_Ewcik_
Fanka BB :)
dzień dobry Paniom:-)
ja mam dziś na 12 do pracy. M zawiózł Małego do żłoba.. wczoraj mi dzwonią ze żłobka, żeby po Marcepana przyjechać, bo ma 37,8.. M pojechał po niego, w domu Malutki spał 3 godzinya jaki genialny humor miał potem nie wiem, z czego ta gorączka.. albo mu piątki idą albo to z winy palca..bo wczoraj wchodząc do żłobka przytrzasnął sobie paluszka drzwiami-płakał bardzo, dzisiaj palec siny.. może to z tego płaczu ta gorączka była? sama nie wiem..
mam nadzieję, ze paznokieć mu nie będzie schodził:-(
axarai pobieram część wirusków dziewczynkowych, a co
andziak przykre, że nie masz wsparcia ze strony mamy:-( tulę
ladies, noemi u nas, jak się uda, to będzie ok 2,5-3 lat różnicy
ladies co to za program i na jakim kanale?
pirania a jakie było wskazanie do cc przy Krzysiu? poród SN nie jest wykluczony po przebytym cięćiu.. można próbować a jeśli zobaczą, że coś idzie nie tak, to wtedy zawsze mogą cc zrobić
miłego dzionka GIRLS
ja mam dziś na 12 do pracy. M zawiózł Małego do żłoba.. wczoraj mi dzwonią ze żłobka, żeby po Marcepana przyjechać, bo ma 37,8.. M pojechał po niego, w domu Malutki spał 3 godzinya jaki genialny humor miał potem nie wiem, z czego ta gorączka.. albo mu piątki idą albo to z winy palca..bo wczoraj wchodząc do żłobka przytrzasnął sobie paluszka drzwiami-płakał bardzo, dzisiaj palec siny.. może to z tego płaczu ta gorączka była? sama nie wiem..
mam nadzieję, ze paznokieć mu nie będzie schodził:-(
axarai pobieram część wirusków dziewczynkowych, a co
andziak przykre, że nie masz wsparcia ze strony mamy:-( tulę
ladies, noemi u nas, jak się uda, to będzie ok 2,5-3 lat różnicy
ladies co to za program i na jakim kanale?
pirania a jakie było wskazanie do cc przy Krzysiu? poród SN nie jest wykluczony po przebytym cięćiu.. można próbować a jeśli zobaczą, że coś idzie nie tak, to wtedy zawsze mogą cc zrobić
miłego dzionka GIRLS