reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama super wygladasz.Ja tez w marcu kupilam kilka ciuszkow i za dlugo w nich nie pochodze.
Co do nastawienia truc wam bede najwyzej nie czytajcie.A uwierzyc trudno.Szczegolnie jak sie ma trzech synow i nie regorystyczne starania.A chlopcy podobni smieja sie ze maz formy nie zmienia.Ja to wogole pecha mam co chwila mi sie cos przytrafia wiec trudno mi uwierzyc w takie szczescie

Andziak ja też myśle że masz w brzusiu dziewczynkę,zawsze szybciej jest uwierzyć że komuś się udało a mi nie.Co będzie ,to się okaże,tyle kciuków co dziewczyny trzymają to musi być dobrze.
Mama niezły look.Mam do Ciebie pytanko.Czy mogę używać brązerów lub samoopalaczy.Jestem taka blada,używałam xen-tan ale niewiem czy to nie szkodzi?
Piranho buźkę widać przepięknie taki mały nosek-śliczna.
Przypomniałam sobie jeszcze kilka imion ,które nosiły koleżanki moich synków :Karen,Pola,Marika,Bianka,Rita.Może kogoś zainspirują są całkiem ładne.

czesc dziewczyny :-)
Piranha wcale nie trzeba glowkowac w ktorym miejscu ta sliczna buzinka twojej malej :-D widac na pierwszy rzut oka :tak:
Mama no, no, no zakup idealny. kolory przecudne i ty jak zwykle pieknie wygladasz :-)
Merylin ja z tych imion wybralabym tylko dwa: Pola albo Marika.
Andziak nie mozesz miec zalu do siebie ze tak przezywasz ta plec. my naprawde cie rozumiemy. ja przy drugim tez bardzo przezywalam jak dowiedzialam sie ze bedzie drugi chlopak. ale potem mialam jeszcze kilka miesiecy na oswojenie sie z ta mysla no i wybranie imienia. a nie bylo z tym latwo. bo bylam pewna ze bedzie cora i zadne imie mi sie nie podobalo do chlopaka. gdyby mi sie trafil trzeci chlopak to chyba bylby bezimienny :-D
za to do dziewczynki moja lista imion sie nie konczy. takze moglabym miec tych corek nawet 10 :-D

Mama - super wyglądasz w tych wiosennych fatałaszkach, ja na razie nic nie kupuję, bo i tak później do wyrzucenia...a jak z tym batonikiem 20 min przed usg? to wtedy dzidzia się rusza? i można ją lepiej obejrzeć?
Ewcik - wiem, że to Ollena jest w ciąży i nie chce znać płci dziecka, ale Ty też chyba napisałaś, że weźmiesz z niej przykład?
Daria, Gal, Bella ?????????????????????????????

Cześć wszystkim i dzięki za wszystkie komplementy w imieniu Kai/Emilki/Alicji :-D

tasha, no Ty niebawem też będziesz mieć taką pamiątkę. Życzę by córcia pokazała się w pełnej krasie! :-)

Mama, ślicznie wyglądasz! Mam tu na myśli i Ciebie i ubrania :-) - śliczne kolorki, takie świeże i bardzo wiosenne! Ciekawa jestem czy ta ciąża będzie dla mnie równie łaskawa co poprzednia i oszczędzi mi rozstępów, niestety mam do nich skłonność, siostrę w pierwszej ciąży strasznie poorało na brzuchu. Co do batonika to właśnie 20 minut przed USG zjadłam 3Bita by mała była ruchliwa a tu zonk, chyba Snickers był skuteczniejszy hahaha :-D

Czarodziejko, śmieszne uczucie tak podglądać maluszka w brzuchu, córcia sobie słodko spała a ginka próbowała ją obudzić szturchając moim brzuchem na prawo i lewo, widać było jak się w końcu wybudziła, otworzyła oczka i ziewnęła :-)

Andziak, kiedy masz USG?

Daria, jak samopoczucie przed wtorkiem? :-)

MissBella, jak samopoczucie? Ty też już niebawem masz wielki dzień :-)

Gal, co u Ciebie?

Martika dziękuję kochana ;))
wstaw swoją fotę -popodziwiamy:)
podziwiac? :szok:nie ma czego ani kogo... zwykle stworzenie, ze mnie :-)plci zenskiej... ale dam zdjecie i wieczorem skasuje :zawstydzona/y: bo ja wiekszosc z was widzialam, wiec wypada sie tez troszke ujawnic ;-)euda bylam w gstyczniu, od lutego znowu blond ;)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w
001.gif
k,NjU1NjU2MjIsNDYwMzgxMDk=,f,prima_aprilis_33g.gif

u mnie nuda nie ma co robic;p
piranha mala jest sliczna i dokładnie widać buzke:tak:
juz sie doczekać nie moge tej wizyty pewnie teraz będzie mi sie ciągły te 2 dni:dry:
mama i tasha wy macie 4 wizytye ? trzymam kciuki za dobre wiesci ;-)

reklama
marti_ka, ale laseczka z Ciebie! Normalnie same śliczne babeczki na tym forum :-)

Daria, chyba we wtorek wizytę masz Ty i MissBella a w środę Mama i tasha ...ale mogłam coś namieszać :-D

Do góry