reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia, Jaginka, Mama- Witajcie:)
Przepraszam ze sie wczoraj nie zameldowalam ale mialam kiepski stan.
Malz wieczorem pojechal do dentysty a ja zostalam z chlopcami..wsadzilam ich do wanny...i nagle zaczelo mi sie tak krecic w glowie...stan jakiego nigdy nie mialam..przelyk mnie piekl i bol w klatce piersiowej..Przestraszylam sie ze co to bedzie jak sie przewroce a dzieci same zostana...
Powiedzialam Maciejowi co ma robic w razie czego i zadzwonilam do mojej mamy..
Wyjelam chlopcow i sie polozylam z maksiem...
Kurcze nie wiem co to za stan..czy to z cisnienia, czy jakies nerwy daly znac o sobie...wiecie ze teraz takie czasy ze w wieku 30 lat mozna miec zawal...
Najgorszy byl ten strach o dzieci!!!!!
Dzisiaj rano macius przyszedl do nas do lozka i pyta" mamusiu jak sie czujesz?" Kochany jest taki madry, rozumny.

Jagienko- ale cudna pyzula z Twojej Laurusi:))))) Sliczne te Wasze dziewczyny. Beatka tez ma taka kochana Hanie:). Jejku tak ten czas leci dopiero w ciazy bylyscie!!!!!
Jagienko jesli dobrze pamietam Ty sie niedlugo przeprowadzasz? Dobrze kojarze?

reklama
Witaj Czarodziejka,

ale sie przestraszylam, czytajac Twoj post, wiesz ja to naleze do takich panikar dlatego pedz do lekarza i zrob badania. Mam nadzieje ze dzis czujesz sie lepiej?????
Buziaczki

Hejka Dziewczyny!
Noemi_24 Wiem coś o tym jak znajomi potrafią krzywo patrzeć i gadać dyrdymały o planowaniu. Ja na dodatek że chciałąbym dziewczynkę to w dodatku trzecie dziecko i wszyscy patrzą na mnie jak na dziwaka albo jak bym miała chorą głowę bo przecież dwoje dzieci to już dużo :zawstydzona/y: Ja mojego M też namawiam cały czas że chciałabym dziewczynkę ale on tak różnie gada sam do końca ma problem z określeniem się , gdyby była dziewczynka to tak chciałby ale ... zdecydować się na 100% to ma problem sam mówi że najlepiej to jak by się nam wpadło to by było i by się cieszył i było by dobrze ale jak to facet niezdecydowanie totalne więc działam i nie gadam jak "mi" to znaczy nam się uda to będzie dobrze i wszyscy będą zadowoleni :-) A na znajomych nie patrze bo to nasza rodzina, nasz dom, nasze dzieci - to my je wychowujemy i utrzymujemy nikt nie będzie mi się wtrącał czy trójka dzieci to dużo czy nie. Pewnie że to przykre kiedy mało kto nas rozumie i nikt nie wspiera - na szczęście znalazłam was i czuje, że w końcu ktoś mnie rozumie. Pozdrawiam serdecznie i ściskam MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ !!!

hej misia
ochhhhh, kazdy ma jakis problem, u ciebie ze 3 dziecko a znowu u mnie nikt nie wie ze sie staramy o drugie. Kazdy tylko potrafi Wkurzyc mowiac, ze moj M to chce i to bardzo, ale Kasia to nie chce, ona jest juz wygodna, Ma dziecko odchowane, itp. A to jest nie prawda, ja tak samo chce jak moj M i moja coreczka, tylko ze nic nie wychodzi, oj szlak mnie trafia jak sobie pomysle, ze wkrotce ich bede widziala i znowu te "pieprzone" komentarze beda pod moim adresem.

witam dziewuszki!!!
Truskafffka - będziesz miała swoją królewnę!!! myślę, że twój M ma taką jazdę na córcię jak mój i zrobi wszystko, by spełnić wasze marzenie!!! żeby tylko ta owu się unormowała...który cykl się starasz i obserwujesz owu???
Natusia - współczuję serdecznie, bo miałam podobną sytuację, jakiś cham wgniótł mi klapę bagażnika do tego stopnia, że pękła tylna szyba i też zwiał!!! byłam też świadkiem jak jakiś babon przywalił w tył zaparkowanego auta i odjechał, ale spisałam numery i włożyłam za wycieraczkę tego uszkodzonego auta...tępić takich chamów i cwaniaków!!!
Misia i Kasia - wiem, że ludzie pukają się w czoło jak słyszą o planowaniu płci...ale nie ma co się przejmować ludźmi, tylko walczyć o swoje szczęście!!! słusznie zauważyłyście, że to wasze plany, wasze dzieci i wasza sprawa i nikomu nic do tego!!!
Andziak - mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę!!!
Pirania - ja nie wiem jak Ty kochana jeszcze funkcjonujesz normalnie, niedługo będziesz przypominać ciało astralne!!! musisz w końcu się wyspać!!! niedługo pojawi się malutka i też się nie będziesz wysypiać! trzymaj się jakoś kochana i nas nie opuszczaj!!!
Martika - to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za małego królewicza!!!
Czarodziejka - jak dziś samopoczucie??? może to był chwilowy i nagły spadek ciśnienia??? nie bagatelizuj tego kochana...
Ewcik - działasz już czy na razie przygotowujesz oręż???
Mama - no pewnie, że tęsknimy, chyba nie masz co do tego żadnych wątpliwości?!!!
Miss, Axarai, Patrysiak, Daria ?????????????????????????????????????????????

Mama-cudowna kobieto jak ja dziękuje ci za przepis na ta owsiankę SANTE no cudowne to jest ,a racuszki z tego opakowania wrecz boskie ,własnie wcinam a ty skłaniasz sie jednak ku dziewuszce,ze mierzysz ph???

JAGIENKO -córeczka jak i mamusia śliczności,ach córę mieć

CZarodziejko-zdrówka zyczę.lepiej to sprawdz,ja mam bardzo często takie stany z racji wady serca :(
i tu masz racje ,wtedy najwiekszy strach jest o dzieci...........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
O widze i ze i Laurusia sie pojawila. Cudna pyzunia. Matko jaka ona juz dorosla;-):-)
No to zaciskam kciuki za dzisiajesze wizyty. Patrysia trzymam mocno za laleczke zdrowa a u Andziak za zdrowa fasolinke jak na razie.
Czarodziejko kurcze to niewesolo bylo , oby sie nie powtorzylo juz wiecej.Dobrze ,ze trzezwo myslalas i dalas instrukcje starszakowi.
Mama lobuzico dzisiaj kupilam produkty na sernik;-):-D
Ide karmic pchelke a potem sprobuje zrobic ten serniczek.

reklama
Cześć babeczki w ten słoneczny dzień :-)

Nareszcie robi się ciepło, w pogodzie długoterminowej mówili, że pod koniec kwietnia ma być ok 27 stopni. Oby...
U mnie lepiej chociaż nie do końca, nadal jestem słaba i mam straszny kaszel, boje się bardzo że to zaszkodzi Maluszkowi :-( Byłam wczoraj na małych zakupach, jak kiedyś wytrzymywałam w centrum handlowym 5-6 godz chodzenia po sklepach tak teraz po godzinie miałam dosyć. Nie nadaję się do niczego, poza tym wyglądam strasznie, blada, chuda, zmęczona....

To tyle marudzenia, jakiś mam dzisiaj podły nastrój i do tego ten cholerny kaszel, płakać się chce.

Do góry