkiego nie mówi :-p
Gal , Karola , ja mam w tym roku 36 - masakra . Gal jak ta afta u małego?

Musiałam się zwolnić dziś z pracy i jechać do szkoły po córkę bo miała gorączkę i dreszcze.
Lekarz twierdzi że to wirusowe , dostala leki i leży.
Mama , gdzieś ty?

Aha , dziewczynki Samana i Patrysia , moje córki dopiero potwierdzone były ok 20 tc , wcześniej mi mówiła gin że córka ale tak na 55%

Ostatnia edycja:
ALE POCZUŁAM ŁADNEGO KOPNIAKA!!!

Wcześniej to takie wiecie a teraz KOPNIAK!!jej ale się ciesze :D

SAMANA na NFZ ...dlatego ide teraz prywatnie zbadać maleństwo :)w maju dokładnie nie wiem kiedy ale szybciej niz mam połówkowe(16 maja):)

Andziak to faktycznie Szok....
My sie szorujemy przed...po...Kuzwa oszalec mozna:-D
a sa kobiety ktore po stosunku ...potrafia zasnac ze sperma w srodku....mnie by zaraz pieklo, swedzialo...ja od razu lece sie myc:)))) malo to romantyczne ale taka juz jestem:))))

Patrysiu- no nie wiem co z Toba zrobic:) Mam nadzieje ze sie nie sprawdzi i bedzie podobnie jak u naszej kolezaki K.:)))))

Musiałam mu powiedzieć bo idzie na noc do pracy więc musi mi zostawić samochód żebym mogła małego odwieźć do teściowej:-(Na całe szczęście już udobruchałam złośnika:-pNo to się nakręciłam, pójdę, powiem wprost,że chcę tylko USG i wymyślę,że Pani doktór która robiła je państwowo za bardzo się nie postarała o płci też powiem ,że mi zależy. Tylko ciekawe czy mi powie czy to nie za wcześnie?

cześć dziewczynki witam Was piątkowo:-)
Gal jeżeli chodzi o wiek, to tak bardzo sie nie przejmuj, ja mam 37 lat:tak: znalazłam kiedyś taki wątek na kafeterii o ciąży po 40. Piszą tam dziewczyny, które urodziły dziecko po skończeniu 40 roku życia (niektóre miały nawet po 45lat) albo takie, które do tej 40-tki się zbliżały. Wszystkie urodziły zdrowe dzieci. wszystkie są pełne energii i radości, ze mają te dzieci. Druga sprawa to Twój powrót do pracy, o którym pisałaś, musisz to rzeczywiście przemyśleć.
Czarodziejko cieszę się, że już dobrze się czujesz. Ja wiem, że Ty kiedyś zaryzykujesz i zajdziesz i urodzisz córeczkę. A ju tu będę żeby ci gratulować.
Samano częste usg nie szkodzi, w zagrożonych ciążach to usg wykonuje się często. ważne żeby samo badanie nie trwało zbyt długo. Jeżeli zdecydujesz sie iść, powodzenia!
Piranho dla mnie to niewyobrażalne co piszesz o Twojej mamie!?! A skąd u niej taki stosunek do wnuka? Teraz to tylko Tobie jest przykro ale za parę lat jak Krzyś zacznie już pewne rzeczy rozumieć jemu też bedzie. Czy ona zadje sobie z tego sprawę?!? Wiem, ża tak łatwo pisać ale postaraj się nie denerwować. Twoje dzieci to czują.
Truskawko mam nadziję, że mąż skutecznie poprawił humorek i nastrój dzisiaj lepszy?:-)

reklama
No właśnie na NFZ jest taka olewka. Ja poszłam do Pani doktor 2 razy, zobaczyłam jej podejście do pacjentek i zapisałam się prywatnie.

Do góry