Cześć babeczki! Dopiero teraz mam chwilkę by Was poczytać i napisać :-( Miałam strasznie ciężką noc (zasnęłam dopiero po 4 nad ranem, potem i tak były dziesiątki pobudek i 2 wstawania do WC) a Krzysiu w dzień koszmarnie dał mi w kość - tak histeryzował że aż wymiotował z płaczu ...faktycznie bunt dwulatka to jakiś hardcore.
Kasiu, ja robiłam testy o 21-22 i według mnie to była najlepsza pora. Trzymam kciuki za Twój obecny cykl i piękny finał w postaci 2 kresek na końcu!
Czarodziejko, współczuję strasznie, mam nadzieję, że już lepiej.
kate, szok, że malutki już całe nocki przesypia! Prześlij mi trochę przesypiających fluidków dla synka i córki
marti_ka, ale Tobie paski pH cały czas pokazują taka samą niską wartość? ...i jaka to wartość? Przy tak wysokim pH moczu pH śluzu nie powinno raczej być bardzo niskie. Może faktycznie masz to "low ionic strength" i paski po prostu nie działają? A owulka chyba tuż tuż więc zasciskam kciuki! :-)
aguska, powodzenia w staraniach!
Dido, super, że udało się uniknąć CC!
Gal, super to wszystko rozplanowałaś, pH było piękne i zaciskam z całych sił kciuki! Jednak Cola okazała się bardzo skuteczna!
...wiem, że niezdrowa ale jakoś sama bym się napiła!
Robisz wykresik by zobaczyć skok tempki czy odpuszczasz w tym cyklu? A księżycem bym się kompletnie nie przejmowała.
Truskafffko, ja po dupku byłam strasznie drażliwa ...co do senności to dupek jak najbardziej może ją powodować (jedne z możliwych skutków ubocznych to senność, osłabienie, zwiększony apetyt, ból głowy, duszności i mdłości).
kate, mi Krzysiu też nieźle dawał w kość, pewnie stąd jestem tak strasznie przerażona czy poradzę sobie z dwójką dzieci. Podeślij trochę grzecznych fluidków dla córci!
Andziak, u mnie w drugiej ciąży było dokładnie jak u Ciebie czyli mdłości 24 godziny na dobę ale bez wymiotów. Rano chwilkę był spokój po wyspaniu się a po każdym posiłku było jeszcze gorzej. Zakończyło się finałowymi porannymi wymiotami w 16 tc z samego rana i zapomniałam o mdłościach :-) Tak więc masz córcię jak nic!
Mama, kochana jesteś, że o mnie pamiętasz! Który masz teraz dzień cyklu bo Krzysiu mi pozamykał forum i wszystkie zakładki z Waszymi wykresami :-) Mnie tez coś na słodkie ciągnie, jak stanę na wagę na wizycie 28 kwietnia to skali zabraknie ;-)
monico, mój synek też wieczorami płakał - było to własnie wieczorne przemęczenie z nadmiaru wrażeń, podobno wiele dzieci tak ma.
natusia, skok tempki a potem utrzymująca sie przez kilka dni wysoka temperatura (wyższa minimum o 0,2*C od najwyższej z 6 tempek przed skokiem) potwierdzą owulkę