Witam się sobotnio, niestety w nienajlepszym humorze.
Zmierzyłam dzisiaj tempkę i niestety spadła do 36,67, to raczej dobrze nie wróży. Tak mi się wydawało, że ten cykl jakiś dziwny, zawsze mam morze sluzu, a w tym po raz pierwszy tak nie było. I to w cyklu, gdy po raz pierwszy tak poszłam centralnie w owu, i bez irygacji. Jakiś pech mnie prześladuje, do tego z tego zdenerwowania z M się pokłóciłam
Mama05-Słonko dzieki za kciuki, ale pewno nic z tego nie będzie
Piranha- baw się dobrze na weselu, ja uwielbiam wesela
Andziak- wspólczuje, ale jedno Ci moge powiedzieć, że mojej koleżanki synkowi lekarze powiedzieli w wieku 2 lat, że ma autyzm, bo nie mówił i np. lubił się kręcić w kółko, albo drzwiczkami bawić i na m,in na podstawie tego lekarka powiedziała, że ma na 100% autyzm i tak będzie do końca życia. Rodzicom świat się zawalił, byli totalnie załamani, a z biegiem czasu okazało się, że zaczął mówić, po prostu tylko póxniej, okazał się bardzo zdolnym dzieckim, zaczął czytać w wieku 3 lat i teraz ma same sukcesy w szkole. Jedno wiem, że lekarze często ferują wyrokami, które okazują się póżniej błedne.
ALe nawet , jakby okazało się to u Twojego synka prawdopodobne, to ja bym na Twoim miejscu poszła w kierunku homeopatii. Bardzo często zaburzenia neurologiczne u dzieci są wywołane szczepionkami i bardzo dobre efekty daje odtrucie po tych szczepionkach lekami homeopatycznymi i dzieci nawet z autyzmu potrafią z tego wyjść.
Czy Twój synek był szczepiony np. szczepionkami skojarzonymi?