reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak Martika Ewcik u mnie też niezgodność, ja jestem na - D na +
Mama mój łobuziak ukochany:tak: dziękuję
baa ja już &&&&&&&&&& zaciskam, jutro jeszcze mocniej będę zaciskać i czekam na wieści
Ewcik wykres usunęłam, żeby mnie jego widok nie stresował:-D a Piranha spryciura ma zapisany hehe
tu jest Obserwacja cyklu - enpr.pl
tulę, żeby w pracy się ułożyło..

Piranha
...no zobaczymy co to będzie, myślę że raczej czeka mnie kuracja hormonalna..no ale, działać możemy:-p

Gal o tak tak...i to nie jeden Ktoś tęskni.. :tak:

Czarna ...no to do booju do boju do bojuu!!:cool2:

Daria najważniejsze że maluch ma się dobrze, szkoda że nie udało się dojrzeć kto tam w brzuchu siedzi..trzymam kciuki za dalsze wizyty :)
Biedna Nadia :(

Ilaczek
&&&&&&&&&& za małego chłopczyka, niech dopełni waszą rodzinkę :)

Tasha spokojna Twoja rozczochrana...jutro będzie wszystko ok:tak:

MissBella piękne wieści!! bardzo się cieszę:happy2:

Daisy hehe to się mały pochwalił jajeczkami przed tatusiem:-D Jakie będzie miał imię?

mama swietnie wygladasz bardzo stylowe ciuszki:tak:

a ja bym chciala wlasnie jak piranha rodzic wiosna:) tak mojego syneczka rodzilam i od razu mielismy piekna pogode na spacerki zagoraco nie bylo wiec i dla mnie ''brzuchatej'' wygodnie bylo:D:)) dlatego chyba przeloze staranka na czerwiec ... tak wlasnie zeby powitac dzieciaczka na wiosne:-D:-D
chociaz juz bym chciala..... ja tak chce dziecka ze chyba powinnam sie udac do psychologa :nerd:ciagle mysle ... patrze na brzuszki na malenkie dzieciaczki ciuszki itp... chyba ZWARIUJE:szok:

witam z poranną bardzo słabiutką kawką z mlekiem!!!
zgadzam się z Wami kobietki, że najpiękniejszy okres kiedy dziecko przychodzi na świat to maj - czerwiec, mój synuś też majowy (pamiątka z wakacji nad morzem :-D)

witam z poranną bardzo słabiutką kawką z mlekiem!!!
zgadzam się z Wami kobietki, że najpiękniejszy okres kiedy dziecko przychodzi na świat to maj - czerwiec, mój synuś też majowy (pamiątka z wakacji nad morzem :-D)

o ktorej godzinie masz usg?
ja w polsce pojde na to usg 4d tylko teraz sie zastanawiam czy isc w 20 czy 19 tyg:) bo chcialabym sie plec dowiedziec bo jak synek bedzie to nie bede brala ciuszkow po nadii a jak dziewczynka to wezme je do niemiec:)

20643_b.jpg

Czesc DziewczynKi:)
Czy u was tez taka "bura" pogoda?
Czuje sie taK marnie..Noc byla srednia bo najpierw maKs sie krecil potem macius kaslal...w Koncu zrobilo sie spokojnie ale ja juz po kilku przebudzeniach mialam dosc.
Do tego nie mam @ a kreci mnie w brzuchu jakbY zaraz mial przyjsc...oczywiscie z mezem stozujemy antyKoncepcje ale po ostatnich sytuacjach u niektorych dziewczyn wcale nie jestem taka pewna czy @ przyjdzie i to mnie stresuje. No nic Wola Twoja Panie...

Przeprasszam Was ze jestem smetna....

Daria- Szkoda ze sie dzidek nie pokazal...pewnie nastepnym razem:) najwaznijesze ze wsio ok z dzieckiem

20643_b.jpg

Czesc DziewczynKi:)
Czy u was tez taka "bura" pogoda?
Czuje sie taK marnie..Noc byla srednia bo najpierw maKs sie krecil potem macius kaslal...w Koncu zrobilo sie spokojnie ale ja juz po kilku przebudzeniach mialam dosc.
Do tego nie mam @ a kreci mnie w brzuchu jakbY zaraz mial przyjsc...oczywiscie z mezem stozujemy antyKoncepcje ale po ostatnich sytuacjach u niektorych dziewczyn wcale nie jestem taka pewna czy @ przyjdzie i to mnie stresuje. No nic Wola Twoja Panie...

Przeprasszam Was ze jestem smetna....

Daria- Szkoda ze sie dzidek nie pokazal...pewnie nastepnym razem:) najwaznijesze ze wsio ok z dzieckiem

a no szkoda myslalam ze czegos sie dowiem ale coz :) wazne ze serduszko bilo:) pojde w maju w pl na usg 4d i wtedy moze sie dowiem :)
ciekawe czy przyjdzie @ moze ze zmeczenia nie przyszla jak byla ciezka noc przy dzieciach ..:)

Czarodziejko oby bylo po twojej mysli.U nas tez w nocy Kuba niespokojnie spal.Lykal sliny kaszlal tak jakby cos mu w gardle przeszkadzalo.A teraz kicha.Pogoda okropna.Moj kuba tez majowy.Teraz tez chcialam na wiosne a bedzie listopad

reklama
Do góry