reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dido trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze! Ja mam arytmie i sie udało sn wiec moze w twoim przypadku tez sie uda;)))

Andziak, no baaa jeszcze musza być miejsca dla innych a ty juz niedługo sie dowiesz, że masz córunie pod sercem;))
Jak śni Ci sie synek to musi byc córcia, mi sie dziewczynki śniły mam synka, a mojes sis chłopczyk mówila ze sliczny taki czarnulek a urodziła coreczke;))) Moze cos w tym jest... :)

Nic się nie starałam, w sensie planowania, bo trochę czasu już nie miałam:-D Śmieje się, że to przydział z urzędu:-D Ale przeczucie jednak miałam, bo czuję się zupełnie inaczej. Życzę Wam wszystkim tej wymarzonej pipuni albo pitusia!!!

Axarai- gratulacje wielkie!!! Tak należy Ci się z urzędu! Zaryzykowałaś bez planowania i masz , a ja planuję i nic nie mam;-)

Piranha- dzieki za odpowiedź, teraz cole light bezkofeinową wypiłam, ph koło 5, ale mam strasznie mokro w środku, pełno jakiegoś sluzu, nawet się mocno ciągnie, czy to może być po tych nocnych starankch, czy śluz sobie o mnie jednak przypomniał..... i już zgłupłam co robić, ale chyba jak będzie niskie ph to może zadziałam, bo tego wymywania sluzu tymi irygacjami to jednak chce uniknać.
Na razie spadam, bo nie chcę dzisiaj za dużo przy kompie siedzieć( te dodatnie jony;-), a i jest po pełni), ale potem do Was zajrzę.

Dziękuję Kochane! Jestem w takim szoku, że jeszcze to do mnie nie dociera:szok: Dziś w nocy jeszcze mi się śniło, że były jajusia, i jak doktor powiedział, że "tu widać jedną..." to pomyślałam, że chodzi o jajeczko, a on mówi
".....wargę sromową, a tu drugą" Szok! Trzy razy pytałam czy na pewno, i na szczęście malutka mało wstydliwa i pięknie pokazywała co ma:-D
najszczersze gratulacje!!!:) a ty nie stosowalas zadnych diet itp??:) poprostu sie udalo?:)))

piranha dziekuje!:) tak tez zrobie bo tam widze wlasnie trudno sie polapac.. ja chyba zaopatrze sie w te testy bo wogole nie znam teraz swojego ciala po tych latach zazywania tabsow:) a one sa tanie i jest ich duzo a widze ze duzo ludzi je kupilo takze powinny byc ok:)
no nic zaczynam powoli ta diete :p musze zmuszac sie do owsianki ktorej nieenawidze:p myslisz ze mozna upiec takie ciastka owsiane ?bo wole czasem te na mleku czyms innym zastapic..:sorry2:

Ladies w zasadzie w niczym się nie przyłożyłam, śluzu to nigdy w życiu płodnego u siebie nie widziałam, kiedy była owu też nie wiem:-) suplementów też nie zażywałam, jedynie co, to można powiedzieć, że dietę na dziewczynkę miałam, ale tylko dlatego, że ja zawsze tak jem:-D No taki fuks, że tak powiem:-D
I dalej nie wierzę.....:szok:

Ladies w zasadzie w niczym się nie przyłożyłam, śluzu to nigdy w życiu płodnego u siebie nie widziałam, kiedy była owu też nie wiem:-) suplementów też nie zażywałam, jedynie co, to można powiedzieć, że dietę na dziewczynkę miałam, ale tylko dlatego, że ja zawsze tak jem:-D No taki fuks, że tak powiem:-D
I dalej nie wierzę.....:szok:
no i bardzo dobrze!:) jestes dowodem na to ze mozna i bez!!!nie dziwie sie ze nie wierzysz majac 3 chlopakow!!:) ale powoli ochloniesz i uwierzysz!:) jeszcze raz wielkie gratulacje!:)

Andziak, no baaa jeszcze musza być miejsca dla innych a ty juz niedługo sie dowiesz, że masz córunie pod sercem;))
Jak śni Ci sie synek to musi byc córcia, mi sie dziewczynki śniły mam synka, a mojes sis chłopczyk mówila ze sliczny taki czarnulek a urodziła coreczke;))) Moze cos w tym jest... :)
zgadzam sie chyba cos w tym jest:-p mi tez snila sie coreczka wiec bylam pewna ze to cos musi znaczyc i pewnie coreczka... a tuuu CHLOPAK na usg:) takze moze i u ciebie sie spawdzi !OBY!

Axarai- fuks, nie fuks, ale jest! i to jest najwazniejsze!:-)

Pirnha- a u mnie wieczór, wiec ph już jest 6, wkurza mnie to i sluzu dużo, wzięłam o 19 tabletkę urinal inetnse, może jeszcze pomoże i z tego wszystkiego wypiłam jeszcze jedną szklneczkę coli z aspartamem. Także wieczorne staranka pod znakiem zapytania, kurcze zawsze, jak nie urok to sraczka;-)

reklama
Daria nie strasz ze juz wysyp dziewczynek sie skonczyl.Ja jeszcze bylam w kolejce.
Axsari super jak ja bym tez chciala to po trzech chlopcach uslyszec.A mi sie sni ze na usg centralnie jajeczka widac tak bylo z kuba.Ledwie co lekarz glowice do brzucha przylozyl.A jak wygladaly starania?

nie nie mi chodzilo o to ze teraz pora na chlopca a pozniej znow coreczki:)

dido moja kuzynka rodzila rok temu naturalnie po cc bo sie uparla i ponoc porod miala ciezki pozniej nie chciala zajmowac sie malo i to dlugo.. ja nie chce cie straszyc po pewnie duzo osob po cc milo latwy porod ale ja sie nie znam bo nie mialam cc i nie wiem jak to jest a chcialm miec;d ale jesli chcesz rodzic natualnie to kciuki trzymam :-)

Do góry