reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej:-)
Swieta,swieta i po swietach.
U nas minely spokojnie,nawet pogoda dopisala.
M idzie wlasnie do pracy,a chlopaki maja jeszcze ferie.
Ida dopiero w poniedzialek.Chyba tu z nimi zgupieje.
Pogoda sie popsula,a ja ledwo chodze,zeby gdziekolwiek isc.

Ja mam wityte w czwartek,teraz juz co tydzien.
Termin mam na 6 maja,ale cos czuje ze urodze jeszcze w kwietniu.

Z wszystkie starajace,testujace i ciezaroweczki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejka hop,hop.....sytuacja sie wyjasnila????
Daria-milego pobytu w Polsce.Udanego weselicha.

Ide pomalu obiadek gotowac.

Milego dnia;-).
Buziaki:*****

reklama
Piranha dziekuję za linki;***************
A z ta tempka nie umiem sie połapac:-Dhehe nie wiem po co ja mierze :-Dskoro nie umiem jej zinterpretowac...
My jak małe błyśmy z sis to nawet wózyłysmy sobie z obraczki kiedy wyjdziemy za mąz i to z dziećmi i nawet tam wyszlo mi ze bede miała synków;)))

Mama, jakie to piękne tak słyszec jak dzieci sie kochaja... mój urwis ma swoje humorki;))) a tuliś z niego i często mówi:Moja mamusia kochana od Boga dana:))) hehe taki słodki potrafi byc.

Daria ulala śliczna bedzie sukienka!!!Koniecznie wstawisz fot jak bedziesz juz miala uszyte i ubrane:))

Dido.
... az dreszcze mnie przeszly jak sobie pomysle ze poród tuż tuż...:))) Bedzie dobrze, mocno tu trzymamy kciuki,, a teraz sie relaksuj;***

Ja ogarnęłam mieszkanie i zaraz po zakupki jade, jeszcze z mama do szpitala na badanie wysiłkowe serca musze poj wiec caly dzien zleci. Widze ze u nas dzis za oknem 12 st ale bez slonca i jakos szaro, buro...Nie lubie takiej pogody...

Witam Was poświątecznie!

Wchodzę do Was z pozytywnym nastawieniem, czytam co Piranha napisała o tych produktach i aż mnie zmroziło odnośnie tego, że maliny są silnie alkalizujące. Boszeeeeeeeeeee, a ja się opijam własnie sokiem malinowym i nie mogę sobie dać rady z ph, a staranka miałam dziś w nocy, po wielu trudach doprowadzenia ph do 5, a i dziś rano jeszcze sobie wypiłam, bo przecież podobno zakwasza, jak twierdzą na in-gender.
Już mam tego wszystkiego dosyc, tak się staram, tyle wyrzeczeń, trucia się tymi wszystkimi suplementami i wszystko do dooooooooooooooopy.
Sorki, że tak z rana z wisielczym humorem, ale jak się tu nie wkurzyć, jak wszystko zawsze coś nie tak:-(
Ja Cie Gal rozumiem, az za bardzo Ty walczysz z wysokim PH, a ja niskim :-( bo faszeruje sie alka selzter gold, napoj sodowy, sok z cytryny i te wszystkie suplementy, w kolko pomidory, banany i inne cuda z diety chlopczykowej, a PH ani drgnie ... jedyna moja nadzieja chyba w podrasowanym pre seed... szkoda, zen iem ozemy sie tym ph zamienic ;-) a u mnie to jeszcze temp wariuje ciagle leci w dol ;-) pierwszy raz tak mam, oczywiscie to tak bo chcemy znow po przerwie sie starac ...

Daria ladna sukienka :-)

wrzucę zdjęcia jak juz bedzie gotowa:)
mam tylko nadzieje ze wiecej mi brzucha nie wysadzi bo nie chce wygladac jak slon;/
dido czekamy na fotki brzuszka :-)

