Witam Was kochane babeczki!
TO ja brzoza!:-)
Jejku, dziekuję Wam za pamięć, jesteście cudowne
.
Ja za Wami też tęskniłam, ale chciałam sprawdzić na ile wytrzymam nie myśleć o tym wszystkim i tak szczerze mówiąc chyba nie da się tak całkiem wyłaczyć tej mojej mózgownicy, choć staram się bardzo.
Na pewno jest lepiej i staram się oswajać z myslą, że ilościowy stan moich dzieci się nie zwiekszy.
To tak pokrótce o mnie , na szybko.
Cały czas o Was pamiętam, bo nie da się wymazać z pamięci tylu z Wami wspólnie spędzonych chwil
Mama05- Ty mój skarbeńku, jesteś taka śliczna
Dziekuję Ci za Twoje słowa.
Wiesz ja też byłam u ginka 8dc i też nie widziała pęcherzyka dominującego, ale ja na to nie patrzę. Jeżeli u Ciebie jest śluz mega płodny to kochana wg mnie pęcherzyk Ci rośnie. Mi gin w ubiegłym miesiacu też powiedział, że nie widzi chyba jakoś w tym dniu cyklu pęcherzyka dominującego , a owu na pewno miałam. A mi śluz ten mega płodny pojawia się aż 3,5 dnia przed owu i wtedy testy owu jeszcze na 100% wychodzą negatywne. Także wszystko przed Tobą, mega płodny sluz to super znak i działaj mi tu ostro i sprawozdanie zdawaj z udanych działanek:-) A tak wogóle buziaczki Ci śle słodziaste...
Piranha- kochana jaki piękny brzusio , cuuuuuuuudo
:-) Ja próbujac się wyłaczyć od myslenia od staranek , wczoraj dopiero sobie uzmysłowiłąm, że ja wogóle nie mierzę tempki. Ale może jutro zmierzę, żeby pózniej chociaż skok zobaczyć.
Patrysiak- kochana, cuuuudne wieści, wiedziałam, że wszystko będzie ok, bo ja jak Ci już pisałam, też miałam bardzo dobre wyniki z usg, a test Pappa do kitu. Także z własnego doświadczenia przekonałam się najpierw ja , a potem Ty, że te testy są do kitu. Należy Ci się córcia, za chociażby te wszystkie stresy w nagrodę
Czarodziejko- tak czy tak , na pewno będzie dobrze
Truskaffka- ładne wyniki, działajcie, a owu spokojnie może być pózniej
Daria- bidulka ta twója córcia...
Natusia- obyś szybko mogła działać
Witam tez nowe koleżanki
Coś jeszcze miałam do Was napisać, ale teraz wszystko wyleciało mi z głowy, stara już jestem, wybaczcie;-)