reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja go kupilam i odmowilam bo beta mi powiedziala ze go miala i w ogole jej sie nie pokrywalo jak chodzila do lekarki na monitoring to pokazywalo inaczej na tym monitorze a te testy z buzka zawsze jej dobrze pokazywaly i zostalam przy tych z buzka :)
a mi znowu testy z buzka nie wychodzily ;) no i z monitorem jest tak, ze musisz robic test z porannego moczu i przy pierwszym dniu @ wlaczyc go 0 9.00, a testy robic miedzy 7 ,a 12. Czyli inaczej niz w przypadku testow owulacyjnych

reklama
Martika cześć piękności:))

Kate no to chociaż skubniesz;):)

jadę po zakupy -czy któraś coś potrzebuje ??:)
sąsiadka napisała,że po 12 Mały już powinien wstać to wlecę a teraz czas na zakupy wykorzystam..

Martika cześć piękności:))

jadę po zakupy -czy któraś coś potrzebuje ??:)
sąsiadka napisała,że po 12 Mały już powinien wstać to wlecę a teraz czas na zakupy wykorzystam..
Dzien dobry ;-):-) udanych zakupow ,a potem wycaluj male stopki ;-) wytul malego... ahh takie maluszki tak ladnie pachna :-)

Witam wszystkich!

tusia
, wykresik bardzo ładny (długa faza lutealna) i widać, że @ tuż tuż, granica wyższych tempek bardzo dobrze zaznaczona :tak:

tasha, hehehe, czyli to może jeden z objawów noszenia pod sercem córeczki! :-D ...mi się przez kilka długich tygodni niedobrze robiło na myśl o kompie ;-) Ano zaraz po Kosmo moja kolej, jeśli okaże się, że muszę mieć CC przez np. cienką bliznę to mi wyznaczą cięcie prawdopodobnie tydzień przed terminem więc może nawet prześcignę Kosmo.

Gal
, udało się z wykresikiem na ENPR? Tempka skoczyła w górę?

martika, hehehe, wykrakałam Ci wczoraj owulkę :-D, zaciskam kciuki!

Daria, robi 3D/4D i słynie z tego, że w ogóle świetnie czyta obraz USG, naprawdę ją polecam.

Czarodziejko
, zaciskam z całych sił dziś kciuki o 19:30, obyś jak najszybciej zapomniała o tym nieszczęsnym zębie. Ze mnie to koszmarna panikara jeśli chodzi o dentystę, zawsze proszę o końską dawkę znieczulenia i pomimo iż zawsze okazuje się, że nic a nic nie bolało i strach ma wielkie oczy to na kolejnej wizycie znów te same nerwy ;-) Wierz mi że nic a nic nie poczujesz a opowieści internetowych nie ma co czytać bo to często jedne wielkie bzdury a ludziska mają niekiedy bardzo wybujałą wyobraźnię ;-), pojęcia nie masz jakich horrorów ja się naczytałam o kanałówce czy cesarce. Mi raz obumarł jeden ząb samoistnie więc był z założenia znieczulony a ja i tak kazałam sobie wstrzyknąć znieczulenie taka ze mnie panikara :-D

Mama, udanych zakupów! :-)

jestem kochana Czarodziejko, ale mam dzisiaj mnóstwo pracy, będę Was podczytywać w miarę możliwości ale pisać raczej niet. Trzymam za Ciebie kciuki wieczorkiem, żeby dentysta naprawił zębola. Ale mózgu niech nie rusza, z nim jest wsio ok. Miłego dnia dziewczynki!

Dzieki Dziewczyny:)))) Kocham Was!!!!
Piranha- widze jestemy bardzo podobne w tym strachu przed dentysta...ja tez nawet jak juz bym nerwa nie miala chce znieczulenie:))))) Chyba bardziej dla Komfortu psychicznego:)))
A co do godziny...ide na 18:30 bo "gosc' przelozyl:))))

Parysiak- a jak samopoczucie? Malutka kopie troszke?:))))
dsc_1867i.jpg

Witam Was południową porą!

Coś mi dzisiaj internet szwankował, jak zaczęłam Was czytać, było ok, a jak chciałam napisać, to się zawieszał.

Bardzo chciałabym Wam Wszystkim dziewczynkom serdecznie podziękować za tę moc kciuków, które w moją stronę przesłaliście. Jesteście cudowne!
milosc29_(www.e-gify.pl).gif

Jesooo, tak bardzo mi zależy, żeby w końcu się udało, że jakoś dzisiaj zaczynam się nakręcać i jakoś tak wewnętrznie jestem poddenerwowana. Trudno mi uciec od moich myśli. Muszę się jakoś wyluzować....

Piranha- zmierzyłam tempkę, ale była ona zmierzona po 3 godzinach snu o 3 nad ranem, więc nie wiem, czy jest wiarygodna. Była 36,84, czyli jakiś tam skok, dałam swój wykresik znowu w sygnaturze, ale on chyba jest bez sensu, bo nie ma tempek przed owu(jeżeli oczywiście była).

Idę na rower z synkiem, zaczerpnąć świeżego powietrza, pobiegam trochę za rowerkiem, to mi głupoty z głowy wyparują:-)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki kochane!

reklama
Witam

to ja na dzień dobry dołączam do klubu panikar dentystowych :-D nie dość że z wizytą zwlekam ile mogę, to podobnie -na fotel bez znieczulenia nie siadam, choćby to miała być najmniejsza pierdułka:-D

ja dziś się namęczyłam w nocy..jakieś dziwne sny miałam. śniło mi się że moja kumpela -która się od paru miesięcy stara o drugie dziecko- zaszła w ciążę i miała mieć bliźniaki, i z jednej strony tak bardzo się cieszyłam że im się udało, a z drugiej wyłam że mnie się nie udaje..po takiej nocce człowiek bardziej zmęczony wstaje..

Tusia wykres książkowy :) zazdroszczę pozytywnie :)
Tasha z mężulem umówiłamsię dziś na seksy:-D
wczoraj późno wrócił z pracy, nie chciałam go męczyć..
za to bardzo miło mi się zrobiło, bo przywiózł mi bukiet pięknych dużych róż:sorry2:bez okazji, słodziak mój:sorry2:
Martika :))))))))))))))))) do dzieła!!!!! niech będzie z tego piękny mały chłopczyk :)
Czarodziejka uśmiałam się z twojego pierwszego dzisiejszego postu:-D
powodzenia u dentysty sadysty :)

Kasia czyli dzisiaj akcja pt. "dorwać ogiera" hehe bawcie się dobrze :)
ja z pierwszą ciążą miałam dokładnie tak samo, spontan, przyjemność, bez stresu "uda się nie uda", wbijania się w owulkę... i przy pierwszym podejściu się udało :)
a teraz stresowałam się jak to będzie zanim jeszcze tabsy odstawiłam..i co..i wykrakałam:dry:
także teraz luz bluz, wiem że nam się uda. Po prostu musimy być bardziej cierpliwi ;)

Mama oj tak tak zarażaj się zarażaj:tak:
ja na przyszły weekend zaprosiłam znajomych z dzieciakami-też z takim 7miesięcznym słodziakiem...i będę się zarażać:tak:

Piranha jak idzie akcja "strych" ?:cool2:

Gal czekanie jest tak ciężkie do zniesienia...ehh faktycznie najlepiej by było, odsunąć od siebie myśli..ale to jeszcze cięższe to zrealizowania.. ;p powodzenia!!!masz moje kciuki 24h ;)

pozdrawiam cały gang olsena:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry