reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wstawiłabym też swoje zdjęcie na chwilę, żebyście wiedziały z kim piszecie, ale nie wiem jak...wstawiam insert image potem from computer i wgraj plik, niby wgrywa i zapisuje ale potem nic się nie dzieje... i nie wiem co dalej... dooopa uszata ze mnie:zawstydzona/y:

reklama
tasha jak piszesz posta, to w tych ikonkach różnych na górze masz taki niby obrazek, w którym jest drzewko.. tam wybierasz plik, czyli zdjęcie z komputera i dajesz wgraj plik.. no i tyle, o razu się wklei w treść posta:-)

piranha, mama, truskafffka, Ewcik dziekuje za mile slowa i komplementy :zawstydzona/y:

mama fakt milej sie potem pisze jak sie kogos widzialo, chociaz na zdjeciu, na innym forum kiedys, to my sie nawet z tymi osobami z bliska odwiedzalysmy ;) ot tak by poznac lepiej, fajne przyjaznie sie z tego zrobily...
a co do dziewczyn to faktycznie skora, zdarta z mamy, zaraz sie pochwale ;)
na zdjeciu livik jest po kapieli, dlatego takie mokre przyklejone wlosieta ma

Ewcik to taka odmiana byla, chwilowa, bo w roznych odcieniach wytrzymalam 9 miesiecy i spowrotem do blondu

Kinga niech autko dobrze sie spisuje :) i nigdy nie psuje...

Tasha, MissBella, Daria, Mama, Andziak kciuki za wizyty

Daria slodka ta twoja mala Nadusia... S-max ladne autko :)

Ostatnia edycja:
jestem....wzięlismy sie z Tomem za prace w domu i zeeeszło się..
pół tej ściany co bedzie turkusowa juz jest zdrapana...myslałam,że damy rade dziś chociaz na biało walnąć ,ale gdzie tam..

dzieci śpią od godziny,ja przy alkoholu siedzę i do moich babeczek wlatuję wieczornie;)

Martika- córy pierwsza klasa..a psina suuper uśmiechnięta jak mój Bono:-D

Tasha &&&&& żeby udao się fotkę wstawić .

Truskaffcia ,hahahahaha ale z Was lamy:-D:-D:-D

Mama ulala śliczna Tyś...:)))
I thx za serniczka uwielbiammm:))

Matika co tak zybko fot usunęłaś?:blink:Nie zdązyłam luknąc, no ale córy prześliczne;)))

Truskaffka :-Ddobre:)))

My dziś troszkę słodkości na świeta kupiliśmy....jej jak ten weekend się zlecial...Jutro znowu do pracy i przedszkola szok....

MIłego wieczorku:-)

reklama
Do góry