reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Witam z powiekami na zapałkach, boszsze czuję się jak "idź stąd i nie wracaj"
Piranha jakoś mi słabo, zimno, sennie..to może być reakcja na duphaston?
aż sie boję co to będzie przy tych nowych hormonach,łoooszaleje
Kate rozkoszną masz tą najmłodszą pociechę super że tak daje mamusi odpoczywać
Mama widzisz, zaglądałam wczoraj...ale co nadrobiłam to czasu nie miałam na pisanie i tak przez cały dzień. Nigdzie się nie wybieram
no tak..cykl stracony, byle do małpy i do dzieła znowu hehe
a seks...kurde nawet seksu nie ma, bo D mi jednak podupadł na zdrowiu, zasmarkany, zakaszlany...jak robiliśmy ostatnio podejście do seksu, to się całować nie mógł, bo tracił oddech buhaha...także kupe śmiechu i z seksu nici
Martika dziękuję przykro mi z powodu bliźniaków.
A synka się doczekasz, mmmantrą naprowadzimy odpowiedniego plemniczka do jajeczka hehe ;p
kiedy ruszacie do boju?
Aguśka nooo pięknie, do dzieła !!! &&&& trzymam
Andziak ujć współczuję karuzeli, oby córcia cię długo nie męczyła
Dido cieszę się że się uda sn rodzić
Gal łoo piękne ph, dobrze że "po" nie gmerałaś w plemniczkach
&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte
Piranha jakoś mi słabo, zimno, sennie..to może być reakcja na duphaston?
aż sie boję co to będzie przy tych nowych hormonach,łoooszaleje
Kate rozkoszną masz tą najmłodszą pociechę super że tak daje mamusi odpoczywać
Mama widzisz, zaglądałam wczoraj...ale co nadrobiłam to czasu nie miałam na pisanie i tak przez cały dzień. Nigdzie się nie wybieram
no tak..cykl stracony, byle do małpy i do dzieła znowu hehe
a seks...kurde nawet seksu nie ma, bo D mi jednak podupadł na zdrowiu, zasmarkany, zakaszlany...jak robiliśmy ostatnio podejście do seksu, to się całować nie mógł, bo tracił oddech buhaha...także kupe śmiechu i z seksu nici
Martika dziękuję przykro mi z powodu bliźniaków.
A synka się doczekasz, mmmantrą naprowadzimy odpowiedniego plemniczka do jajeczka hehe ;p
kiedy ruszacie do boju?
Aguśka nooo pięknie, do dzieła !!! &&&& trzymam
Andziak ujć współczuję karuzeli, oby córcia cię długo nie męczyła
Dido cieszę się że się uda sn rodzić
Gal łoo piękne ph, dobrze że "po" nie gmerałaś w plemniczkach
&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte
Andziak0307
Dido super to teraz tylko rodzic.
Ja z Kuba tez mialam obawy bo co wizyte byl inaczej ulozony.Jeszcze 5 dni przed porodem byl miednicowo.
Dziewczyny jak dlugo jeszcze te zawroty glowy moga sie utrzymywac? trudno mi normalnie funkcjonowac.
Gal truskaffka mama kciuki za fasolki.Na moim.przykladzie nie znacie dnia ani godziny
Ja z Kuba tez mialam obawy bo co wizyte byl inaczej ulozony.Jeszcze 5 dni przed porodem byl miednicowo.
Dziewczyny jak dlugo jeszcze te zawroty glowy moga sie utrzymywac? trudno mi normalnie funkcjonowac.
