reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak to czasami bywa truskafffko. a szczegolnie jak sie czegos bardzo pragnie.
ale moze Bog wystawia nas na probe czy jezeli tak bardzo tego pragniemy to jestesmy w stanie poczekac?
ja staram sie ponad rok i widze roznice w moim podejsciu do tego. napewno juz tak bardzo nie przezywam jak na poczatku, gdzie ciagle byl placz po kazdym nieudanym cyklu.
do konca bede wierzyla ze sie uda, bo z dnia na dzien coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze ja nigdy nie przestane marzyc o corce...

reklama
Tasha- dziekuję bardzo :tak: Za wszystko:)

Piranha- ja też tęskniłam:tak: A u Ciebie to jeszcze tyko koło 10 tygodni i zobaczysz swoją królewnę, jak ten czas szybko leci:-)
Aha, Piranha- ja Ciebie też mooooooocno ściskam:) i tak chwile potrzymam :)

Natusia- postaram się być już grzeczna;-)

Marzycielko- doczekasz się na pewno i to pewno już niebawem:)

Ostatnia edycja:
377530_301040956604178_122447781130164_801688_349100656_n.jpg

Gal gdzie sie podziewalas,...TesKnota cie przywiodla...?:)
Swoja droga ja tez juz nie umiem tu nie zagladac:)))))

Mama
- piekna sypialnia bardzo ladne kolory!!!! A z Ciebie to naprawde sliczna babeczKA:))))Sexi mamusia:)))))

Sciskam Was Kochane...Spokojnej Nocy

Czarodziejko- tak własnie, tęsknota mnie przywiała:tak::-)

Ja też już się żegnam, dobrej nocki dla Wszystkich!

witam sie przy porannej herbacie..wstawać babeczki :))
dzieci malują farbami ,podłoga schnie....juz nie wiem który raz myję wodą z octem po tym szpachlowaniu:dry:

Witam przedświątecznie!!!
Mama - ślicznie wyglądasz!!! nie widzę, żeby Ci się cera psuła od tych hormonów!!! działaj kochana w górach i przywieź stamtąd dzieciątko!!!!

Tasha dziekuję;*
psuje się cera ,oj psuje jak tylko zaczynam brać hormony to 2,3 dni później już są wulkany...to zdjęcie zdrobione tydzień po odstawieniu hormonów..
a czy w górach sie uda podziałać to nie wiem bo bedziemy w 1pokoju z dzieciami:-D

tak to czasami bywa truskafffko. a szczegolnie jak sie czegos bardzo pragnie.
ale moze Bog wystawia nas na probe czy jezeli tak bardzo tego pragniemy to jestesmy w stanie poczekac?
ja staram sie ponad rok i widze roznice w moim podejsciu do tego. napewno juz tak bardzo nie przezywam jak na poczatku, gdzie ciagle byl placz po kazdym nieudanym cyklu.
do konca bede wierzyla ze sie uda, bo z dnia na dzien coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze ja nigdy nie przestane marzyc o corce...

Marzycielka AMEN!!!! dokładnie tam myślę-są jednak miesiące ,że bardziej się szarpię i robię nagonkę na owulkę ale generalnie właśnie tak myślę:tak:

Czarodziejka-dzięki blondyneczko kochana :)))

Pirania hahahahaaaa mówisz???no w sumie my "grzeczni"jesteśmy w najczęściej działamy w sypialni:-D

ooo Daria juz jest:)) jak nocka-Nadia pospała ,ząbek "daje żyć"??

Dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt. Mam nadzieję owocnych i żeby nasze jajeczka zaowocowały:-) Ja już na pewno nie wpadnę bo jeszcze pelno roboty do uslyszenia Kochane!!

nie ma czasu kiedy wejsc bo wczoraj placki robilam;/ dzis salatki itp:-p
po tym paracetamolu trochę sie uspokoił ten zab :)
Nadia jeszcze spi a o 11 swiecanka i trzeba jaka malowac;d a nie chce jej obudzić i siedze po ciemku na BB:)
ty 28 w gory a my na wesele :)ale czuje ze zasne na nim:-)bo w tej ciazy jestem senna;d
garfield3.gif

Witam:-)
Ja na chwileczke z zyczeniami...
i uciekam bo nic samo sie nie zrobi....

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych,
pełnych wiary,nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.

reklama
Daria eee,nie zaśniesz-najwyżej bedziecie krócej;)
dobrze,że Mała lepiej po lekach..

właśnie-Bella była na weselichu i się nie pokazała później...
Bella jak było???????

Noemi-cześć :))

Dido i Ciebie witam :)

u nas pada...po wczorajszym słonku śladu nie ma:eek:

Do góry