reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bella - usg genetyczne oczywiście zrób, to dokładniejsze badanie usg, na którym sprawdza się wszystkie parametry, przezierność karkową i kość nosową, dla dobra maluszka warto to usg zrobić, gdyż bada też pod kątem zespołu Downa, natomiast co do testu PAPPA to nie wiem, ja miałam robiony i wynik wyszedł bardzo dobry, Patrysiak przeżyła ogromny stres przez ten test...trudno powiedzieć...
odpoczywaj sobie w domku i nie stresuj się!!!

reklama
patrysiak to poszukaj koniecznie:tak:czy za to się płaci?
przylaczam sie do prosby i Patrysiak serdecznie Gratuluje zdrowej coreczki... dobrze, ze wszystko jest dobrze, wspolczuje stresu...
tasha tobie rowniezgratuluje malej ksiezniczki
mama bardzo sie ciesze, ze torbiele poszly w niepamiec... tak wiec owocnych staran :)

Witam wszystkie Panie!

Cóż za radosny wieczór ;))

Mama - fajnie, że gin ogłosiła dobre wieści ;)

Tasha, Patrysiak - gratuluje córeczek !!!!!!!

A z pogodą u nas tragicznie. Rano był 1 stopień, kilku centymetrowa warstwa śniegu na samochodzie no i pół dnia padał okropny mokry śnieg bleeeeeeeeeeeeeee... i to ma być wielkanoc????

Życzę wszystkim udanego wieczoru :D

Missbella gratuluję ciąży. USG genetyczne zrób koniecznie, ono- tak jak pisała już Piranha jest bardzo ważne, co do testu pappa po tym wszystkim co ostatnio przeszłam mam mieszane uczucia. Gdyby ta ciąża była moją pierwszą to na pewno w kolejnych bym go nie robiła. Ale być może zły wynik w moim przypadku był związany z wiekiem.
Dziewczyny ja płaciłam za mój cykl jonasa, o ile się nie mylę kosztowało to 30zł na cały rok, a ten facet zrobił mi w tej cenie 1,5 roku. Ja chciałam na 2012 a dostałam za te 30zł od maja 2011 do końca 2012 roku. I dzięki temu, mogłam sobie sprawdzić ten cykl bo w ciążę zaszłam w grudniu 2011. Jutro Wam wyśle linka do tej strony, na pewno go znajdę. Być może są jednak jakieś darmowe stronki obliczjące indywidualny cykl, tego nie wiem.
Czarodziejko kochana śpisz już?
Tasha o tym samym pomyślałam, że będziemy podobnie rodzić. A imię już wybrałaś dla córeczki?

Mama no to byle do @ a potem obie rozkładamy nóżki...i seksy seksy seksy..a na koniec, wiesz co :cool2:dwie tłuściutkie kreseczki:cool2:

Patrysiak WOW suuuuperowe wieści, gratuluję!!!! przede wszystkim że z dzidzią ok, noooo i pięknie że dziewczynka jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ślij kochana fluidki ślij :-D
Piranha wiesz co, jutro biorę dupka. Rozbiłam test ow i teraz to już drugiej kreski prawie w ogóle nie widać, wiesz, najbardziej ją było widać w niedziele, potem jak się spodziewałam że będzie coraz mocniejsza...to bladła. Może coś się robiło...i nie wyszło...nie wiem.
Oczywiście tempkę będę mierzyć dalej :)
Kciuki trzymaj i fluidki dziewczynkowe ślij :) bardzo potrzebne :)
i wybacz, ale troszkę się pogubiłam-chodzi ci o ten magnez i wapń-że ok? CHELA MAGNEZ + WAPŃ CAL-MAG 500mg 100caps MOCNY!!! (2239672907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy ten osobno, magnez z swansona CYTRYNIAN MAGNEZU 120TAB MINERAŁY MAGNESIUM CIRATE (2193546739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i wapń z osteodiag? OsteoDiag - OsteoDiag : Diagnosis

Rozumiem że żurawinka (4200 mg z puritan's pride) jest ok?

Łał niezła lekturka :) jesteś niezastąpiona :)

Tasha inaczej być nie mogło :-Djeszcze raz gratki;-)

MisssBella no to będziesz miała teraz więcej czasu :)
usg jak najbardziej rób, jest bardzo ważne, testu Pappa bym nie robiła...

Jovi no widzisz, a u nas pięknie...ale koniec tego dobrego, ponoć też deszcze i zimno nadchodzi..
a ja zimowe rzeczy na strych właśnie dziś wyniosłam :-D

Witam
patrysiak strasznie się ciesze, że wszysko jest dobrze
mama super ze szystko jest dobrze
Ewcik przeslij mi twoja date urodzenia i godzine to oblicze Ci ten cykl Jonasa na cały ten rok

reklama

kropla-serce-wody.jpeg

Witam i ja:)))
Mama-
ja tez mam marny humor....

Wczoraj do pozna siedzialam z malzem i dzisiaj troche "beton" jestem.
Jeszcze o 21 jadlam Sushi bo mialam wielka ochote na japonskie danie:))) A kolo nas robia takie boskie to sushi...mmmmm
teraz oczka otwieram sobie .

Ostatnia edycja:
Do góry