Gal truskaffka mama kciuki za fasolki.Na moim.przykladzie nie znacie dnia ani godziny
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Gal no to super,że sex był-&&&&&&&&&&&&&&&&
Andziak ja miałam zawroty w ciąży z Zuzą do połowy ciąży;/
TRuskaffka przepraszam ,ale i oplułam sobie kompa ) aż się babeczka spojrzała ,że się tak śmieję bo kumpela kosmet.przy drugim stanowisku manicure robia ja tu śmiechy urządzam..
trza było bez całowania działać-zawsze to coś innego
Niedawno szefowa wleciała-dostałam winko w prezencie-milusio ) znowu bedzie alkohol i sex hahahahaaaaa
Andziak ja miałam zawroty w ciąży z Zuzą do połowy ciąży;/
Mama
TRuskaffka przepraszam ,ale i oplułam sobie kompa ) aż się babeczka spojrzała ,że się tak śmieję bo kumpela kosmet.przy drugim stanowisku manicure robia ja tu śmiechy urządzam..
trza było bez całowania działać-zawsze to coś innego
Niedawno szefowa wleciała-dostałam winko w prezencie-milusio ) znowu bedzie alkohol i sex hahahahaaaaa
truskafffka
Andziak to czekam...hehe
Mama hiehie tak to bywa jak się w pracy podczytuje, też czasem szef dziwnie na mnie patrzy
a my serio...walczyliśmy, ale jak mi tak charczał, łapał oddech, smarkał..no cholera na "robocie" nie można się skupić i daliśmy spokój
nonono...rozbrykani jesteście
Kate hehe to pierworodny nieźle wymęczył...za to dla równowagi masz anioły teraz
jeszcze jedna mała anielica i komplecik będzie
Mama hiehie tak to bywa jak się w pracy podczytuje, też czasem szef dziwnie na mnie patrzy
a my serio...walczyliśmy, ale jak mi tak charczał, łapał oddech, smarkał..no cholera na "robocie" nie można się skupić i daliśmy spokój
Kate hehe to pierworodny nieźle wymęczył...za to dla równowagi masz anioły teraz
jeszcze jedna mała anielica i komplecik będzie
mama05
Kate super się czyta ,że tak świetnie sobie dajesz radę i synek taki śpiacy to i Ty wyspana chodzisz-wycałuj piętulki Alanka )
hmm wiesz planowalam w tym miesiacu, aleeee moj organizm swiruje, jak ostatnio mialam cykle regularne 28 dni, to w marcu bylo to 34 dni, teraz po przerwei paru miesiecznej wrocilam do mierzenia tempki ale ona jakos strasznie swiruje najpierw bardzo spadla wciagu dwoch dni, teraz prawie nie drgnela, monitor owulacyjny na razie nie przepowiada owulki a mnie teraz zaczal jajnik kloc... wiec istny cyrk :-) a maz ma dosc lykania suplementow, bo juz lyka i lyka, cynk to lykal od dawna, a od stycznia reszte... i zapowiada buntMartika dziękuję przykro mi z powodu bliźniaków.
kiedy ruszacie do boju?
Gal kciuki za 2 kreski
Dido swietna informacja, teraz to bedziemy trzymac kciuki o latwy i szybki porod SN
Ostatnia edycja:
mama05
Mama
Truskaffka nie,no w takich warunkach nie da się pracować a jeszcze dzieci robićnoł łej..
no to zdrówka życzę i rosołek gorący posyłam z duuuużą marchewką
reklama
truskafffka
Martika, to jakaś zmowa ciał, noo zero współpracy z ich stron...można prosić, tłumaczyć...a one świrują
ale ale...damy im radę, będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku
a kłócie w jajniku to dobry znak
MAma no nie da się, niech się D cieszy że to nie "ten czas" bo inaczej nie byłoby zmiłuj, chusteczki by dostał, ja bym dosiadła..i swoje zrobiła
za rosołek dziękujemy teściowa (czyt. moja mama) o zięcia też dba, wczraj nam rosołek przyniosła
ale ale...damy im radę, będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku
a kłócie w jajniku to dobry znak
MAma no nie da się, niech się D cieszy że to nie "ten czas" bo inaczej nie byłoby zmiłuj, chusteczki by dostał, ja bym dosiadła..i swoje zrobiła
za rosołek dziękujemy teściowa (czyt. moja mama) o zięcia też dba, wczraj nam rosołek przyniosła
Podziel się: