reklama
Piranha
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, niestety jak "serce" rośliny zgniło to już po niej, akurat mam pod domem kontener 7 m3 to do niego trafi, strasznie mi jej szkoda ale cóż, nic już nie zrobię :-( Uciekam dać synkowi obiadek a potem spróbuję go uśpić.
Jestem po wizycie.Z dzidzią wszystko w porządku mierzy 0,38 cm.Zaczyna bić serduszko.Lekarz pytał kiedy to spodziliśmy,jak powiedziałam że w niby bezpiecznych 3 dniach przed-stwierdził że dziewczynka musi być.Nalał beczkę miodu w moje serce.Jestem szcześliwa i już spokojniejsza ze l.p
Patrysiak cieszę się razem z tobą:-)
Tasha oby ten Jonas i mi się sprawdził
Patrysiak cieszę się razem z tobą:-)
Tasha oby ten Jonas i mi się sprawdził
_Ewcik_
hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę, bo zaraz wychodzę z Marcepanem na zajęcia muzyczne, a potem jeszcze muszę się pakować, bo jutro wyjeżdżamy do teściów.
truskafka chciałam zapytać o Duphaston-o którego dnia kazała Ci ginka brać? pytam, bo mamy podobne, nieregularne cykle, a mi kazała brać od 16 dc..
całuski dla wszystkich, będę może wieczorkiem :*:*:*:*:
truskafka chciałam zapytać o Duphaston-o którego dnia kazała Ci ginka brać? pytam, bo mamy podobne, nieregularne cykle, a mi kazała brać od 16 dc..
całuski dla wszystkich, będę może wieczorkiem :*:*:*:*:
K
Kinga85
Gość
Hej dziewczyny w końcu mam odpowiednie korale do mojej sukienki! specjalnie na zamówienie takie jak chciałam, kobieta robi je własnoręcznie) są piękne wszystkie mówię wam! warte swojej ceny
niżej zdjecie (może być słabe bo z telefonu) potem usunę.
niżej zdjecie (może być słabe bo z telefonu) potem usunę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piranha
Jeszcze chwilę jestem :-)
merylin, GRATULUJĘ z całego serca a z taką betą i przy 3 dniach od owulki na pewno będzie babeczka!
Ewcik, mi Twój cykl wygląda dość owulacyjnie, ja bym już brała dupka
Kinga, korale śliczne a ich właścicielka jeszcze śliczniejsza :-) Do mnie dziś dotarła zakupiona na Allegro sukienka ciążowa na wesele kolegi, górę ma identyczną jak Twoja :-), ale miałam pietra czy się w nią wcisnę ze swoim giga-brzuchem ale jest na szczęście idealna :-)
merylin, GRATULUJĘ z całego serca a z taką betą i przy 3 dniach od owulki na pewno będzie babeczka!
Ewcik, mi Twój cykl wygląda dość owulacyjnie, ja bym już brała dupka
Kinga, korale śliczne a ich właścicielka jeszcze śliczniejsza :-) Do mnie dziś dotarła zakupiona na Allegro sukienka ciążowa na wesele kolegi, górę ma identyczną jak Twoja :-), ale miałam pietra czy się w nią wcisnę ze swoim giga-brzuchem ale jest na szczęście idealna :-)
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Piranha ta zieleń jest troszkę inna na żywo bardziej wyraźna i jaskrawsza. Z korali jestem zadowolona bardzo. Dałam za nie 70zł ale warto! piękne cuda robi kobiecinka
Na pewno bedziesz wyglądała ślicznie! kiedy to wesele? Ja też się szykuję na lipiec na wesele kuzynki
Na pewno bedziesz wyglądała ślicznie! kiedy to wesele? Ja też się szykuję na lipiec na wesele kuzynki
Czarodziejka
JejKu jak tu teraz dziewczynKowo))))
Patrysiak pomysl ze bedziesz miala taka slodycz jak na zdjeciu))))
Andziak uszy do gory..Ty tez taka bedziesz miala!!!!
Kinga piekne korale)))
Piranha a moze warto by zaczerpnac opini kogos kto sie na roslinach zna....moze mozna jeszcze cos dla drzewka zrobic????
Gdzie jest Mama???
witam
my juz po wizycie i lekarz stwierdził ze nadia ma traume i on nie bedzie jej powiększał i dal skierowanie do szpitala do specjalistów co ja beda uspokajać i oni jej zaplombują te zabki , b on mowi bo tu nie ma jak w pl ze trzymam ja nasile ona sie drze i jej wierca dlatego tak sie boi ona tylko wejdzie do gabinetu zobaczy sprzęt i w druga strone a krzyk taki ze szok;/ ale ten lekarz chociaż zobaczył ząbki i które do zrobienia a ktore nie
meyrlin super wiesci
kinga az sie cieplej po tych zdjęciach zrobiło
teraz to po tych dziewczęcych planowaniach i udanych chyba kobitki zapanują nad światem:-)
my juz po wizycie i lekarz stwierdził ze nadia ma traume i on nie bedzie jej powiększał i dal skierowanie do szpitala do specjalistów co ja beda uspokajać i oni jej zaplombują te zabki , b on mowi bo tu nie ma jak w pl ze trzymam ja nasile ona sie drze i jej wierca dlatego tak sie boi ona tylko wejdzie do gabinetu zobaczy sprzęt i w druga strone a krzyk taki ze szok;/ ale ten lekarz chociaż zobaczył ząbki i które do zrobienia a ktore nie
meyrlin super wiesci
kinga az sie cieplej po tych zdjęciach zrobiło
teraz to po tych dziewczęcych planowaniach i udanych chyba kobitki zapanują nad światem:-)
reklama
tasha31
Merylin - świetne wieści!!! tak myślałam, że masz w brzuszku singielkę, wstaw suwaczek, będzie wiadomo który to tydzień i dzień
Kinga - koraliki śliczne, bardzo ładnie komponują się z sukienką a w ogóle szykowna z Ciebie kobietka
Czarodziejko - jaka piękna ta myszorka na zdjęciu, sama słodycz:-)
Mama ???????????????????????????????
Bella ????????????????????????????????
Gal ?????????????????????????????????
Ewcik - udanej wizyty u teściów!!!
Kinga - koraliki śliczne, bardzo ładnie komponują się z sukienką a w ogóle szykowna z Ciebie kobietka
Czarodziejko - jaka piękna ta myszorka na zdjęciu, sama słodycz:-)
Mama ???????????????????????????????
Bella ????????????????????????????????
Gal ?????????????????????????????????
Ewcik - udanej wizyty u teściów!!!
Podziel się: