reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
podoba mi się taka różnica wieku ja jak zaskoczę w tym roku to będę miała róznicę 4 lata nie chcialabym większej rrobić zawsze marzyłam o 2 latach ale niestety wyszło inaczej. A mama o ciąży już wie?

Andziak u mnie teraz zupełnie inne objawy! Przede wszystkim mdłosci, których poprzednio nie miałam, nie mam wstrętu do zapachów, a wtedy miałam. Cerę teraz mam jak ta lala, ani krostki:tak:A i teraz nie mam śpiączki non stop, raczej cierpię na bezsenność.

Andziak a czemu z żadnej się nie cieszyła?Wiesz twoja sprawa ile masz dzieci, ale jak w 1 ciąży byłaś to też nie była zadowolona? Jedynaczką jesteś?

Axari Ty tak pozytywnie tu piszesz, nie wiem twoje posty nigdy nie były jakieś smutne, cieszyłaś się jak zaszlaś w ciążę i nawet nie jestem ździwiona że Ci się udało z płcię. zaraź mnie i Andziak pozytywnym nastawieniem:-)

Natusia ja właśnie z moim M za bardzo o jakimś nawet przygnębieni nie mogę rozmawiać jak będzie 2 chłopak bo mowi, że to nienormalne bo najważniejsze jesst by dziecko było zdrowe, tylko z wami mogę pogadać...

Noemi powiem tak, po trzech synach marzyłam o córce, ba po pierwszym synu marzyłam o córce, ale na szczęście miłość matczyna jest tak wielka, że gdy urodzi się ten mały Skarb, to kochamy go całym sercem, i nawet jak czasami gdzieś nas zaboli, że chciały byśmy kupować, te różowe kiecki, to tego naszego Skarba nie zamieniły byśmy na milion dziewczynek!

Noemi powiem tak, po trzech synach marzyłam o córce, ba po pierwszym synu marzyłam o córce, ale na szczęście miłość matczyna jest tak wielka, że gdy urodzi się ten mały Skarb, to kochamy go całym sercem, i nawet jak czasami gdzieś nas zaboli, że chciały byśmy kupować, te różowe kiecki, to tego naszego Skarba nie zamieniły byśmy na milion dziewczynek!
pieknie to wszystko ujelas!!:blink::blink::tak:

noemi ja tez bede miala 4 lata roznicy jak dobrze pojdzie:)nie moge sie doczekac tego widoku jak beda sie razem bawic itp:)):sorry2:zaluje troszke ze wczesniej sie niezdecydowalam ale bylam wtedy niegotowa i poprostu nie chcialam drugiego dziecka

a ja ogladam sobie one born every minute w tv:) oglada ktoras czasami?:) :-D:-Ddziwne dla mnie ze te niktore kobiety nawet nie krzykna podczas rodzenia nie wiem czy tak dziala te znieczulenie:confused:mnie to pol miasta chyba slyszalo hehe:-D

Dopiero teraz mogę do was zajrzeć :-(

Gal, czekam rano na wieści czy wypaliły wieczorne staranka, pewnie rano będziesz mieć piękne pH i zadziałacie! :-)

Daria, ja miałam CC w maju 2 lata temu i prawdopodobnie znów czeka mnie cesarka ...a chciałabym SN ze znieczuleniem tylko strasznie się boję, że blizna nie wytrzyma i że poród będzie ciężki i przez to dzidzia ucierpi (u mnie jakoś rodzinne są ciężkie porody, do tego położna w pierwszej ciąży nastraszyła mnie wąskimi biodrami).

Mama
, pozazdrościć takich relaksacyjnych wieczorów :-D

Dido, kciuki za SN!!!

Noemi
, powinna to być Cola Light (czyli słodzona nie cukrem a aspartamem) i najlepiej bezkofeinowa. Cola zakwasza ale taka zwykła zawiera cukier i kofeinę a one podobno zmniejszają absorpcję wapnia. Faktycznie musiałam przegapić Twoje pytanko o piwko - nie wiem o co wtedy pytałaś ale piwko też zakwasza a do tego zwiększa estrogen i zmniejsza testosteron u mężczyzn. Tempka Ci spadła, może zbliża się owulka?

natusia, kciuki by jutro tempka skoczyła do góry!

Andziak
, moja niestety też się nie cieszyła, ani z pierwszej ani tym bardziej z drugiej ciąży.

Dobrej nocki wszystkim życzę!

reklama
Piranha jezeli moge sie wtracic...:zawstydzona/y:ja mam waskie biodra w sumie to ich nie mam prawie wogole... i urodzilam sn:) bez znieczulenia i dosc szybko poszlo:)

lece mezulo wrocil:) dopiero z pracy! milej nocki dziewczyny zycze!!!!

Do góry