Dopiero teraz jestem, byłam na urodzinach u ciotki :-)
misia, witaj! Szacuneczek za przeczytanie całego wątku, ja też czytałam od 1 strony ale przyznam się bez bicia, że w pewnym momencie zaczęłam przewijać co 10 stron, zależało mi by jak najszybciej dobrnąć do końca i dołączyć do dziewczyn :-)
MissBella, dziękuję kochana! Przesyłeczka dziś dotarła i powiem, że to jedne z moich ulubionych! :-) Pewnie masz córeczkę bo ja w drugiej ciąży miałam też awersję do komputera :-)
Kosmo, Ty jesteś następna w kolejce za Dido, jejku, jak to szybciutko zleciało!
Noemi, przy staraniach o córcię z herbat polecana jest tylko miętowa.
Daria, cukier podobno zakwasza ale zmniejsza też absorpcję Ca ...ja przed drugą ciążą też nie żałowałam sobie słodyczy ;-), za to w ciąży mdliło mnie na samą myśl o nich. To może zapisz się do mojej lekarki (o ile Wrocek Ci pasuje)? Nazywa się Marta Górecka-Balcerek (
MediConcept, nasi lekarze, lekarz wrocław, konsultacje lekarskie wrocław, konsultacje lekarskie dolny śląsk), świetnie czyta obraz USG i słynie z tego, że bezbłędnie i szybko rozpoznaje płeć
Noemi, podobno poczęciu bliźniaków sprzyja korzeń Cassava, także odstawienie antyków oraz wszelkie leki typu CLO stymulujące wzrost pęcherzyków. Ten korzeń Cassava (a konkretnie kapsułki z nim) można zakupić np. tutaj
Cassava, jest tu cały serwis łącznie z forum poświęcony planowaniu bliźniąt :-)
Czarodziejko, mnie przy leczeniu kanałowym ze znieczuleniem nic a nic nie bolało, kompletna znieczulica a ja straszna panikara jestem :-)
martika, ale Ty prawdopodobnie masz wyższe pH tyle że paski pH źle wskazują.