reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
melduje sie zyczac milego dnia...
i kciuki za dzisiejsze wizyty...
Daria jak tam zabek Nadusi?

jak tylko zaczyna bolec daje jej tenparacetamol od tego lekarza a jutro mamy wizyte i mam nadzieje ze ten dentysta cos zrobi ... a w polsce mam juz wizyte umowiona jak pojedziemy to jej chociaz 2 zabki zrobi :)z tymi jej zebami to chyba wszystko przeszlam ale to a uroki jak wychodza w 3 miesiacu zycia ;/

ale sie u nas rozpadalo
pogoda28.gif

mama chyba tez ma jakos po 17 wizyte ? albo i pozniej ...
kupilam sobie malinki i byly tak kwasne ze teraz jem z cokrem i smietana a dupka rosnie;p od tych zachcianek;d

hello dziewczynki:-) popijam kawkę Inkę i czytam, co tam u Was

truskafffka dzięki, już widzę wykresik:-D

czarna, tasha faktycznie wiosna to genialny czas na narodziny.. jeśli jednak miałaby to być córcia, to miesiąc porodu byłby mi zupełnie obojętny, naprawdę;-) żeby tylko była..

czarodziejka współczuję nocy:no: mój Synek też jakoś koło północy się wybudził i koniecznie chciała spać ze mną.. ja za to miałam mega katar i ledwo mogłam oddychać, więc średnio wyspana byłam

andziak zdrówka dla synka

truskaffka u nas też świetna pogoda, chyba 18 stopni jest i słońce. Ciekawe, jak wyniki wyjdą-oby było ok:tak:

pirania kochana, niech wszystkie problemy idą precz od Ciebie!!

dido super, że z Maleńka wszystko ok

daria no to niezłe ceny z usg:szok: biedna Nadisia z tymi zębolkami.. a od malinek to raczej dupka Ci nie urośnie, to nie Snickers :-Da tak w ogóle to miałam pytać-długo mieszkacie w DE? dobrze Ci się tam żyje?

Dziewczynki powitać się:rofl2:.Jutro mam wizytę prywatną bo nie mogłam się doczekać.Niestety z nfz dopiero 30 kwiecień-stanowczo za długo.Proszę was o kciuki żeby było wszystko w porządku no i w liczbie pojedynczej-bo brzuchol mi jakoś spuchł.
Życze wam dużo słoneczka
Czarodziejko ale byłby numer coooo?

tatatataaaam... chata lśni:cool2: a ja padam na pysk
na koniec porządków głowa mnie straasznie zaczęła boleć, wzięłam tabletkę, poprawiłam mlekiem z kawą i mi już dobrze:tak:

Ewcik
...noo bo ja już myślałam że w jakiejś obcej strefie klimatycznej żyję z tym moim dzisiejszym słonkiem i ciepełkiem, ale widze że u ciebie też miło :)
też jestem ciekawa wyników..zobaczymy co tam we mnie siedzi..
Piranha dzięki :)
orientujesz się może jak to jest z cyklem przy tych hormonach co będę miała od następnego cyklu?
czy jeśli owulka zdecyduje się pojawić, to faktycznie w tej pierwszej fazie? Potem jak zacznę brać hormony drugiej fazy to będzie "po owulce"?
Daisy Kubuś- ładnie :happy:
Dido :happy::happy: jeszcze troszkę i będziesz córę tulić w ramionach, super :)
trzymam kciuki za sn :)

witam się po pracy w ten deszczowy dzień..

Bella gratki udanej wizyty...

Gal nadal się tęskni........................

Truskafffka usiądź ,odpocznij -podaję kakao:tak:

Pirania dzięki za mega &&&:-)

Martika- pozdrawiam i również dziękuję za &&

Daria wizytę mam niestety na 18.55 już mam takie nerwy ,że ja pierdziu:szok:

Dido czyli ostatnia prosta przed Tobą..

Czarodziejka tulę....

Ewcik jak tam co tam??:-D

wiecie co ,ja mam dziś 8d.c. i boję sie działać bo jakby torbiele nie pekły i znów dostane hormony to na ulotce piszą ,żeby w ciąży nie brac i potem będę sie stresować czy wpływu na dzidzię mieć nie będą..

uściski dla wszystkich z Gangu:cool2::rofl2:

reklama
daria no to niezłe ceny z usg:szok: biedna Nadisia z tymi zębolkami.. a od malinek to raczej dupka Ci nie urośnie, to nie Snickers :-Da tak w ogóle to miałam pytać-długo mieszkacie w DE? dobrze Ci się tam żyje?[/QUOTE]

jestem tu od czerwca ale czesto jezdze do polski(czasami co miesiac;p) bo nie umiem tu wytrzymac... niecierpie niemiec inigdy ich nie polubie .. jestem tu b maz tu ma prace a w polsce bylo roznie mieszkam w malej wsi to z praca ciezej niz w miescie;/ ja nawet nie chce zeby nadia tu chodzila do szkoly tylko w pl niech sie uczy polskiej historii i wszystkiego a nie niemieckiej tym bardziej ze niemcy to glaby jak nic !!!:-) ich poziom w szkole to jest smiech na sali :tak: ja jestem polka i tylko w Polsce bym chciała zyc tylko niestety dopóki nie wygram w totka jestem skazana na niemcy :-)a najbardziej wkurza mnie to ze nie umiem jezyka i bede musiala sie go uczyc a narazie mi sie nie chce:-p a chcesz sie przeprowadzic do niemiec?

moja siostra tu jest chyba kolo 9 lat wybudowala sie w pl i sprzedala i kupila dom w niemczech ale ona jest tak mowiac zniemczona nie zachowuje sie jak polka;/ takie glupie niemieckie nawyki ma nawet jedzenie jej tu smakuje a ja jak mam jesc niemieckie jedzenie jestem ciezko chora to w polski woze pol swinie i pasztety sery itp;d
druga w holandii wywalila hawire w polsce ze szok i chce sprzedac i kupic w holandii;/ tzn ona by wrocila ale nie jej facet ... tlumaczy jej tu zarobisz tyle w tydzien co w pl w miesiac;/

Ostatnia edycja:
Do góry