reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik, dokładnie :tak:, tam nawet fajnie podzielili produkty na silnie zasadowe, średnio zasadowe, lekko zasadowe, bardzo słabo zasadowe, bardzo słabo zakwaszające, słabo zakwaszające, średnio zakwaszające i silnie zakwaszające. Potem podają 2 tabele z długą listą zakwaszających i alkalizujących produktów a na końcu wymieniają dokładnie które produkty działają silnie, średnio oraz słabo alkalizująco wraz z zaznaczeniem jak zmienia się po nich nasze pH oraz odpowiednio które działają silnie, średnio i słabo zakwaszająco z zaznaczeniem zmiany pH.

patrysiak, strasznie się cieszę kochana!!! Imię dla córci już wybrane? :-) ...bo ja wciąż mam dylemat i nie potrafię się zdecydować :-)

reklama
Teraz już jestem ostrożna, poczekam do usg połówkowego to jeszcze 2 tyg, wytrzymam. Wiem, że płeć się już nie zmieni bo takie pomyłki w amniopunkcji się nie zdarzają ale chcę jeszcze raz usłyszeć, że jest wsio ok. U nas naprawdę ogromna radość bo w rodzinie sami chłopcy- a dokładnie z moimi jest siedmiu muszkieterów i dopiero moja córeczka będzie jedyną dziewczynką w tym męskim gronie.

album-mojego-dziecka-dziewczynka-elle-mendenhall-300-168401.jpg

PatrysiaK to bedzie spiaca krolewna i siedmiu Krasnoludkow:))))))))
Ahhh cos wspanialego te Twoje wiesci...

hehe, niech będzie ale z tym spaniem to kiepsko przynajmniej w przypadku moich dwóch krasnoludków. Jest już 9 a oni wciąż na chodzie, a właściwie biegu:-):-)

witam dziewczyny, już jestem po wizycie i zakupach przedświątecznych
Mama - dobre wieści, zachodź szybciutko i dołączaj do grona ciężarówek:tak:
Patrysiak - nareszcie jesteś!!! stres musiałaś przejść straszliwy, ale za to jaka nagroda!!! wspaniałe wieści!!!
Merylin - jutro trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby była 1 dziewuszka!!!
a ja będę mieć córeczkę, już na 200, 300 a nawet więcej procent, bo widziałam pipulinkę!!! lekarz nie miał absolutnie żadnych wątpliwości!!! więc znów się cieszę niesamowicie, bo się upewniłam!!!

witam dziewczyny, już jestem po wizycie i zakupach przedświątecznych
Mama - dobre wieści, zachodź szybciutko i dołączaj do grona ciężarówek:tak:
Patrysiak - nareszcie jesteś!!! stres musiałaś przejść straszliwy, ale za to jaka nagroda!!! wspaniałe wieści!!!
Merylin - jutro trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby była 1 dziewuszka!!!
a ja będę mieć córeczkę, już na 200, 300 a nawet więcej procent, bo widziałam pipulinkę!!! lekarz nie miał absolutnie żadnych wątpliwości!!! więc znów się cieszę niesamowicie, bo się upewniłam!!!

Dzięki Tasha!!! Tobie też gratuluję, to możesz już wkroczyć w świat rózowych sukienek:-)

Patrysiak, Tasha ale Wam pozytywnie zazdroszczę tych księzniczek w brzuchu. Wyobrażam sobie jakie jesteście szczęśliwe i cieszę się że wszystko u Nich super :tak:

Mama czyli wieści dobre, czekamy na @ a potem z podwojoną mocą zaciskamy kciuki za cykl.

Zapomniałam Wam napisać, że od dzisiaj jestem na zwolnieniu, jak powiedziałam gince, że codziennie tyle dojeżdżam do pracy to bez zastanowienia machnęła zwolnienie do końca miesiąca. Nastepna wizyta 30 kwietnia.
Słuchajcie, ginka namawiała mnie na badania genetyczne USG i krwi w 12 tc czyli chyba chodzi o ten test PAPPA. Co o tym myślicie?? Zdecydować się czy nie??

reklama
Do góry