reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a my serio...walczyliśmy, ale jak mi tak charczał, łapał oddech, smarkał..no cholera na "robocie" nie można się skupić i daliśmy spokój:-D
no tak w takich warunkach to sie nie da, ja to bym ze smiechu pekla heh

Martika, to jakaś zmowa ciał, noo zero współpracy z ich stron...można prosić, tłumaczyć...a one świrują
ale ale...damy im radę, będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku:-D

a kłócie w jajniku to dobry znak:cool2:
no tak ale ja z tych walecznych im wiecej przeszkod, tym wieksza wola walki heh

reklama
no właśnie pękaliśmy...to historia w stylu...chęci są, ale ciało odmawia posłuszeństwa:-D

Kate my tak codziennie..."może dzisiaj" w końcu się doczekamy, bo już nas nosi z braku seksu:-D

Truskaffka bo to był ten rosołek ode mnie -patrz jak poczta szybko działa:-D:-D
hahahahaa- dosiadła byś ;-):rofl2:

Martika ja też z tych co im wiecej problemów tym większe zacięcie ,żeby dojść do celu..

dziewczyny za tą wolę walki, która doprowadzi nas do wymarzonych maluchów

Mama...no nie gadaj, toż to szybciej niż prędkość światła przewiduje hehe
a ta duża marchewka mi teraz siedzi w głowie buhaha zboczuch ze mnie:-D z ciebie też...nie myśl sobie że nie wiem:-D

dziewczyny za tą wolę walki, która doprowadzi nas do wymarzonych maluchów

Mama...no nie gadaj, toż to szybciej niż prędkość światła przewiduje hehe
a ta duża marchewka mi teraz siedzi w głowie buhaha zboczuch ze mnie:-D z ciebie też...nie myśl sobie że nie wiem:-D
marchewka to sie teraz nazywa, yhmmm dobrze wiedziec ;-)

Hallo Kobitki! I zrobiło sie trochę cieplej:tak: Obudziłam się o 5.50 i nie mogłam zasnąć:tak: z wrażenia!
Czarodziejko dziękuję! Starałam sobie wyobrazić, jak lekarz powie, że to dziewczynka i POWIEDZIAŁ, no i jestem w amoku, za 100 lat mi przejdzie:-D
Patrysia uczucie nieziemskie, nie do opisania, cały czas słyszę jak doktor mówi " tu jest jedna warga sromowa, a tu druga":szok: i tak jeszcze 5 razy pytałam czy na pewno! Czekam aż też to przeżyjesz, i trzymam kciuki!!!!
Dido gratuluję sn, ale zobaczymy co powiesz po, który lepszy:tak:
Andziak mi też sie przypomniało, że teraz miałam zawroty głowy, a w poprzednich ciążach nie!
Mamawidzę, że odpuściłaś sobie całe to mierzenie, i idziesz na spontan:-D Tak trzymać!!!

reklama
Axari ja to pewnie z wrazenia wogole spac bym nie mogla.
A tak ogolnie to niby senna na okraglo jestem zasypiam na stojaco.Ale spac nie moge.Co chwila sie budze.
Dziewczyny ktore mialy mdlosci.Wymiotowalyscie?bo ja nie wymiotuje ale mdli mnie 24 na dobe nawet w nocy.I odbija sie bez przerwy.Tylko rano po wyspaniu na godzinke mam spokoj.

Ostatnia edycja:
Do góry