reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mama- chyba sie za szybKo ucieszylam :))) Zab znowu pulsuje. I juz wiem ze to cisnienie ktore sie tam tworzy wywoluje ten stan. A ten ząb pol roku temu mialam leczony i dooopa juz teraz pozostaje mi zrobienie koronki...i juz mysle czy to boli? Boli zalozenie koronki??? Oczywiscie bede to robila w znieczuleniu..jak wszystko zreszta,,,ja to bojuch taki ze ho ho. Kurcze ze tez musialo mi sie to przytrwafic. Nie jest to jakis mega bol ale przez to na nic nie mam ochoty, zyje bo zyje ale co to za zycie.....łechhh

mama- chyba sie za szybKo ucieszylam :))) Zab znowu pulsuje. I juz wiem ze to cisnienie ktore sie tam tworzy wywoluje ten stan. A ten ząb pol roku temu mialam leczony i dooopa juz teraz pozostaje mi zrobienie koronki...i juz mysle czy to boli? Boli zalozenie koronki??? Oczywiscie bede to robila w znieczuleniu..jak wszystko zreszta,,,ja to bojuch taki ze ho ho. Kurcze ze tez musialo mi sie to przytrwafic. Nie jest to jakis mega bol ale przez to na nic nie mam ochoty, zyje bo zyje ale co to za zycie.....łechhh

czarodziejko polecę ci zamiast np tabletk na bol
Jak pozbyć się bólu zęba - Spryciarze.pl
robiłam Nadii i mijało :)

Czarodziejka mnie w sobote tez bolal zab na szczescie przestal.
Mama zawsze miala jakies ale.Ja mam brata.Moj ojciec byl alkoholikiem wiec dla niej kolejne dzieci to byl problem.Wiec u nas tez zawsze bylo jakies ale.Pierwsza ciaza za mloda druga za szybko.trzecia przeciez ja sobie nie poradze.A teraz szczegolnie po co mi problem.Nie ukrywam ze czekala na wnuczki/
Ja znowu karuzela.Chwile przy szafce stoje i juz mi slabo

Daria - problem w tym ze zab jako zab nie boli bo nie jest popsuty tylko robi mi sie tam cisnienie i to cisnienie rozchodzi sie na pol twarzy. dzisiaj nie jest to mega bol ale pulsuje mi i przez to nie moge jakos super funkcjonowac. Kurcze a wizyta dopiero w piatek...

Czarodziejka no masz Ci los...a jak wyleczyłas zęba to zrobiłas Rtg??moja dentystka zanim zakończy zęba to po leczeniu wystła na Rtg i wiadomo czy wszystko si...
ja nie miałam jeszcze zakładanej koronki więc nie wiem jakie to uczucie...

Daria cześć i czołem;)
jak tam idzie pakowanie do Pl??

Ja juz po wizycie w klinice.
Ale sie ciesze:-) bo nie bede miala cesarki.
Planowany porod sn,chyba ze cos wydarzy sie w trakcie,
ale tego nikt nie moze przewidziec.
Jutro jeszcze wizyta u gina.

Czarodziejka-wspolczuje bolu zeba.
Tez niedawno to przechodzilam.
A zalozenie koronki nic nie boli,ja mialam nawet bez znieczulenia.

milego dnia

Witam Was!

Wlatuje na szybko i zdam relację co u mnie, bo Piranha kazała;-)

Staranki były przed 2 godziną w nocy, a to dlatego, że poprzednie też tak były, bo synuś nie dawał poprzednio spokoju do 1 w nocy. Ph po tych wszystkich colach (wypiłam chyba ze 3 szklanki) i żurawinie, wapnie 1000mg spadło nawet wieczorem o 11 godz. do 4,7, ale pomyślałam sobie, że dobrze by było zachować odstęp 24 godziny między starankami , bo coś pamiętam, że Piranha pisałaś, że przerwy maja jednak zanczenie. Ph było 4,7-4,8 przed starankami, a po już kompletnie nie sprawdzałam, bo bałam się już ingerować, zeby plemników nie uszczuplić. Rano koło 10 tej było 4,8 -4-9 z brzegu.
To tyle u mnie, pózniej do Was wpadnę, bo M mnie woła, bo jest dzisiaj w domu, a i wyciaga mnie na spacer.
Pirnha- a ja trochę się boję chodzic po dworze, bo teraz jest po pełni, myslisz czy to ma znaczenie w dzień, bo przecież księżyc jest teraz z drugiej strony Ziemi.

Pozdrawiam Was wszystkie i sorki, że nie doczytałąm co u Was, ale to nadrobię później.

reklama
Czarodziejka no masz Ci los...a jak wyleczyłas zęba to zrobiłas Rtg??moja dentystka zanim zakończy zęba to po leczeniu wystła na Rtg i wiadomo czy wszystko si...
ja nie miałam jeszcze zakładanej koronki więc nie wiem jakie to uczucie...

Daria cześć i czołem;)
jak tam idzie pakowanie do Pl??

ja sie bede pakowac w ostani dzien bo predzej to sie zawsze pol rzeczy zapomni:-)
a jeszcze za chwlke jade na zakupy chce buty dokupić do sukienki i jakas suienka jak mi sie uda :)

Do góry