reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, słońce nie stresuj się... Jak mialaś to ph 5 to super , a z ta dieta wdzisz jak to jest moja sis wgl nic nie stosowala a ma corke a kol. co zawsze ma duzo sluzu owu najpierw miala synka a w grudniu ur córeczke...ja wierze, że to juz jest gdzies zapisane i najwazniejsza jest nasza nadzieja i wiara ze sie uda.... ja tez sie starsznie boje zaryzykowac i boje sie SIEBIE swojego rozczarowania... bo tez marze o córeczce... ostatnio się smiałam, że gdyby adopcja była miej skompikowana to bez wahania bym córunie zaadoptowała;))) ale nie tlyko po to by spelnic swoje marzenia, ale zeby pomoc takim biedym dieciaczkom... Bo my sie staramy, walczymy(ja narazie nie), a inne oddaja, wyrzucaja....

Ja nietety przy moich przeczuciach i sluzie wiem, że będę miała drugiego synka....czuje to, no ale bede stotowac diete suplementy i sylk zeby nie miec sobie nic do zarzucenia, że nie probowałam , a Pan Bóg juz wie kto jest nam pisany;)))

reklama
Natusia cześć ..my tez latem byliśmy nad morzem-w Sarbinowie:)
z drogi powrotnej przywiozłam 2 mandaty radarem zrobione:dry:jeden przodem ,jeden tyłem:dry:
ale pobyt był udany..
teraz w górach liczę ,że też bedzie si...byle by .............śniegu nie było:szok::no:bo jak widziałam w TV to porażkaaaaa!!nie chcę śniegu-chcę słonko i już:-D
liczę,że dzieci nasze będą padnięte po wędrówką i będą spały snem kamienny i może uda nam się coś podziałac bo to będą "te" dni:-)

cieszę się ,że poliki lepiej...smaruj wazeliną jak masz-nie zaszkodzi a ładnie natłuści..

Daria -3 tygodnie to laba:tak::-D
przyjemności na weselichu ;)) masz już sunkienkę ??pochwal się proszę:tak:

Daria, a bęziesz miała w Polsce dostęp do internetu i nie znikniesz nam na 3 tygodnie?
Gal nie bardzo się na tym wszystkim znam, a połowy tego co piszecie o tym zakwaszaniu po prostu nie rozumiem (do czego pewnie wstyd się przyznać) ale mocno Cię przytulam i nieustannie trzymam kciuki za Ciebie.
Czarodziejko, gdzie jesteś?!?

nie nie w polsce mam internet wiec bebe czytac tylko pewnie nie tak często bo musze piec na trzaskanie i jezdzic do krawcowej na przymiarki bo z nadia mamy szyte sukienki :)i mame zawiesc na wizyty do masazysty;d wiec prawie na kazdy dzien cos katastrofa a maz jak przyjedzie bedzie jezdzil szukal auta;d
a sukienke szyje ta Zobacz załącznik 454404lub ta Zobacz załącznik 454406tylko fiolet będzie albo wrzos

Ostatnia edycja:
Pirania dzięki ;)):***
wiesz,że może to idyllicznie brzmi ,ale moje dzieci są bardzo za sobą i kłucą się meeeega rzadko,a nawet jeśli coś ich poróżni to staram się nie wnikać tylko nasłu****ę jak się dogadują-jedno drugie przeprosi i bawią się dalej a potem wieczorem rozmawiam z Nimi ,że słyszała,że się poprztykali i cieszę się żę łądnie się dogadali i pogodzili......w szkole czy przedszkolu nie ma mnie i chcę wiedzieć czy umieją sobie sami poradzić...umieją:tak:

teraz siedzą koło mnie w jadalni i lepią z plasteliny zwierzęta i ...Zuza ma mamę ślimaka ,Dominik ma tatę i mówią do siebie-kocham Cię mężu:-D:-D
dzieci obserwują rodziców i to widac w ich zabawach:tak:

ja robię liste zakupów i coś mi nie idzie:-D

Patrysia* witaj kochana ;))jeszcze troche i Ty sie dowiesz...

natusia, podaję linki do suplementów, nie mogę jednak znaleźć cytrynianu wapnia ;-), może dziewczyny czymś poratują.

CYTRYNIAN MAGNEZU 120kaps MAGNEZ SERCE STRES (2235351998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

B-50, KOMPLEKS WITAMIN z grupy B, 100 tabletek (2250309132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Naturalna Żurawina Koncentrat 4200 mg- 100 kaps (2231182905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witamina C 500mg z dziką różą 100tabl. (2261994884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do tempki to jedna z 3 temperatur po skoku musi być wyższa o 0,2 od najwyższej z 6 temperatur przed skokiem, do tego wyższa temperatura musi się utrzymać przez kilka dni. A może Tobie Sudafed pomoże na ten śluz? Może też spróbuj zakwaszać organizm dodatkowo Colą przed staraniami? Co do przeczuć to im bym nie zawierzała :-), ja miałam silne przeczucie, że będę mieć 2 synków a w ciąży byłam na 99% przekonana, że będzie drugi synek ;-)

Mama
, ale kochane te Twoje dzieciaczki. I masz świętą rację - dzieci obserwują rodziców a siostra ze swoim M niestety potrafią się strasznie kłócić a nawet obrzucać wyzwiskami przy dzieciach :-( ...może też m.in. dlatego ich dzieci tak się ze sobą kłócą i często nie dogadują, oby moje tworzyły tak cudowny duet jak Twoje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania my tez z Tomem od początku zabiegalismy o to ,żeby między nimi była więź...żeby cieszyli sie z tego ,że mają siebie nawzajem i udało nam sie to...pewnie jak będą starsi to pójdą "w swoją stronę" bo wiadomo-koleżanki,kumple....
ale teraz są naprawdę za sobą bo mnie cieszy bo to było moim marzeniem...
mieć rodzinę w której bedzie miłość,zrozumienie i wsparcie...

na pewno bedzie tak kochana skoro i Ty cenisz wartości rodzinne :tak:

mykam po te zakupy bo u nas taki wicher!!!!
głowa pęka więc wolę to zrobić od rana....choć już po 11.00:szok:

Do góry