reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hallo Kobitki!!!
U nas zimno i cimno, oczy się same kleją do spania, katastrofa!
Patrysiahttps://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index3290.htmljeszcze pozwoliłam sobie wkleić linka do strony ze zdjęciem pipulki Beatkowej Hani. Beatka to był 18 tc?
Kinguś dokładnie, czasami te wszystkie wyliczenia na nic się zdają, bo się człowiek za mocno spina:eek: Ja że tak powiem poszłam na żywioł, i w życiu nie myślałam, że się uda, nawet nie mówię o córeczce, tylko o zajściu w ciąże. Przypominam, trzy dni seksu w dużej ilości w środku cyklu:-D

Testy ph w necie cytrynianu nie moglam znalezc w aptece.Po wielu staraniach znalazlam w necie bo ten co polecila pirania z allegro to nie bylo.Mialam zamowic po wyplacie w marcu bo starania mialy byc od maja.Sylk kupilam u naszej kochanej pirani ale juz tusia zamowila u mnie.
Wapno bralam z caliwity wapno z magnezem.Potem okazalo sie ze tam byl i cytrynian i weglan.Ale od stycznia i w lutym to te suplementy w kratke bralam.Mialam mlyn w domu wiec czasem zapomnialam.Wit b kupilam na allegro

Ostatnia edycja:
axarai i widzisz jak wam się ładnie udało :)))
u nas było dwa dni seksu w dużej ilości w tym miesiącu... ale na nic nie liczę bo wiem jak jest.
Co ma być to bedzie. wierzę :)))

Lece zaraz po synka...

kaarinka, kup np. coś takiego:

witamina C (1-2 razy dziennie do owulacji)
WITAMINA C 500 mg 100 KAPSUŁEK WITAMINA C-500 (2273315798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cytrynian wapnia (3 razy dziennie)
CYTRYNIAN WAPNIA WAPŃ 200 MG / 60 KAPS. (2277336167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cytrynian magnezu (raz dziennie)
CYTRYNIAN MAGNEZU, SUPERPRZYSWAJALNY Mg , 227 gram (2284146671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

żurawina (2-3 razy dziennie do owulacji)
Naturalna Żurawina Koncentrat 4200 mg- 100 kaps (2231182905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

B-Complex B-100 (raz dziennie)
WITAMINA B-100 COMPLEX! 100TABL! ODCHUDZANIE! (2272115020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub B-Complex B-50 (2 razy dziennie)
B-50, KOMPLEKS WITAMIN z grupy B, 100 tabletek (2272796919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te aptekowe preparaty mają zbyt symboliczne dawki, witaminę B6 np. trzeba przyjmować w dawce minimum 50-100 mg dziennie by miała wpływ na prolaktynę i progesteron. Nie kupuj węglanu wapnia gdyż podnosi pH. W określeniu dnia owulki mi bardzo pomagały testy owulacyjne i mierzenie tempki.

Karola, ja podobno w wieku 2 lat też nawijałam w suahili i nie szło ze mną pogadać, myślę, że do 3 roku życia nasi synkowie będą nawijać jak szaleni :-)

Misia, nie ma za co! :-)

Piranha ty to jestes the best w planowaniu, tyle informacji masz i taki dar do pomagania
i jak wam sie mialo nie udac, Bog wam to w coreczce wynagrodzil
jeszcze raz wam gratuluje

Andziak tak ja miałam zwykłe USG, tylko prywatnie, Specjalnie sobie takie zamówiłam, żeby lekarz wszystko posprawdzał, i sprawdził płeć:-D Namierzył Malutką w minutę dosłownie, tak że nawet nie zdążyłam się zacząć denerwować:-D Kosztowało 180, ale dla takiej wiadomości to mogła bym i 1000 zapłacić:-D

reklama
Beatko, strasznie miłe to co napisałaś, dzięki kochana!
t4614.gif

Do góry