reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik spokojnie myślę że teraz możesz zacząć ziółka pić :) ja na początku dostałam wiadomość że mam pić od początku cyklu i tak pije :)
ale potem dziewczyny pisały że właśnie tak w 2-3 dniu też można zacząć :)
miłego picia, ja też będę niebawem sporządzać miksture :)
Marzycielka tulę i trzymam kciuki, wszystko może sie zdarzyć :)
a planujesz tempkę mierzyć i wykresy robić?
Natusia :) dziękuję

reklama
Dopiero teraz jestem, byłam na urodzinach u ciotki :-)

misia, witaj! Szacuneczek za przeczytanie całego wątku, ja też czytałam od 1 strony ale przyznam się bez bicia, że w pewnym momencie zaczęłam przewijać co 10 stron, zależało mi by jak najszybciej dobrnąć do końca i dołączyć do dziewczyn :-)

MissBella
, dziękuję kochana! Przesyłeczka dziś dotarła i powiem, że to jedne z moich ulubionych! :-) Pewnie masz córeczkę bo ja w drugiej ciąży miałam też awersję do komputera :-)

Kosmo, Ty jesteś następna w kolejce za Dido, jejku, jak to szybciutko zleciało!

Noemi, przy staraniach o córcię z herbat polecana jest tylko miętowa.

Daria, cukier podobno zakwasza ale zmniejsza też absorpcję Ca ...ja przed drugą ciążą też nie żałowałam sobie słodyczy ;-), za to w ciąży mdliło mnie na samą myśl o nich. To może zapisz się do mojej lekarki (o ile Wrocek Ci pasuje)? Nazywa się Marta Górecka-Balcerek (MediConcept, nasi lekarze, lekarz wrocław, konsultacje lekarskie wrocław, konsultacje lekarskie dolny śląsk), świetnie czyta obraz USG i słynie z tego, że bezbłędnie i szybko rozpoznaje płeć :biggrin2:

Noemi, podobno poczęciu bliźniaków sprzyja korzeń Cassava, także odstawienie antyków oraz wszelkie leki typu CLO stymulujące wzrost pęcherzyków. Ten korzeń Cassava (a konkretnie kapsułki z nim) można zakupić np. tutaj Cassava, jest tu cały serwis łącznie z forum poświęcony planowaniu bliźniąt :-)

Czarodziejko, mnie przy leczeniu kanałowym ze znieczuleniem nic a nic nie bolało, kompletna znieczulica a ja straszna panikara jestem :-)

martika, ale Ty prawdopodobnie masz wyższe pH tyle że paski pH źle wskazują.

Ostatnia edycja:
hej witam.chciałam prosic o lukniecie na mój wykresik bo jutro @ czy cykl ok?i czy dobrze ta linie postawiłam???:confused:

AXARAI-GRATULUJĘ PIPUNI :-)

pozdrawiam wszystkie ,buziak najwiekszy dla mamy za pamięć o mnie.;-)

heyka dziewczyny w piątek 13-go!!! mam nadzieję, że dla wszystkich będzie udany!
Ewcik - no trochę ruszyły dziewczynkowe zakupy, sobie nie kupuję nic, ale jak wejdę do takiego dziewczynkowego raju to nie mogę się oprzeć pokusie i już trochę tych cudowności zakupiłam, nawet wybrałam wózek:-), szary z jasnoróżowymi elementami;
Miss, Pirania - znam też awersję do kompa, bo zalogowałam się na forum w listopadzie a potem jak w grudniu zaszłam w ciążę to odezwałam się ponownie dopiero w 14 tyg ciąży, zupełnie nie miałam chęci siadać przy kompie...nawet poczty nie sprawdzałam:-D, więc może faktycznie Miss tak ma na córcię...kurcze, jak ten czas leci, po Dido jest Kosmo, a potem chyba Ty, Piranio!!!?
:-)
Gal
- cały czas mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Merylin - dajesz radę??? mdłości paskudne czy znośne???
Truskafffka - była akcja??? czy nadal mąż niedysponowany???
:-D
pozdrawiam wszystkie babeczki forumowe!!!

martika, ale Ty prawdopodobnie masz wyższe pH tyle że paski pH źle wskazują.
oby oby :-) zreszta i tak zamierzam uzyc podrasowanego pre seeda ;-) a u mnie dzisiaj wyzsza tempka, ale zaklocona bo musialam do malej wstac, ale wczoraj pojawilo sie "bialko jajka" no i monitor ktory bada hormony luteryzujacy i estrogeny i wyznaczyl mi dzis jeden z 2 dnia najwyzszej plodnosci... :-)
http://enpr.pl/2782

a wogole to dzien dobry :) bo ja jak zwykle wpadam cos napisze i dobre maniery gdzies umykaja ;)

Ostatnia edycja:
witam sie w piatek 13 zawsze byl to szczęśliwy dzien mam nadzieje ze dalej taki bedzie :-)
co do zabe nadii to sie nie odzywa chyba po tych lekach ale wizyte w polsce mam 28 :)
Piranha a ta twoja to robi 3d tak ?

Witam :)
No wlasnie dzis piatek 13-stego....wiec to bedzie moj bardzo szczesliwy dzien..Tak sobie postanawiam.
Dzis na 19:30 mam dentyste -sadyste:) ząb nie boli wiec odwoluje wizyte:)))) zartuje... Musze spiąć poslady i isc odwaznie.
Wczoraj sie jeszcze naczytalam na roznych forach o leczeniu kanalowym...i z niektorych wypowiedzi sie posikalam ze smiechu...ludzka wyobraznia jest niebywala..No ale juz nic nie czytam...nie chce sie nakrecac..co bedzie to bedzie...i tak musze wyleczyc zeba wiec nie mam wyjscia.

Piranha- ja tez jestem panikara jesli chodzi o dentyste...oj na zywca nie odwazyla bym sie czegokolwiek robic:))) Dlatego jak podczas porodu uslyszalam ze na znieczulenie za pozno...prawie zemdlalam ze strachu...od razu zaczelam dramatyzowac:))) musialo to byc komiczne:) Czesto sie jednak przekonywalam ze strach ma wielkej oczy i oby tak bylo tez podczas dzisiejszej wizyty u stomato.:)
Wybaczcie dziewczyny ze Was tym tematem zameczam....

Czarodziejka ja tez mam awersje do dentysty i moja dentystka sie ze mnie smieje, bo jak tylko wchodze do gabinetu to oswiadczam, bez znieczulenia nawet nie siadam, ale ja z tych co bol przy grzebaniu w zebie znosza gorzej niz bol przy porodzie ;-) pewnie dlatego, ze nie ma po nim takiej cudownej nagrody ;-) bedzie dobrze, zobaczysz nic nie bedzie bolalo odwazna z Ciebie kobieta przeciez :-)

witam:-)
martiko pewnie lada chwila owulacja się szykuje,,,wykresik piękny, bardzo czytelny, a co TY masz za monitor płodności???
Czarodziejko trzymam kciuki za wizytę u dentysty, ja też miałam kiedyś leczenie kanałowe, ale ból do zniesienia, będzie dobrze, dobry dentysta to nie dentysta sadysta:-D
u nas dzisiaj deszcze, mrzawa...ciemno jak w pupie!
spać się chce.
mimo wszystko miłego dnia życzę.
pozdrawiam;-)

reklama
Do góry