reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskaffka, mieliśmy zacząć staranka od czerwca no ale zobaczymy jak z moją pracą sie ułozy;/// zła jestem bo wszystko idzie nie tak.....

Piranha,
ale masz już duży brzusio;*** Śliczny jest ;****
I mniej stresów bo to nie służy Córci:***

Mama, może faktycznie owu Ci się przesunie, jak masz testy to porób może co?
Kolorek śliczny;))) Ależ ty masz energii żeby tyle zrobić;))) Super;***

reklama
419339_345977192110554_122447781130164_916867_1860645679_n.jpg

Jestem zagladam..zeby nie bylo..:))))

jem czekoladę gruszkową z rumem...padam na twarz.........
pokój syna pomalowany,sypialnia skończona..fotki zrobiłam jak Tom wróci to wstawi...

potrzebna reanimacjaaaaa:szok::-Dgdzie są moje plecy..

Czarodziejka pisałyśmy w tym samym czasie-chcesz czekolady??

wróciłam własnie z zakupów..padam na dziś ....pierdzielę już nic nie robię..
Tom ogarnia kuchnie ,jak skończy to wstawi fotki-choć takie robocze-robione na szybko,ale zawsze:-)

Czarodziejka mam nadzieję ,że się poczęstowałaś tą czekoladką gruszkową z rumem;)))

Piranha - ale piękny brzuszek ;)

Mama - myślę, że testy owu nie zaszkodzą ;) warto powalczyć !!

Ale się dziś narobiłam... sprzątanie, pieczenie - masakrra !!! U Was widzę też dzień pracowity ;)

Pozdrawiam wszystkie babeczki :):)

Witam Was kochane babeczki!
TO ja brzoza!:-)

Jejku, dziekuję Wam za pamięć, jesteście cudowne .
Ja za Wami też tęskniłam, ale chciałam sprawdzić na ile wytrzymam nie myśleć o tym wszystkim i tak szczerze mówiąc chyba nie da się tak całkiem wyłaczyć tej mojej mózgownicy, choć staram się bardzo.
Na pewno jest lepiej i staram się oswajać z myslą, że ilościowy stan moich dzieci się nie zwiekszy.
To tak pokrótce o mnie , na szybko.
Cały czas o Was pamiętam, bo nie da się wymazać z pamięci tylu z Wami wspólnie spędzonych chwil:tak:

Mama05- Ty mój skarbeńku, jesteś taka śliczna:tak: Dziekuję Ci za Twoje słowa.
Wiesz ja też byłam u ginka 8dc i też nie widziała pęcherzyka dominującego, ale ja na to nie patrzę. Jeżeli u Ciebie jest śluz mega płodny to kochana wg mnie pęcherzyk Ci rośnie. Mi gin w ubiegłym miesiacu też powiedział, że nie widzi chyba jakoś w tym dniu cyklu pęcherzyka dominującego , a owu na pewno miałam. A mi śluz ten mega płodny pojawia się aż 3,5 dnia przed owu i wtedy testy owu jeszcze na 100% wychodzą negatywne. Także wszystko przed Tobą, mega płodny sluz to super znak i działaj mi tu ostro i sprawozdanie zdawaj z udanych działanek:-) A tak wogóle buziaczki Ci śle słodziaste...

Piranha- kochana jaki piękny brzusio , cuuuuuuuudo:tak::-) Ja próbujac się wyłaczyć od myslenia od staranek , wczoraj dopiero sobie uzmysłowiłąm, że ja wogóle nie mierzę tempki. Ale może jutro zmierzę, żeby pózniej chociaż skok zobaczyć.

Patrysiak- kochana, cuuuudne wieści, wiedziałam, że wszystko będzie ok, bo ja jak Ci już pisałam, też miałam bardzo dobre wyniki z usg, a test Pappa do kitu. Także z własnego doświadczenia przekonałam się najpierw ja , a potem Ty, że te testy są do kitu. Należy Ci się córcia, za chociażby te wszystkie stresy w nagrodę:tak:

Czarodziejko- tak czy tak , na pewno będzie dobrze:tak:

Truskaffka- ładne wyniki, działajcie, a owu spokojnie może być pózniej:tak:

Daria- bidulka ta twója córcia...

Natusia- obyś szybko mogła działać:)

Witam tez nowe koleżanki:)

Coś jeszcze miałam do Was napisać, ale teraz wszystko wyleciało mi z głowy, stara już jestem, wybaczcie;-)

reklama
Mama ..no powiem ci że jestem zachwycona sypialnią :sorry: ale Toba jestem zachwycona jeszcze bardziej:sorry:
Gal super że jesteś!!!
no właśnie ja też dostałam zalecenie nie myślenia o ciąży:-D ale niestety nie da się myślenia do końca wyłączyć, ja po prostu przyjęłam do wiadomości że nie będzie tym razem tak kolorowo i łatwo jak przy Matim...trochę musimy poczekać na to nasze drugie szczęście..
i seksimy się ..dla sportu, przyjemności...i może przy okazji..:-p

Do góry