reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was kochane :-)

Jestem, czytam Was cały czas ale nie mogę zebrać się za pisanie, wogóle to mam awersje do kompa i internetu w włączam go raz na 2 dni, po prostu odpoczywam od tego...

U mnie wszystko OK, czuję się dobrze, rano mam mdłości ale jak zjem śniadanie to przechodzą, brzuch jak narazie płaski ale więcej jem także pewnie niedługo zrobi się piłka :-D

Axarai gratuluję !!! Super, że córeczka, cieszę się razem z Tobą :tak:

Piranho dostałaś w końcu przesyłkę odemnie??

Gal mega &&&&&&&&&&&&&&&& za II kreski :-)

Cieszę się, że u Was wszystko OK, nie zapominajcie o mnie, ja tu cały czas jestem tylko rzadziej i mniej się udzielam. Trzymam za wszyskie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysyłam ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

reklama
Gal - w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte i czekamy na II kreseczki!!!
Andziak - należy się z urzędu!!! i tak musi być!!!
Truskafffka - jak tam mąż? jeszcze charcze i pociąga nosem?
Pirania - piaskownica zamykana to świetny pomysł, też taką kupię, bo mam kota, współczuję tych nocek i hardcorowego buntu 2-latka
Patrysiak - nareszcie koniec stresu!!!
Dido - boszsz...toż to już za chwilę... trzymam &&&&&&&&&&&&&& za szczęśliwe rozwiązanie sn
Daria - co słychać???
Miss - co z Tobą?????????

Andziak no baa jasne że się należy ;)
a Kubuś pięknie was rozpieścił...jajka urosły, ale za to ile radości i spokoju do domu wniósł :)
Mama no taka szkoła to super sprawa :) zazdroszczę pozytywnie :)
84misia witamy, rozkładaj kocyk :)
i pełen szacuneczek za przeczytanie wszystkiego :tak:
MissBella zwijam swoją porcję fluidków :)
rozumiem awersję..ale czasem się odzywaj bo z wałkiem będziemy gonić ;)
Tasha a wiesz, dziś się jeszcze z nim nie widziałam, wczoraj dostał antybiotyk, także jeszcze się kuruje..ale jego dni są policzone. Jak tylko dupka mu odżyje to na niego wskakuję:-D

Miss - no nareszcie, naskrob chociaż kilka słów od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, że wszystko ok
Misia - witaj i rozkładaj kocyk, jak mówi nasza cudowna Mama

Postaram się częściej pisać chociaż powiem Wam, że nic się u mnie nie dzieje ale tak mi z tym dobrze...
Nie jeżdzę do pracy, nigdzie prawie nie chodzę, czasami na zakupy. Cały czas siedzę w domu albo w ogrodzie i na podwórku i jestem najszczęsliwsza na świecie, że NIC NIE MUSZĘ :-)

Pozdrawiam Was gorąco

Idę do kuchni po banana bo mnie taka ochota naszła, że nie wytrzymam jak go nie zjem ;-)

Od następnego cyklu zaczynam kombinować :-) Jak na razie przygotowuje się testy już kupiłam i zobaczymy jak nam pójdzie :happy: Puki co rozeznaje się w temacie i liczę, sprawdzam w kalendarzu i staram się zdecydować na jakąś metodę a może kilka na raz da lepszy rezultat zobaczymy, póki co na razie jestem na etapie planowania bo tak na prawdę to chciałąbym zafasolkować między czerwcem a listopadem ;-) ale zobaczymy czy damy rade.

witam sie i ja
czytam czytam caly czas tylko nie pisze bo szukam jakiegoś ginekologa zeby sie dostac w polsce to jak ma dobre opinie to terminy polowa maja ;/ a jak zle to wolny ale to sie isc do takiego nie chce;/ bo chcialam poznać plec żebym wiedziała czy segregować ciuszki dla chłopca czy dla dziewczynki ;/bo do porodu juz raczej do polski nie pojadę:-(jutro chyba wkoncu zacznę się pakować do polski :-pale u nas sie rozpadało;/

dido to teraz czekamy tylko na wiesci :)

Axari ogromniaste gratulacje.Super wiesci .Tobie też Jonas sie sprawdził coś jednak w tym jest(mam nadzieje)
Gal w przerwach na spanie i haftowanie kciuki zaciskam ile wlezie.
Andziak jeśli czujesz sie jak ja to wspólczucia.
Dziewczyny w pracy mówią że jestem blada z odcieniem zieleni,chwilami nie jestem w stanie pracować.
Krakersy nie pomagają.kliknęłam tą branzoletkę na nudności tylko w niej nadzieja:eek:
Trzymajcie sie cieplutko.

reklama
Do góry