reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a niskie ph i wieczorne staranka:))

moje bąki spią..ja na kanapie delektuje się masażem stóp w wykonaniu męża...zaraz film i spać:-)

Truskafffka????????????????????????????????????

Bella:szok::szok:???????????????????????????

reklama
Axari ja to nastawialam sie na planowanie od maja a tu w lutym wpadka.
ominal cie caly stres planowania:):tak: ja tez planowalam staranka rozpoczac w maju ale teraz przesunelam na czerwiec/lipiec :)ale raczej nie wpadne bo sie zabezpieczamy narazie
szczerze mowiac stresuje sie juz bardzo tym planowaniem... co bedzie przed starankami to ja nie wiem...:szok:

hej dziewczynki:-) Święta, Święta i po Świętach... niestety... witam się po kilkudniowej nieobecności;-)

u teściów było ok, choć wiecie, jak to jest- w domu najlepiej i najswobodniej człowiek się czuje, co tu dużo gadać

kasia uk witaj u nas:tak:

monico polskim odpowiednikiem sab simplex jest bobotic-daje się go o wiele mniej, bo zawiera więcej sietikonu,czyli tej substancji na kolkę

natusia jak samopoczucie?

merylin jak Twoje mdłości??

mama, truskafffka jaka namiętność u Was panuje:-D

pirania ale się napracowałaś, żeby to przetłumaczyć:szok: w imieniu swoim ślicznie dziękuję :*

mamcia jak dobrze, że sobie możecie polegiwać do 9:-D

gal Ty się tymi malinami nie stresuj.. ja myślę, że to trzeba wszystko wypośrodkować..

mama ale fajnie macie z tymi górami-gdzie dokładnie uderzacie? i gdzie noclegi planujecie?

daria ta filoetowa sukienka bardzo ładna:tak:

mama ja w przeciągu tego tygodnia widziałam 4 bociany:-D

pierogatko już myślicie o 3 dziecku?:-D

axarai cóż za wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!! i piękna pipunia:-D kochana, pisz mi tu od razu, jak wyglądały Wasze staranka i jak długo je stosowałaś??

dido &&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród SN:tak:

Ewcik no jesteś w końcu...
jedziemy do Stronia śląskiego-okolice Karpacza..
wynajmujemy cały dom bo nas bedzie 21 osób-dorosłych i dzieci:-)

nooo,namiętnie u nas ostatnio byłoooo-tak na zasadzie wies-spojrzenie i już wiadomo o co kaman:-D

Axarai - ogromniaste gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! należy Ci się po 3 facetach mała królewna!!!
sama się zgłosiłaś do szpitala jak Cię brzuch bolał, czy zgłosiłaś to lekarzowi prowadzącemu???
Andziak - mnie się 2 albo 3 razy śniło, że będzie chłopczyk a lekarz pokazał na usg pipulkę malutkiej i powiedział, że nie ma abolutnie żadnych wątpliwości, że to dziewczynka, więc te sny bywają odwrotne, czego życzę Ci z całego serca!!!
Dido - oby się udało sn!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry