reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Galllllllllllllllll-przybij piątkę kochana :-D:-D

nie opuszczaj juz nas ,nawet jak stan Twoich dzieci sie nie zmieni-choć z całego mego serducha życzę Ci małej Niuni:tak:
i dziękuję za ciepłe słowa...

wyszłam juz z prysznica i mówie odświeżę stronkę a tu Gal kochana zawitała;))

Truskafffka dziękuję kochana

a sypialnia jeszcze nie skończona...jeszcze firanki muszę kupić bo te co mam to juz mi się opatrzyly...doniczki inne i kwiata wielkiego tam potrzebuję..
ale dziękuję ..
uwielbiam to drugie zdjęcie Mateuszka na Twoim suwaczku-przepiekne jest:)))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
witaj Gal :-) milego znowu cie "widziec" :-)
Piranha dziekuje za pomoc. jestes niezastopiona :tak: Piranha brzusio piekny :-)
chyba zle te paski kupilam bo nic mi nie wychodzi :-(
Mama sliczna kobietka z ciebie, a sypialnia cuuudddnnnaaaa!!!!!
Kinga sto lat dla mamy :-) i Truskafffcia sto latek dla synka :-) (mam nadzieje ze nie pomylilam imion i dobrym osobom zlozylam zyczenia :zawstydzona/y:)
Czarodziejka czyzby niespodziewany prezent na swieta :confused: oj jak ja bym chciala zeby mi sie okres spoznial...
a zapomnialam napisac ze ja rowniez witam nowe kolezanki :-)
i jeszcze raz wszystkim zaciazonym gratuluje i prosze o rozowe fluidki :-)

Marzycielka Synek Agulki ma urodzinki :)
ale właśnie chętnie przyjmiemy życzenia...i Mati i ja....ja najbardziej te o szybkiej ciąży hehe dziewczynkowej :-p

Mama a dziękuję, też uwielbiam to zdjęcie, taki mój szkrabik malutki z wielkimi oczyskami...pamiętam jak robiłam to zdjęcie..jak dziś, a to juz ponad trzy lata temu było:szok:

Gal, no w końcu jestes:))))) Oj nie zostawiaj Nas wiecej oj nie;)))

Mama mija Mama jaka ty fotogeniczna jestes:))) i wygladasz jak wiosenka;))Pięknaaaa a sypialnia cudna....;****

Ja zaraz się szykuję do kościoła idę na czuwanie;))

Buziolkiii:****

Dzięki moje dziewczynki kochane Mama05, Trskafffka, Marzycielko:tak:
Wiecie, jakoś mi radośniej na serduchu, że znowu z Wami jestem:-)

Marzycielka dzięki ;))
Tobie również wszystkiego NAJ a co ;))

Truskafffka tak,tak,czas goni....

a ja padam na nos i musze się z Wami pożegnać -dzisiejszy dzień mnie wykończył:baffled:
do jutra ;) karaluchy ;):):))

Natusia dzięki...eee tam fotogeniczna-wyszłam przed salon(w pracy) i pstryknęłam;))

Gal moje serce też radosne ,że znów Cie widzę :)))

no -zmykam bo zasypiam..

Ostatnia edycja:
ej no serio ja się łapię na tym...młody ma dwa lata i sobie myślimy..jak miło, Mati coraz bardziej samodzielny, spokój mamy, jeszcze poczekamy chwilkę z myśleniem o drugim..a potem nagle młody ma 4 lata, myślimy o drugim, ale dojrzewamy jeszcze do decyzji...w końcu odstawiamy tabletki..i co? i kurna jajniki sobie akurat wakacje zrobiły

Gal no jasne, w kupie raźniej:-D
Mama słodkich snów :)

Witam przedświątecznie!!!
Gal - nareszcie jesteś!!! Merci kochana:-), mam nadzieję, że jednak liczba twoich dzieci się zwiększy o jedną śliczną panieneczkę!
Mama - ślicznie wyglądasz!!! nie widzę, żeby Ci się cera psuła od tych hormonów!!! działaj kochana w górach i przywieź stamtąd dzieciątko!!!
Truskafffka - może być dla sportu, czemu nie, jeszcze bardziej dla przyjemności a potem...samo wyjdzie!!!
Pirania - pogłaszcz brzuszek!!! i królewnę, która w środku pewnie nieźle fika!

Dziewczyny życzę Wam radosnych, spokojnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych, ciepłej rodzinnej atmosfery, mało problemów i stresów, za to wiele powodów do radości!!!

reklama
Gal, nareszcie do nas wróciłaś, stęskniłam się okrutnie! No niech ja Cię uściskam
t4614.gif

Mama, ale ślicznotka z Ciebie!!! A sypialnię masz po prostu boską!!! ...i już wiem jak wygląda miejsce, w którym niebawem powstaną 2 kreseczki na teście :-D

tasha, dzięki kochana! ...ano fika strasznie, z pęcherza zrobiła sobie trampolinę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry