bedzie... bo przeciez wszystkie tu jak jeden maz trzymamy za Ciebie kciuki :-)i za inne starajace sie oczywiscie tez ...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bedzie... bo przeciez wszystkie tu jak jeden maz trzymamy za Ciebie kciuki :-)i za inne starajace sie oczywiscie tez ...
dziekuje, tak tak wiem, biore 5000 mcg :-) bo takie tabletki tu znalazlam 2000 nie widzialam...
marti_ka, ja to kiedyś pisałam ale mogło umknąć, podobno jeśli stosuje się restrykcyjna dietę "chłopczykową" to trzeba zażywać dziennie minimum 2000 mcg kwasu foliowego gdyż dieta ta utrudnia wchłanianie tego kwasu. Trzymam kciuki za owukę, według mnie lada dzień powinna być
.
dziekuje oby oby... :-)Martika, trzymam &&&&&&&&&&& za ow w tym cyklu i tworzenie synka
ja też uważam że cykl masz śliczny i szykuje się ow
)