witam wieczorową porą:-) Marcello śpi wykończony smętną pogodą i zajęciami muzycznymi;-) ja się wykąpałam, przyrządziłam mieszankę ziół i teraz mam chwilkę dla Was
martika ja niestety też jestem zepsuta, bo też testy ph w większości pokazują mi takie samo ph-w granicach 4,5-5 :-(
czarodziejka no faktycznie dylemat, czy posyłać 6-cio latka do szkoły.. sama bym chyba nie wiedziała
daria, martika od jakiego wieku jest przedszkole w DE? macie jakieś zasiłki na dzieci? na pewno lepsze, niż tu..
patrysiak no to wspaniale, że u malutkiej wszystko ok.. no i jaka waga przyzwoita
pirania nie dziwę Ci się kochana, że boisz się, jak dasz radę z 2 dzieci.. ja jeszcze w ciąży nie jestem, a też mam takie obawy
gal no to czekam na wieści, czy staranka okażą się owocne i mocno trzymam za to kciuki
czarodziejka współczuję bólu zęba
ja nigdy nie zapomnę, jak miesiąc po porodzie zaczął bardzo boleć mnie ząb i trzeba było kanałówkę robić- tego bólu to nigdy nie zapomnę, po ścianach chodziłam, myślałam, ze zwariuję
dido trzymam kciukasy za szybki i jak najmniej bolesny poród;-)
truskafka a mi się wydawało, że pisałyście z Piranią, żeby ziółka pić od 2-3 dc
i tak też dziś zrobię, bo mam 3 dc.. kurcze, no mam nadzieję, że to nie za późno..
84misia witaj:-)
missbella fajnie, że się odezwałaś
czekamy na dalsze wieści, więc wpadaj czasem
tasha jak tam dziewczynkowe zakupki, ruszyły już?
merylin "branzoletkę na nudności"?? co to takiego?
noemi z tego, co pisała Pirania, to można pić tylko miętę albo herbatę rooibos, a także Inkę