reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania, Axarai - a ja mam termin 25 kwietnia, więc też blisko Was:-)
Patrysia - w takim razie mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę, oby dzidzia pokazała kim jest!!! no i oczywiście za dziewczyneczkę, skoro masz 2 łobuziaczków!!!
Karinka - witaj i rozgość się!!!

reklama
Zaglądam:))))
Dziewczynki bardzo Wam dziekuje za troske..Bardzo , bardzo!!!!
Tasha- tak sobie wczoraj pomyslalam ze to moze od niskiego cisnienia ale cholewcia nie mam cisniomierza!!! Nigdy nie mialam z cisnieniem problemow.Jednak dzis malz jedzie i kupi bo juz nie jestemy mega mlodzi..nie mam po 20 lat wiec warto by sie zaopatrzyc w takie urzadzonko.
Tusiu skarbie od serducha to nie szlo raczej...
Mysle zeby isc zrobic sobie ogolnie krewke i hormony..
Dzisiaj czuje sie dobrze..tylko senna nieco jestem! Potem pojde troche z maksiem na polko dotlenic sie:)))

Patrysiu- Sciskam grabki za dziewczyne maline..ale z tylu glowy czuje ze Ona juz jest!!!!
393500_301965109814824_169274433083893_1295105_2064272108_n.jpg

Axarai- Boshe ale z Ciebie laska!!!!!! No doprawdy czwarta ciaza ja Ty masz cialo jak nastolatka:)
Tylko pogratulowac
Twoja pociecha stojaca obok urode ma jak dziewczynka...sliczny jest:))))

Andziak to Gratulacje!!! I jakie przeczucie jak zobaczyłaś? Ja od razu czułam, że to dziewczynka, a najlepiej po profilu:-D
Czarodziejko dopiero doczytałam, że się strach najadłaś:szok: Ja to też miałam takie wizje, jak mnie wieczorem serce bolało, że umrę w nocy, i Kacuś mnie znajdzie:szok: A Kacuś faktycznie buzie ma jak laleczka, i nawet jak ma czapkę i włosów nie widać, to i tak wszyscy myślą, że dziewczynka:-D

Witam, wiosna na zewnątrz...milej od razu na serduchu :)

Piranha tak tak kuszę piwkiem takim specjalnym bezalkoholowym:cool2:
wytrzymała bestyjka z ciebie, mam nadzieję że nieco pospałaś ;)
Mrzycielka wcieraj krem, zaciskam kciuki za cudowny koniec cyklu :) czekanie jest ciężkie, ale damy radę, ja wierzę że możesz zobaczyć II kreski niebawem :)
Noemi ja tabletki odstawiłam w połowie grudnia, pierwszy cykl przeleciał ok, a potem szopka się zaczęła-drugi cykl never endging story zakończony ostatecznie wywołaniem @ (bez owulacji) i teraz trzeci cykl...też bez owulacji. Szopka normalnie:confused2:
Więc łączę się w walce o owulację:tak:
Mama dzięki wielkie Kochana, padam do stópek :happy:
Jagienka śliczna ta Twoja pyzunia :)
Czarodziejka, kurczem to stracha sobie napędziłaś..dobrze że badania zrobisz
Misia oj tak tak, rozumiemy i wspieramy ;)
Tasha to mój drugi cykl obserwowany, przy czym poprzedni trwał ponad 60 dni..
w sumie mam teraz trzeci cykl po odstawieniu tabletek anty. Myślę że pierwszy cykl był ok, i podejrzewam nawet że owulka była (ból chrakterystyczny) potem drugi cykl -tak jak pisałam Noemi-zakońćzony wywołaniem @ i teraz trzeci cykl...
Staraliśmy się w tym cyklu pierwszy raz..bezskutecznie niestety przez brak ow...
Patrysia Super, mam nadzieję że kruszynka się ujawni :) trzymam kciuki i czekam na wieści :)
MissBella rozumiemy ten ból...ehh hormony ciążowe, ten pierwszy trymestr męczący..ale tak jak Piranha pisze, zaraz poczujesz się lepiej :)
Kasia już niebawem będziesz nam sie chwalić II kreskami :) trzymam kciuki&&&&&&
Kaarinka :) witaj, rozkładaj kocyk :)
Axarai o tak tak, kwitniesz w ciąży :)
Andziak :D piękne wieści, niech malutka rośnie sobie dalej zdrowo i ujawni się jak najszybciej ;)

reklama
Do góry