reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pirania - Mama i ja mamy wizytę 4 kwietnia, nie pamiętam kiedy Bella...proszę o mocne kciukaski, plisssss &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria - a za Ciebie 3 kwietnia mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Andziak - w takim razie do 18 kwietnia trzymamy mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kurcze, same fajne laseczki na tym forum...

Kinga tak-niedawno bo 9 marca :)
my mamy opla vectrę combi 1,8 silnik..
na trasie pali nam pięknie bo 6,7 l na 100 km więc miodzio.
kolor butelkowa zieleń(taki ciemny) metalik..
rocznik 2000..
my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombi
i plus wielki bo młodziutki 2006 rocznik... jest śliczny:) kolor granatowy metalik.
Fajnie że i Ty zadowolona jesteś z auta!

Piranka
zdjecia z usg miodzio :)))))))))))) cudna malutka

moja byla sąsiadka urodzila druga coreczke ale ma czarne wloski taka slodka jest ...boze tez bym taka kruszynke juz chciala miec:)same dziewczynki sie rodza :) no nadia pyzia byla i jej zostalo:-p

my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombi
i plus wielki bo młodziutki 2006 rocznik... jest śliczny:) kolor granatowy metalik.
Fajnie że i Ty zadowolona jesteś z auta!

Piranka
zdjecia z usg miodzio :)))))))))))) cudna malutka

Kinga gratulacje nowego zakupu autka :) ja tez sie nie moge doczekac jak pojedziemy do polski bo jade kupic auto rodzinne;p mialo byc kombi ale nie bede sie cisla z dwoma fotelikami z tylu i musi byc jakis rodzinny mysle o s max jest dość wielki bo chciałam tourana ale jest mniejszy;/

daria życzę powodzenia w zakupie auta:) to łatwe nie jest fakt. U nas miał być napierw van ale był to rocznik 2003 i trochę był pukniety generalnie w kiepskim stanie wewnątrz. Wiec zrezygnowaliśmy i zdecydowaliśmy się na combi. Też mały nie jest, ma dużo miejsca w środku i duży bagażnik:) i naprawdę jest w świetnym stanie. Jak już go bedziemy mieli u siebie to dodam fotkę.
Ciężko znaleźć dobre "używane auto" ale są i perełki:) Nam fajnie się udalo naprawde i bardzo sie cieszymy. Dla naszej trójki jest wystarczający! :-)

jestem ..bylismy w sfinksie na obiedzie,potem mała spożywka i do Leroy Merlin-kupiłam 3 antyramy ze storczykami takie 50 na 40cm do sypialni,białą farbę ,żeby odświeżyć sufity na całej górze i turkus na 1 ścisnę w sypialni..

Mama niezły look.Mam do Ciebie pytanko.Czy mogę używać brązerów lub samoopalaczy.Jestem taka blada,używałam xen-tan ale niewiem czy to nie szkodzi?

Merylin dzieki kochana ;*
a co do opalaczy to jak najbardziej możesz:tak:

Mama - super wyglądasz w tych wiosennych fatałaszkach, ja na razie nic nie kupuję, bo i tak później do wyrzucenia...a jak z tym batonikiem 20 min przed usg? to wtedy dzidzia się rusza?

Tasha dziękować :)
a co do batonika to tak-słodkie działą pobudzająco na dziecko-mi gin zawsze mówił,żeby z 20min wcześniej zjeść słodkości i dzidzia nie bedzie spała:)

podziwiac? :szok:nie ma czego ani kogo... zwykle stworzenie, ze mnie :-)plci zenskiej... ale dam zdjecie i wieczorem skasuje :zawstydzona/y: bo ja wiekszosc z was widzialam, wiec wypada sie tez troszke ujawnic ;-)euda bylam w gstyczniu, od lutego znowu blond ;)

Martikaaaaaa-jak Ci tu dam kokietować:-D:-Dpewnie,że podziwiać będziemy-śliczna kobietka z Ciebie !!!i na pewno córy piękne po mamie :)
cieszę się ,że wstawiłaś fotkę -miło tak "widzieć " z kim sie pisze:tak:
jak by to powiedziała moja babcie-przystojna kobieta z Ciebie:)))

Kinga-tak,my z autka zadowoleni ;))mąż za 3 lata chce zmienić ,ale ja się przywiązuję i nie wiem czy puszczę tą vectrunię:-D
czekamy na fotkę autka:tak:no i na Twoje nowe włoski-to znaczy kolor:tak:

Pirania nooo to następnym razem zjadaj snicersa prze usg:-)

Andziak dzięki kobietko ;))ja nadal &&& za Twoją córcię zaciskam!!

częstuję serniczkiem :tak::-p

Witam w ten prima aprilisowy dzień...pogoda sobie z nas jaja ewidentnie robi, co chwile pada śnieg, potem słońce świeci..znów śnieg..:-D

a rano mój młodszy brat zrobił nas na całego...jak lamy ostatnie daliśmy się nabrać.
Rano-czyt.10:30:-D my jeszcze w piżamach, w łóżku, przyleciał mój brat i woła że kurier czeka na dole, że tata z nim gadał ale to do nas przesyłka. D wyskakuje szybko się ubiera, w między czasie jeszcze gadamy czy w ogóle coś zamówiliśmy ostatnio...no ale D cały czas biegiem się ubiera...
wlatuje zaraz mój brat i zwija się ze śmiechu...dopiero wtedy do nas dotarło jakie z nas lamy

Ewcik
i jak poszukiwania piłki ? To fakt, fajnie patrzeć na radochę dzieci, nawet jajko niespodzianka daje kupe radości:-D
dla synka dużo zdrówka
oglądałam ten film..moocny..

Piranha super składankę zdjęć córci zrobiłaś :)

Mama suuuuperowy wiosenny look:tak:

Martika :) witam ślicznotko :)

Tasha, MissBella, Daria, Mama, Andziak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty :)

no to idę wcinać serniczek od Mamy...:-p

reklama
martika piękna dziewczyna z Ciebie,w rudościach Ci super:tak:

truskafffka piłki nie znalazłam nigdzie takiej.. u nas też pogoda taka, jak u Ciebie:sorry2:

dziś załamałam dietę, bo byłam na urodzinach syna mojej kuzynki...ehhh mięczak ze mnie w obliczu takich pyszności..

Do góry