reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kasia cześć -ja pranie wstawiłam już po 7.00 jak wychodziłam z dziećmi ,jak wróciła to juz było wyprane bo się zagadałam z jedną mamą
psiak na ogrodzie hasa to podłogę i łazienkę wymyłam..
kwiaty podlałam i czekam na smska od sąsiadki jak się Mły obudzi-się nawącham,natulę i może się zarażę )
psiak na ogrodzie hasa to podłogę i łazienkę wymyłam..
kwiaty podlałam i czekam na smska od sąsiadki jak się Mły obudzi-się nawącham,natulę i może się zarażę )
Marzycielka12
Fanka BB :)
dzieki Kasia za odpowiedz :-)
mama ja tez tak czasami sie staram, jak cora do szkoly chodzi, a teraz te dwa tygodnie to maskara ze mna, no ale od poniedzialku wszystko wroci do normy (mam nadzieje):-)
Ale sie zrobilam z tym twoim robaczkiem pelzajacym po moim lapku, ja wzielam sciere a on nic, dalej tu lazi a pozniej dopiero przypomnialam sobie co jest grane.... no nie ze mna dzis cos jest nie tak, pewnie przez brak wczorajszego "bzyku-bzyk".
Milego spedzenia czasu z sasiadka i tak napatrz sie na to malenstwo razy dwa, bo tak za mnie tez... buziaczki
Ale sie zrobilam z tym twoim robaczkiem pelzajacym po moim lapku, ja wzielam sciere a on nic, dalej tu lazi a pozniej dopiero przypomnialam sobie co jest grane.... no nie ze mna dzis cos jest nie tak, pewnie przez brak wczorajszego "bzyku-bzyk".
Milego spedzenia czasu z sasiadka i tak napatrz sie na to malenstwo razy dwa, bo tak za mnie tez... buziaczki
Marzycielka12
Fanka BB :)
dzieki Mama za pomoc ;-)
mama05
Marzycielka no problemo)
Kasia dobra ,tak zrobię -napatrzę się razy dwa..
Kate-lecę pędze do Ciebie-ja dziś power mam to pomogę w sprzataniu) a Ty sobie papierki zrobiszumowa??
Kasia dobra ,tak zrobię -napatrzę się razy dwa..
Kate-lecę pędze do Ciebie-ja dziś power mam to pomogę w sprzataniu) a Ty sobie papierki zrobiszumowa??
reklama
mama05
Kate o widzisz-milusio..to ja wezmę jeszcze murzynka bo akurat do kawy starczy)
Podziel się: