reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam z powiekami na zapałkach, boszsze czuję się jak "idź stąd i nie wracaj":confused2:

Piranha jakoś mi słabo, zimno, sennie..to może być reakcja na duphaston?
aż sie boję co to będzie przy tych nowych hormonach,łoooszaleje
Kate rozkoszną masz tą najmłodszą pociechę :) super że tak daje mamusi odpoczywać :)
Mama widzisz, zaglądałam wczoraj...ale co nadrobiłam to czasu nie miałam na pisanie i tak przez cały dzień. Nigdzie się nie wybieram :)
no tak..cykl stracony, byle do małpy i do dzieła znowu hehe
a seks...kurde nawet seksu nie ma, bo D mi jednak podupadł na zdrowiu, zasmarkany, zakaszlany...jak robiliśmy ostatnio podejście do seksu, to się całować nie mógł, bo tracił oddech buhaha...także kupe śmiechu i z seksu nici
Martika dziękuję :) przykro mi z powodu bliźniaków.
A synka się doczekasz, mmmantrą naprowadzimy odpowiedniego plemniczka do jajeczka hehe ;p
kiedy ruszacie do boju?
Aguśka nooo pięknie, do dzieła !!! &&&& trzymam ;)
Andziak ujć współczuję karuzeli, oby córcia cię długo nie męczyła ;)
Dido :) cieszę się że się uda sn rodzić :)
Gal łoo piękne ph, dobrze że "po" nie gmerałaś w plemniczkach:-D
&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte :)

Dido super to teraz tylko rodzic.
Ja z Kuba tez mialam obawy bo co wizyte byl inaczej ulozony.Jeszcze 5 dni przed porodem byl miednicowo.
Dziewczyny jak dlugo jeszcze te zawroty glowy moga sie utrzymywac? trudno mi normalnie funkcjonowac.
Gal truskaffka mama kciuki za fasolki.Na moim.przykladzie nie znacie dnia ani godziny

Gal no to super,że sex był-&&&&&&&&&&&&&&&&

Andziak ja miałam zawroty w ciąży z Zuzą do połowy ciąży;/

Mama
a seks...kurde nawet seksu nie ma, bo D mi jednak podupadł na zdrowiu, zasmarkany, zakaszlany...jak robiliśmy ostatnio podejście do seksu, to się całować nie mógł, bo tracił oddech buhaha...także kupe śmiechu i z seksu nici

TRuskaffka przepraszam ,ale :-D:-D:-D i oplułam sobie kompa ;)) aż się babeczka spojrzała ,że się tak śmieję bo kumpela kosmet.przy drugim stanowisku manicure robi:sorry:a ja tu śmiechy urządzam..
trza było bez całowania działać-zawsze to coś innego:-p

Niedawno szefowa wleciała-dostałam winko w prezencie-milusio ;)) znowu bedzie alkohol i sex hahahahaaaaa

truskafffka faktycznie młodzi są super spią w nocy, w dzień tez jest ok, ale za to pierwszy syn tak dał w kość jak był mały, że zarzekałam sie ,ze więcej dzieci miec nie bede, dlatego mam 15 lat różnicy między 1 a drugim dzieckiem

Andziak to czekam...hehe
Mama hiehie tak to bywa jak się w pracy podczytuje, też czasem szef dziwnie na mnie patrzy:-D
a my serio...walczyliśmy, ale jak mi tak charczał, łapał oddech, smarkał..no cholera na "robocie" nie można się skupić i daliśmy spokój:-D
nonono...rozbrykani jesteście :cool2:
Kate hehe to pierworodny nieźle wymęczył...za to dla równowagi masz anioły teraz :)
jeszcze jedna mała anielica i komplecik będzie :)

Martika dziękuję :) przykro mi z powodu bliźniaków.
A synka się doczekasz, mmmantrą naprowadzimy odpowiedniego plemniczka do jajeczka hehe ;p
kiedy ruszacie do boju?
hmm wiesz planowalam w tym miesiacu, aleeee moj organizm swiruje, jak ostatnio mialam cykle regularne 28 dni, to w marcu bylo to 34 dni, teraz po przerwei paru miesiecznej wrocilam do mierzenia tempki ale ona jakos strasznie swiruje najpierw bardzo spadla wciagu dwoch dni, teraz prawie nie drgnela, monitor owulacyjny na razie nie przepowiada owulki a mnie teraz zaczal jajnik kloc... wiec istny cyrk :-) a maz ma dosc lykania suplementow, bo juz lyka i lyka, cynk to lykal od dawna, a od stycznia reszte... i zapowiada bunt ;)

Gal kciuki za 2 kreski
Dido swietna informacja, teraz to bedziemy trzymac kciuki o latwy i szybki porod SN

Ostatnia edycja:
Mama
a my serio...walczyliśmy, ale jak mi tak charczał, łapał oddech, smarkał..no cholera na "robocie" nie można się skupić i daliśmy spokój:-D
nonono...rozbrykani jesteście :cool2:

Truskaffka :szok::-D:-Dnie,no w takich warunkach nie da się pracować :-Da jeszcze dzieci robić:cool2:noł łej..
no to zdrówka życzę i rosołek gorący posyłam z duuuużą marchewką:tak:

reklama
Martika, to jakaś zmowa ciał, noo zero współpracy z ich stron...można prosić, tłumaczyć...a one świrują
ale ale...damy im radę, będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku:-D

a kłócie w jajniku to dobry znak:cool2:

MAma no nie da się, niech się D cieszy że to nie "ten czas" bo inaczej nie byłoby zmiłuj, chusteczki by dostał, ja bym dosiadła..i swoje zrobiła:-D
za rosołek dziękujemy :) teściowa (czyt. moja mama) o zięcia też dba, wczraj nam rosołek przyniosła:cool2:

Do góry