reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jeeeejjjjkkkkkuuuu jakie wspaniale wiesci :szok:
Axarai grrraaatttuuulllaaacccjjjeeee!!!!!!!:-):-):-)
dziewczynki no to mamy kolejna kolezanke do rozdawania rozowych fluidkow. hhhuuurrraaa!!!:-)

Mama jesli chodzi o bol (.)(.) to ja tez tak mialam i zmoich obserwacji stwierdzilam ze ten bol pojawial sie zaraz po owulacji i jak mial przyjsc okres to przed przestawaly bolec. wiec moze tez tak masz? to byl tez dla mnie taki znak ze jak te (.)(.) przestawaly mnie bolec to wiedzialam ze w ciazy nie jestem. i jakos sie sprawdzalo.

a z tymi snami to chyba tak jest ze sie spelniaja na odwrot, bo mi sie chyba tez snilo ze bede miec dziewczynke jak bylam z synkiem w ciazy.

Andziak trzymam za ciebie mocno kciuki&&&&&&& i wierze ze tobie rowniez sie uda :tak::tak::tak: juz nie moge sie doczekac kiedy nam napiszesz ze w twoim brzuszku mieszka coreczka :tak::tak::tak:

reklama
Ewcik nic nie planowałam, bo już nie miałam czasu, chciałam koniecznie w 2012, i miałam w zasadzie dwa podejścia, bo M za granicą pracuje:-D Udało się za pierwszym razem, ale nawet nie wiem kiedy owu była:-D Jedynie co to dietę dziewczynkową miałam, ale ja tak jem normalnie.
Tasha sama pojechałam na izbę, a u nas jest tak, ze od razu na oddział muszą przyjąć, i mimo, że nic się nie działo, ale jednak brzuch bolał, to mówili, żeby lepiej zostać, dostałam luteinę dowcipną.
Andziak ja zaczełam myśleć, że to dziewczynka, i z wszystkimi się kłóciłam, że to dziewczynka i koniec:-D a wszyscy mi gadali, że ładnie wyglądam i to chłopak na pewno! Uwierz, a marzenie się spełni!!!!
Marzycielka zapomniałabym o najważniejszym!!!! łapać moje Kochane, łapać od Świeżynki!!! Ja łapałam jak dziewczyny wysyłały!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Hej Koleżanki moje:-)

Axari gratuluję z całego serca strasznie się cieszę, że się udało pamiętam, że jak zaszłaś w ciąże to pisałaś ze staraliście się do pozytywnego testu owu i potem stop i nic...

Andziak rozumiem twoje rozterki, ja ostatnio zrozumiałam, że bardzo pragnę córeczki... nie wiem, czy nie za bardzo a jak jednak sie nie uda to co depresja?:-( smutno mi trochę z tego powodu bo chyba lżej by było nie chcieć żadnej z płci...Jeszcze u nas w rodzinie ostatnio rodza się sami chłopcy...już jest lekkie oczekiwanie na dziewczynkę i wydaje mi się, że nawet co ciąża i znów chłop to nawet już się tak nie cieszą...

Mówiłam mojemu M co jak się nie uda on, że uda się i koniec, że chciał syna i ma teraz chce córkę i będzie, chciałabym żeby tak było, ale jak się nie uda to co?Przepraszam, że Wam tak smęcę, ale dzisiaj znów mnie naszło:zawstydzona/y: od czasu do czasu nachodzą mnie rożne myśli....

Piranha mogłabyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tą colą jaka ma być bo chyba zwykła jest na chłopca? Mogłabyś mi wytłumaczyć bo ostatnio już pytalam się też o piwko i chyba nie zauważyłaś mojego posta;-) Wiesz co widzę ogromna różnicę jak zaczęłam brać b-complex 100, moje obserwacje: mocz żarówa, więcej śluzu bo ja zazwyczaj mam suszę lub kremowy, moje libido w ostatnim czasie uśpione budzi się do życia:-) ciekawe kiedy dostanę miesiączki...w sb idę do mojego gina z badaniami.

jejkuuuuuuś ...coś dziś was nadrobić nie mogłam....

Mama nie ma to jak dobra organizacja seksualna :-D
...i wiesz, truskafffka nie testuje, bierze dupka, czeka na małpę i w nowym cyklu rusza z hormonami...i ziemia się zatrzęsie bo dojdzie do zapłodnienia:-D
a wy w górach...tenteges i będzie z tego dzidzia ..inaczej być nie może:-D
pęcherzyk chętnie przygarnę, dziękuję kochana:tak:
boćki boćki..kochane boćki...moja mama ostatnio też widziała...całą gromadę, 12 naliczyła:szok: no to się będzie ziemia trząść:-D
Gal dawaj dzióbka :) trzymam &&&&&&&&&&&
Natusia staranka takie se...owulka dalej leci w kulki...ale spoko loko, seksimy się...do upadłego, aż wyseksimy córę:cool2:
cytrynianiu wapnia nie ma aktualnie na allegro, ratujemy się przez osteodiag-w aptece można kupić :)
Daria pięknie będziesz wyglądać, czekam na zdjęcie :)
Piranha cóż... to my jesteśmy pierwszymi podstawowymi wzorcami zachowania dla naszych dzieciaków
jak u siostry tak sprawy się przedstawiają to się nie dziwię że dzieciaki takie kłótliwe..
Dido piękny avatarek :) &&&&&&& zaciśnięte za sn :)
Martika mmmmantraaaa żeby wysokie phhhhhh byyyłoooo u ciebie mmmmm ;)
Czarodziejka bólu zęba współczuję brrr z samego opisu mam wrażenie że mnie zaczyna coś boleć:szok: byle do piątku
Pierogatka Anulka swój charakterek ma, jasno daje znać co lubi -spokój, domek, cycuś mamusiowy :)
zwijam swoją porcję fluidków :-D
Aguśka &&&&&&&&&&&&& za staranka :)
Axarai :) graaaaaatki:happy2::happy2::happy2::happy2:
Noemi...każdy ma gorsze dni, tulę..

piję kakaoooooo mniam ;)

Ewcik, a dziekuję jakoś leci. Jutro do pracki jej jak sie rozleniwiłam przez to wolne ze juz wstawac mi sie nie chce rano jak pomysle:-DMam nadz.ze u nas jutro ładnie bedzie to pójde z dziecmi na dwór;)))
Teraz patrze na przepis na zycie:tak:

Axari...ehhh zadroszcze takiej spontanicznosci no final jest super.... szok masz juz skonczone 16tyg jak to zlecialo a jak samopoczucie?

Noemi, mozemy sobie podac reke...ja mam tak samo....najpierw m nie byl zdecydowany na 2 baby a jak juz mowimy ze sporobujemy od lata to ja mam opory no szok.... bo wlasnie sie boje siebie samej swojego rozczarowania a przeciez to malenstwo bedzie mamusi potrzebowac..kochajacej....jej....trudne to...

Mama, mmmmm ale Ci dobrze;)) I takie spojrzenia sa najjlepsze:-Dwiadomo o co kaman:tak:

Andziak słońce zacznij powtarzac- nosze pod sercem córeczke.... uwierz w to;***

Gal, odpuszczasz juz staranka??? jej no szok.... moze sie uda trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Natusia dziękuję! Teraz czuję się już o niebo lepiej, ale mdłości to mnie nieźle pomęczyły:dry: Dlatego tak czułam, że to córeczka musi być, bo w tamtych ciążach, żadnych mdłości nie miałam.
Co sobie przypomnę, to nie mogę uwierzyć:szok:

reklama
Do góry