reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam:-)
Andziak,mama-dzieki za tel.
Bede z wami w kontakcie.
Puszcze wam probnego sms-ka.
To wyswietli wam sie moj nr.
Czarodziejka-kciuki za udana i bezbolesna wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&

Ale mialam kiepska noc.
Mala caly czas dokazywala.
Do tego dostalam takiej biegunki:-(
I sie wystraszylam,bo mowia ze porodem organizm sie oczyszcza.
Ale ja mam nadzieje,ze jeszcze tydzien przetrzymam.

Uciekam,polezec bo cos nienajlepiej sie czuje.
Do tego ta pogoda...szaro,buro i ponuro....

reklama
Czarodziejko kocham Cię za te obrazki! Są prześliczne, dziwne, że jak Ty je tak wklejasz to Ci się dziecka nie zachce, mnie sie od razu chce:-) Mała się bardziej rusza niż kopie, pewnie na razie ma jeszcze dużo miejsca. No i zaczęłyśmy już rozmawiać, tzn ja do niej mówię. Jeszcze to "córeczko" nie przychodzi mi tak gładko ale przyzwyczaję sie. Dla całej naszej rodzinki to bedzie duża zmiana, pisałam wam już, że na razie jest 6 chłopaków, w maju urodzi sie siódmy:-)
Truskaweczko to zyczę baaardzo miłego wieczorku i prokreacyjnego seksu:-D
Gal miłego biegania na spacerku, jak tyle osób trzyma za Ciebie kciuki to musi zadziałać!
Dido tak bardzo Ci zazdroszczę, że już niedługo zobaczysz i przytulisz swoją malutką. Melduj się nam przynajmniej raz dziennie, bo to już ostanie dni

Patrysiak moja tesciowa ma 6 wnukow i 1 wnuczke.Wogole w rodzinie wiekszosc chlopcow.
Dzis sie dowiedzialam ze moja znajoma po dwoch synach urodzila corke.Kolejne 2 termin kwiecien maj w kolejce u znajomych

jestemmmm,sie nawąchałam ,nagadałam agu aguuu,i naśmiałam -bo taka mewa śmieszka z Małego:-D

teraz czekam na efekty:-D:-D

Gal miałam to samo z kompem rano,aż mi prl skoczyła z nerwów:-p
cała masa &&& i ciepłych myśli dla Ciebie kochana
kiedy wielki dzień-termin @???

Dido-kontakt nawiązany-złapałaś mnie właśnie u tej sąsiadki:)

Patrysiak głaskać brzusio...

Truskafffka cześc słonko;) ja już zarażona-teraz czekam na Ciebie;))

Andziak Ty masz wizytę 18 kwietnia tak??

Pirania dziękować ,szybkie zakupy udane ;)) i zahaczyłam o apteke kupić Clo:baffled:
jak brałam jakiś czas temu to płaciłam dosłownie parę złoty...a dziś pani mówi 26zł!zrobiłam:szok: potem :baffled::confused: żeby na końcu zrobić:nerd::blink::shocked2:
pytam ją czy tak podrożało czy co??
a ona ,że już nie jest refundowany!!

matkoooo ile to wszystko kosztuje to szok i nie chodzi o to ,że 26 zł to dużo ...bo ogólnie nie...ale za 10 tabletek na 1 cykl gdzie niedawno kosztował lek 7 czy 8 zl to trochę przesada...recepte trzeba mieć a ani grosza taniej nie ma...
co to będzie na starość z lekami-renciny nam zabraknie:baffled:

za godziną jadę po dzieci ,ale jeszcze chwile bede z Wami:)

Mama weź się opanuj, jaka rencina..renciny w życiu nie dostaniemy, choćbyśmy ślepe i kulawe były buhaha
baaa...ciekawe czy emeryture będzie nam dane dostać:szok:

boszsz...jak ja lubie takie mewy śmieszne:sorry2:

