reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Misja usypiania synka zakończona niepowodzeniem ;-)

Marzycielko
, podobno wapń, magnez oraz witaminę C można brać tylko do owulki, ja bym jednak Ca i Mg zażywała cały cykl. Po owulce ze wspomagaczy progesteronowych można zażywać dupka/lutkę, krem z progesteronem albo np. pić ziółka na 2 fazę cyklu. Można też brać Acard - podobno zwiększa odsetek implantacji.

Kinga, gratki dla synka!!! ...nie dziwię się, że jesteś z niego dumna. No i śliczny piesio!

Patrysiu, trzymam kciuki i czekam na same radosne wieści! &&&&&&&&&&&&&

axarai boziu jak ci gratuluje dzieczynki az ciarki dostalam jak przeczytalam twojego posta ze dzieczynka rosnie, strasznie sie ciesze ze ci sie udalo, zobaczysz teraz jakie to szczescie, po gromadce chlopcow w koncu dziewczynka, super i jeszcze raz gratuluje a pozatym fajna mama jestes, chyba chlopcy szczegolnie ci starsi dumni sa z takiej mamy

Jagienka cudak Laurusia i jaka duza juz, fajnie sie zmienia widac ze pogodna dziewczynka,
a jak z tym wyjazdem bo pamietam ze w czerwcu mialas do meza dolaczyc?

kinga85 swietny piesek, to chyab amstaf? ja uwielbiam pieski mialam ich troche teraz jak chanka urosnie tez kupimy ale jakos tej rasy sie boje :eek:

hej dziewczynki, pozdrawiam z pracy.

Patrysia czekamy i trzymamy kciuki!!
Czarodziejka marsz na badania, morfologia obowiązkowa, ciśnieniomierz mam, regularnie mierzę ciśnienie po w poprzednich dwóch ciążach miałam z nim problem. To nie boli, wierz mi:-)
Axarai super wyglądasz, bzdury, że dziewczynka odbiera urodę mamie
Dziewczyny od kilku dni męczy mnie mega zgaga, jem migdały ale one działają na chwilę. Macie jakieś inne sposoby?

witam po pracy:))

Mama-cudowna kobieto jak ja dziękuje ci za przepis na ta owsiankę SANTE no cudowne to jest ,a racuszki z tego opakowania wrecz boskie ,własnie wcinam a ty skłaniasz sie jednak ku dziewuszce,ze mierzysz ph???

Tusia no problemo:) ciesze sie ,ze smakuje...ja też sie nia zajama i placuszkami też ...mieszam otręby z serkirkiem grani i smaże na teflonie ;)
a ph chcę zmierzyc jedynie z ciekawości bo NIGDY nie mierzyła ,a może mam za niskie i mi wybija plemniki skoro tyle czasu nie mogę zajść..

Mama lobuzico dzisiaj kupilam produkty na sernik;-):-D
Ide karmic pchelke a potem sprobuje zrobic ten serniczek.

Aneczka rób ,rób :)
dopiero mnie od łobuziary wyzwiesz jak spróbujesz ,jaki jest niebezpiecznie dobry:))

Mama sernik chlodzi sie w lodowce. Geba mi sie cieszyla jak rozpuszczalam te wszystkie jajeczka, monety zajaczki i inne diabelstwa , ktore dzieci na zajaca podostawaly:-D Oni raczej nie jedza czekolady a na polewe jak znalazl.

o widzisz kochana-czyli dałas radę ..nie było żadnych problemów?? napisałam czytelnie wszystko??

Andziak gratki wizyty..najważniejsze ,że Zosi dobrze u Ciebie..na szyjkę są sposoby..

Kinga gratuluję Filipowi..

Pirania cieszę się ,żę trochę lepiej dziś pospałas ;)
a jak Krzyś-dał się uśpić???

Gal słonko ,wysłałam dupka o 11.00 priorytetem ,pani powiedziała ,że jutro powinnaś mieć:tak:

Truskaffcia daj spokój...ze 2 && potrzymaj i bedziemy kwita ;)

Marzycielka,Kate,Monico,Beatka witam :)))

Ewcik jak tam u Ciebie dzionek ??

Agulek jak tam starania???

Bella nie choruj..

Czarodziejka-:szok:kochana ,jak mi krew na sola leciała ponad 3 godz.i już myślałam ,że się wykrwawie to pamiętam ten lęk nie o siebie a o dzieci..wspóczuję przezyć ...zbadaj się koniecznie.

witam nową mamuśkę ;)

Kasia UK rób sernikos-na ewno wyjdzie:tak:

wcinam śliwki i zaraz mi doopke rozsadzi:szok::rofl2:

Daria jeszcze Ty mi gdzieś mignęłaś-kiedy usg bo my tu nogami przebieramy???

Patrysia* -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za córkę !!

Axarai- bezczelnie zgrabna mamuśko:-D:-Dpięknie wyglądasz :tak:

Piranha a no widzisz.to musiałabym sprawdzić..bo widzisz.tak też mnie zastanowiło to „mleczko” które jeszcze ze mnie leci, jak nacisne sutek,a nie karmie już półtora miesiąca.a powiedz mi jakie to b complex?bo patrze na allegro i jest ich troche..mozesz polecić który?
A hormony musze sprawdzić.za tydzień idę znowu do lekarza-chce zobaczyć co z tym pęcherzykiem lub niby torbielą dwukomorową-więc pogadam od razu z nim o tym.
Gratulację córci!!! Super!!:-) A powiedz o tych trickach, bo ciężko będzie mi odnaleźć wcześniejsze Twoje posty „staraniowe”..

reklama
Do góry