Czesc dziewczyny. Wpadam tylko na chwilke. Myślałam ze Czarodziejka się juz odezwała bo tez jestem ciekawa co u niej. Helooooo Czarodziejko czekamy na wieści :)

narcyz5.jpg

Hej Dziołchy
Sie wyjasnolo wyjasnilo...:) Na korzysc dla mnie:)))
No ale jak nie urok to....
od wczoraj boli mnie ząb,,,tzn nie wiem czy to ząb bo boli pol twarzy a najbardzij prawy bok szczeki..Nosz Kuwa....nie moge nic cieplego bo zaczyna pulsowac a w efekcie bol jak h...no wiecie.
Jak sie juz rozkreci to promieniuje wszedzie i nie wiem gdzie jest zrodlo bolu..takze nic nie pije...tylko wode nic nie jem..chyba ze zimne..kurde no..poczekam jeszcze biore przeciwbolowe i moze mnie w koncu pusci.jak nie zapitalam do dentysty na przeswietlenie...Popsutych zebow nie ma ale moze cos glebiej..cholercia wie..

Mega mocno Was sciskam:)

cześć babeczki!!!!
mamo05 ty kobieto jesteś jak zwykle nieziemska, chyba pamiętasz o nasz wszystkich .... wielki buziol dla Ciebie

przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna i tak tylko o sobie ale nie jestem w stanie ogarnąć waszego tempa:no::no::no::no::no:
poczytałam tylko troszkę

....a co u nas??...ano byliśmy na święta u rodziców i dziecko jak mały diabełek...zero spania, ciągłe lamenty, tylko cycusianie...wczoraj powrót do domu i co??...dziecko anioł...śpi od rana...a ja się czuję jakbym wyjechała na wczasy...wreszcie mogę spokojnie wypić kawkę przy moim kochanym forum :-D:-D

marti_ka widzę że u Ciebie chłopczykowe planowanie na całego, jak już Ci się uda to jesteś moim osobistym doradcą:-D:-D

Piranha a Ty widzę że dalej jesteś naszym kochanym ekspertem...boziu ile ja bym miała do Ciebie pytań....mam nadzieję że mnie nie zostawisz w potrzebie dobra kobieto :-):-):-)

pozdrówki dla Was was wszystkie, jak zwykle przesyłam komu potrzeba ciążowe fluidki,.......

he he Widze ze dzieki mnie ozywil sie nieco watek:))))))
Oj Kochane jakby bylo juz byscie wiedzialy...
@ dostalam Niedziele...i odetchnelam z ulgą. Nie czas na mnie, nie czuje tego puKi co.
DzieKuje Wam za wsparcie...Jestescie nieocenione:)

jestem po zakupach...
kurka ,przez to ,że dłużej pospałam to mi dzień ucieka...już 13.00!!

Pierogatka-buziak doleciał-dziękuję :))
a co do corki to myślę ,że dla Niej było za głośno,za dużo osób i spokojny codzienny rytm został zaburzony...więc cyc bo cyc to dla dziecka spokój i bezpieczeństwo w maminych ramionach:tak:

Natusia ślicznie Ci synek mówi..oj slicznie ;))ukochaj Go proszę:tak::-)

Czarodziejka -no to uffff:-Dgdybyś chciała dzidzi to bym Ci kibicowała a tak to zaciskałam &&&,żeby było po Twojej myśli i widze ,że jest:tak:
JAK MASZ SZAŁWIĘ to płucz -pomaga..

Gal:szok:no weź....znowu wpadłas i wypadłaś-wracaj tu ,będziemy tulić i pocieszać:tak:

jechałam do sklepu,dzieci z tyłu a w radio mega wolna piosenka
don't giv ap....
nie poddawaj się..........i tak słuchałam,łezka mi poleciała i na to wszystko 2 bociany przecięły mi drogę lotem....

NIE PODDAWAĆ SIĘ DZIEWCZYNY !!!!:-)

reklama
Pierogatko, dzięki kochana! A pytania spisuj i bombarduj :-D - może jak raz uda mi się znaleźć odpowiedzi :-)

marti_ka, a może zacznij się faszerować tymi silnie alkalizującymi produktami? A tuning Pre-Seedu sodą to też bardzo dobry pomysł :tak:

Mama
, uwielbiam jak masz tak pozytywne nastawienie kochana! Dwa bociany powiadasz - oj chyba szykują się bliźniaki po CLO :-D

Czarodziejko, ból zęba, a już zwłaszcza taki promieniujący do kości to okropieństwo więc współczuję i trzymam kciuki by szybko przestał Ciebie nękać.

Ostatnia edycja:
Do góry