reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry z rana :-)
Czarodziejka uff jak dobrze, ze juz po wizycie u dentysty i nie bylo tak strasznie :-)
Andziak kciuki za syna, by podejrzenia nie byly prawda i za mala zdrowa coreczke :-)
Piranha widze, ze remont ruszyl pelna para przed narodzinami corci :-) udanej zabawy na weselu...

Kciuki za starajace sie nadal trzymam... :-)

Obserwacja cyklu - enpr.pl

reklama
422658_391035220907812_169274433083893_1550353_2107494654_n.jpg

Witajcie DziewczynKi:)))
Gdzie sie podziewacie? weekend i wszytskie spią?:)))
U nas cieplo ale szaro...pada..myslalam ze sobie dzien spedzimy na powietrzu a tu nici z tego.:(

Maciej dzis z dziadziusiami i dziecmi mojej siostry idzie do Kina.
Jutro ma urodziny u kolegi z przedszkola...Mazl zabiera tez maksia bo ur beda w takim miejscu zabaw. Gdzie sa zjezdzalnie, baseny z pileczkami..wiec chlopaki pojada a ja bede miala czas dla siebie:))) HY hY HY:)

MAMA, Piranha, Didi, marzycielka, patrysiak, andziak, merlin, kate, truskaffka, ewcik, natan, ollena, Patrysia, i reszta babeczek...meldowac sie!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam i ja :-)
Piranha udanej zabawy na weselu. ale ci zazdroszcze tego weselnego jedzenia :-D
czarodziejka te zdjecia sa cudne :tak: fajnie byloby zrobic cos takiego swojemu malenstwu. moze jeszcze bede miala szanse :-)

to i ja sie przywitam
choć dopiero co wstałam ...zjadłam śniadanko i co????????????uzależnienie daje o sobie znac -trzeba lecieć do swoich babeczek na bb:-D

Pirania poproszę fotkę w Twojej kreacji weselnej;))))
i najedz sie ,wytańcz -cieszę się ,że dzień dzisiejszy nie będzie klonem;-):-)

Czarodziejka-gratuluję odwagi:-D:-p
mówisz ,że za 2 tyg powtórka u dentysty?? to się rozbrykałaś ;)))

Marzycielka -pewnie,że robisz swojej córci taką sesyję:-D

Tasha a jak Twój brzusio??

Andziak a u syna to jakaś przewlekla choroba???współczuję ..
i z taką betą na bamk będzie Zosia..

Gal dzisiejsza porcja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za II !!

Truskafffcia- świetne podejście...

pozdrawiam for all :)

:(( współczuję..

Tom poszedł z dziećmi i Bono na spacer..ja zrobiłam sernik na zimno,teraz biorę się za obiad-schabowy+kapusta kiszona+ ziemniaki z koperkiem.
u nas słonko się pokazało ,ale chłodno..najważniejsze jednak ,że nie pada..
byłam też w sklepie z niemiecką chemią i kupiłam Ajax do podłóg -ależ mi pięknie w domostwie pachnieee:-p

a w ogóle to wciąż mi rozłącza bb -też tak macie??:baffled:

Witam się sobotnio, niestety w nienajlepszym humorze.

Zmierzyłam dzisiaj tempkę i niestety spadła do 36,67, to raczej dobrze nie wróży. Tak mi się wydawało, że ten cykl jakiś dziwny, zawsze mam morze sluzu, a w tym po raz pierwszy tak nie było. I to w cyklu, gdy po raz pierwszy tak poszłam centralnie w owu, i bez irygacji. Jakiś pech mnie prześladuje, do tego z tego zdenerwowania z M się pokłóciłam:no:

Mama05-Słonko dzieki za kciuki, ale pewno nic z tego nie będzie

Piranha- baw się dobrze na weselu, ja uwielbiam wesela

Andziak- wspólczuje, ale jedno Ci moge powiedzieć, że mojej koleżanki synkowi lekarze powiedzieli w wieku 2 lat, że ma autyzm, bo nie mówił i np. lubił się kręcić w kółko, albo drzwiczkami bawić i na m,in na podstawie tego lekarka powiedziała, że ma na 100% autyzm i tak będzie do końca życia. Rodzicom świat się zawalił, byli totalnie załamani, a z biegiem czasu okazało się, że zaczął mówić, po prostu tylko póxniej, okazał się bardzo zdolnym dzieckim, zaczął czytać w wieku 3 lat i teraz ma same sukcesy w szkole. Jedno wiem, że lekarze często ferują wyrokami, które okazują się póżniej błedne.
ALe nawet , jakby okazało się to u Twojego synka prawdopodobne, to ja bym na Twoim miejscu poszła w kierunku homeopatii. Bardzo często zaburzenia neurologiczne u dzieci są wywołane szczepionkami i bardzo dobre efekty daje odtrucie po tych szczepionkach lekami homeopatycznymi i dzieci nawet z autyzmu potrafią z tego wyjść.
Czy Twój synek był szczepiony np. szczepionkami skojarzonymi?

Gal przytulam....wiem do jakich to nerwów prowadzi i ,że łatwo sie poprztykać z mężem-przerabiałam to:baffled::confused2:
przytulam i serniczka podaję..
my juz po obiedzie..Tom czyta dzieciom bajkę,Bono wciąż sapie -taki wylatamy,spotkał sie z jakim innym goldenem i Tom mówi ,że na maxa szaleli:)

Gal ja mam termin @ za tydzień w poniedziałek-po @ biorę clo i ostatni raz cokolwiek łykam z hormonów!! KONIEC! bo albo oszaleję albo pękę z nadmiaru kg:confused2::crazy:
mam dość!
do końca jedynie wybiorę wszystkie witaminy i potem .....
potem nie ma planu.

idę wstawić pranie bo dzieci się koncertowo wybrudziły na spacerze-w nocy padało a poszli pod las wiec wiadomo:sorry:

reklama
Mama05- Ty moja kochana, dziekuję Ci Słonko, ja tez mam już dość, na dodatek, żoładek, i chyba wątroba mnie już boli od tych supłow. I jak zaczęłam to wszystko łykać, to mi się cykle skróciły, nie wiem może to zbieg okliczności, ale tak jest , ja nigdy wczęsniej takich krókich cykli w swoim życiu nie miałam. Dałam sobie jeszcze ten cykl z wit. B6, jak jeszcze jutro zmierzę tempkę i będzie do kitu, to definitywnie odstawiam. Od owu tez już nie biorę tego calcium citrate i wit. c, bo po prostu nie wyrabiam ze zdrowiem, za długo już to łykam.
A ja już teraz nie mam planu i nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić....

A obiadek to szybko zrobiłaś, a i serniczek to moje ulubione ciasto, mniaaaaaam jakie dobry, Ty to wiesz jak mi poprawić humorek:-)

Do góry