Truskaffka, dido- dzieki....Zenada zeby 30 letnia Kobita bala sie dentysty...ale serio ja moge isc dzis rodzic..aby ominac dentyste:)))) Fakt ze uwielbiam faceta do ktorego chodze....nie dosc ze przystojny, zaje......scie pachnie to jeszcze fachura:)))))Jak pekl mi kiedys zab i szlam do niego to sie wstydzialm mu pokazac zeba..hehhe....taki przystojny pomyslalam a ja mam zeba popsutego:))))

Patrysiak- to jest niezwykle ze ta corcie masz....bedzie wielbiona i cholbiona...no i ty,,,bo Ty mama:)))))
A Ty ja bedziesz stroic, czesac w kucyki i napinać z dumy klate:)))))))
Co do obrazkow...Kocham Fotografie...:)))))
wiolettajozwik12.jpg

Moj pierworodny byl dzis na testach sprawdzajacych czy dziecko kwalifikuje sie zeby pojsc do pierwszej klasy. Maciej uzyskal ilosc punktow ponad przecietną...wiecie jak sie ciesze:)))))
Najmilszy prezent dla mnie:)))))
Psycholog powiedziala ze bardzo sie rozwinal przez ostatnie pol roku!!!!!
Ja sie martwilam bo maciej w przedszkolu w swojej grupie jest jednym z najmlodszych dzieci bo jest z konca pazdiernika, tym czasem bardzo nadgonil starszakow:))))))

Ostatnia edycja:
Witam się po pracy.Dzisiaj troche jakby się ogarnęłam,czułam sie o niebo lepiej,ale po przyjściu do domu musiałam przytulić kibelek.Po tym od razu lepiej noi zjadłam mocno kwaśną ogórkową-pycha.Teraz się położe i zobaczę czy się przyjmię.Dziewczyny dziś trochę się zmartwiłam ,bo usłyszałam niepochlebną opninie o moim ginie.Dziewczyna która do niego chodziła miała plamienia a on powiedział jej że i tak poroni i że im wcześniej tym lepiej.Mam nadzieję że to zdanie wyrwane z kontekstu.Sama nie wiem.
Andziak z moimi mdłościami to jest różnie,czasami znośnie a czasem jestem załamana i nie nadaje się do niczego.Mysle sobie wtedy że chyba nie wytrzymam tego.I wcale mnie to nie pociesza że to niby objawy na dziewczynkę ,bo przy drugim synku też tak miałam-tylko nie wymiotowałam.
Gal fiu fiu;-)
Dziewczyny wybaczcie że nie pisze do was wszystkich,ale pamiętajcie że jestem z wami i zycze wam jak najlepiej.Całusy PA

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Dawno mnie nie było ale jakoś nie mogę nadążyć ze wszystkim ostatnio. Praca dom, praca dom i znowu praca dom a do tego BUNT DWULATKA. Jednoczę się z wszystkimi mamami obecnych dwulatków. Czytam Was w miarę na bieżąco i kibicuję i co po niektórym z Was zazdroszczę ( oczywiście tak pozytywnie ) ale przede wszystkim gratuluję
Patrysiak i Axarai - córeczek. Jak ja bym chciała usłyszeć od lekarza , że będzie dziewczynka. Ale może kiedyś.Na chwilę obecną staram się przekonać męża na 3 dzieciątko ale kiepsko mi to idzie mając obok zbuntowanego dwulatka:-D.
Czarodziejka - piękne zdjęcia nam prezentujesz zawsze się uśmiechnę. A jeszcze szukałam w empikach poznańskich książki o której kiedyś pisałaś The secret. Ale nakład wyczerpany i nie mogę jej nawet w necie poszukać.

Wiecie dziewczyny czasami boję się sama decyzji o 3 dzieciątku jak ja wszystko pogodzę pracę i dom . A jakie Wy dziewczyny do tego tematu macie podejście? Bo być może panikuję ale na chwilę obecną doba jest za krótka.

Miłego popołudnia

Do góry