reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WItam sobotnio ;p

ja dziś z synkiem uwijałam się na podwórku, młody się uparł że będzie sadził kukurydzę:-D nie wiem skąd ten pomysł..ale ma jak tak bardzo chce:-D
a D w domu rządził, obiad pyszny przygotował..boszsz jak się objadłam...teraz kawa i reeelaksik:-p

reklama
Tusia cześć ;)
widzę ,że @ przyszła....działacie??

a co do noworodka to kurcze ,ale ....brak mi słowa..
nie wiem czy mama miała cukrzycę czy na coś chorowała ,że dziecko takie wielkie..masakra jakaś..
to dziecko wygląda jak przekarmione..

Truskaffka nooo to jak się obajdłas to odsapnij ;)
mówisz kukurydzę sadziłaś z synem..będzie popcorn :)))))

Moniko dziekuje.
Ja sie dowiedzialam ze meza brat zalatwil nam wyjazd z nimi nad morze.Od poczatku lipca.Z jednej strony z kasa krucho i niewiem jak moja szyjka bedzie trzymac.Ale z drugiej pewnie za rok juz sie nie wybierzemy.Mamy jechac na Miedzyzdroje.Dwa lata temu bylismy w Sianozetach

Piranha :) udanej zabawy!!!
Wiem jak to jest, jak człowiek przed porodem chce z wszystkim zdążyć, a ten czas...cholera nie po naszej stronie jest:-D
my się budowaliśmy jak ja byłam w ciąży...do ostatnich dni prace remontowe trwały, do tego ja kończyłam studia, broniłam mgr, masakryczny to był okres:-D
I tak, dziś ostatni dzień dupka :) potem małpa-mam nadzieję że szybko przyjdzie i zaczynam przytulać hormonki hehe
a właśnie, moja gin zaleciła żebym te hormony zaczęła brać od 5dc...a na opakowaniu pisze że normalnie od początku sie bierze...domyślasz się skąd ta rozbieżność?

Czarodziejka no proszę, czas dla siebie..bezcenne :-p

andziak współczuję mdłości, córa nie ma litości ;)
co do synka...trzymam kciuki za fachowców, którzy będą wiedzieć jak pomóc

Mama no kurde, podejście dobre ..ciekawe jak długo w nim wytrwam buhaha

Gal...mmmmm ciiiszaaa odstresujemy sieeee mmmmm
&&&&& nie puszczam ;)

Ewcik, przeczytałam D jakimi z Mamą jesteśmy przodowniczkami seksu..padł:-D próbuje się teraz chłopak z szoku otrząsnąć:-D

Monico...aż mi się łezka w oku zakręciła, cudnie piszesz :sorry:

co do morza,...kocham:sorry: młody też:sorry: chciałabym jechać w tym roku...nawet z tej okazji strój już zakupiłam:-D

hey, hey!!! witam się sobotnio i słonecznie!!!
z jednej strony u sąsiadów grill, z drugiej też grill a do majówki jeszcze trochę czasu:-D
Mama - brzucholek rośnie, moja mała wiercipiętka potrzebuje coraz więcej miejsca i wysadza mi brzuchol! niedługo będę przypominać hipopotamka:-D
Pirania - baw się dobrze na weselisku!!!
Andziak - jeszcze tylko 4 dni do wizyty!!! ależ zleciało...
Truskafffka - noż Ty demonie seksu!!!:-D:-D:-D, używaj sobie a co tam!!!
Gal - znam te huśtawki nastrojów, od euforii po chwile zwątpienia... daj sobie trochę czasu a wszystko się jakoś ułoży:tak:
Ewcik - działaj, po kłótni będą gorące przeprosiny!!!
pozdrawiam Was babeczki serdecznie i cieplutko

Truskafffka no to jak już kochana zakupiłas strój to nie ma bata-morze będzie ;)
my w tamtym roku w Sarbinowie byliśmy:)juz drugi rok z rzędu-lubię tam bo nie ma takiego tłoku i plaża szeroka a nie jak w Dźwirzynie 3m:sorry:

Tasha eee tam hipopotamek-nie grozi-pewnie tak zgrabnie bedziesz wygladac jak nasza Pirania ;))

mój Tom już prawie 2 h jak wyszedł...mogli by już wrócić bo cisza daje po uszach:eek:

juz drugi raz pisze.
Ale mialam klotnie z mama.Grzmialo na caly dom.No tak mnie wkurzyla/
Co do morza argument za tydzien bez szpiega adwokata czyt.mamy/
Przykre ale prawdziwe.No juz 10 tydz. we wtorek mam zebranie w szkole wiec zleci.
Niedawno byl kuzyn z zaproszeniem na wesele 16 czerwca

Ostatnia edycja:
Hej,

ja dzisiaj byłam u gina na wizycie obraz usg jak w połowie cyklu, mówi że nie wie czy owu była bo pęchęrzyka żadnego nie mialam dominującego tylko same małe. Powiedział, że estradiol mam za niski i on najbardziej martwił gina, moja prl 27 nie. Powiedział, że jak się nie uda to da coś na owu.

Mama, Truskafka co o tym sądzicie? W 1 chwili się ucieszyłam bo może bliźniaki sie trafią, ale boję się trochę hormonów...Mama Ty miałaś ciążę po clo? W ktorym cyklu się udało?
Mówiłam też że biorę b-complex ale nic nie mówił, że dobrze czy źle robię. Ogólnie to dużo spokoju i optymizmu bo szkoda zdrowia;p;p a ja na że szykuję się już od dłuższego czasu bo ja jestem typem osoby że jak się nie uda od razu to blokuje się psychicznie.

Andziak tulę Cię mocno i wierzę, że córa będzie:-) wspomnisz moje słowa, a 18 kwietnia w którym tc będziesz?

reklama
Do góry