reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Martika, śliczne masz córeczki i bardzo urodziwego piesia!

Zbliża się wielkimi krokami emocjonujący tydzień - tyle wizyt, że od dziś zaczynam ćwiczyć mięśnie kciuków! :-D

Piranha, myślisz ze B-Complex i wit C tez wystaraczy plus Sylk przy starankach? chce zaczac łykac witaminki ale jeszcze nie kupilam ;// nie moge tych wlasciwych na allegro znalesc... no a wapń mam o mniejszej dawce z apteki.

Dobry wieczór :-)
Dopiero teraz zebrałam się w sobie żeby poczytać ci u Was bo nie było mnie na bb od piątku. Słuchajcie, mam takiego lenia, że szok!! Kompletnie nic mi się nie chce, dzisiaj zmusiłam się żeby iść do kina, najchętniej nie wstawałabym wcale z łóżka, męczę się sama z sobą i swoim lenistwem :baffled:
Wczoraj byłam na ślubie kuzynki w Szczecinku, ona jest w ciąży i rodzi już w maju, ślicznie wyglądała i całe przyjęcie wypadło bardzo dobrze chociaż o godz 19 zasypiałam na siedząco, kuzynka zresztą też :-D

Bardzo dobrze kochanie pamiętacie, wizytę mam we wtorek, to będzie pierwsze USG mojej fasolki, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trochę się stresuję...

Piranho córcia śliczna:tak:

Mama ale z Ciebie laska w tym wiosennym wydaniu :-)

Kinga gratuluję zakupu auta. Wiem jak to cieszy. Ja niestety nigdy nie będę jeżdziła innym autem niż Audi bo mój M ma bzika na punkcie tej marki. W tej chwili jeździmy Audi A3, mieliśmy A6 w kombi a jak się nasza rodzina powiększy to mamy w planach zakup A4 w kombi. Niestety żadne inne auto nie wchodzi w grę...

Poza tym, że mam mega lenia to czuję się bardzo dobrze, czasami lekko mnie muli a poza tym jest OK, oby tak dalej.

Miłej końcówki niedzieli życzę, kładę się spać...

no widze ze ja tez nie zdazylam obejrzec fotek :-( ale mam nadzieje Matika ze wstawisz kiedys jeszcze raz ;-)
Ach.... Missbella jak ja chcialabym juz byc na twoim miejscu :tak:
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie ktore beda mialy wizyty w tym tygodniu &&&&&&&&
spokojnej nocki zycze. do jutra :-)

natusia, może wystarczy a może nie, na pewno im więcej czynników weźmiesz pod uwagę tym większe szanse na udane zaplanowanie. A jaki wapń masz z apteki i czy łykasz magnez? Tabletki z żurawiną też łykasz do owulki? Dietę dziewczynkową stosujesz? Jeśli robisz to co powyższe i przypilnujesz niskiego pH to szanse są ogromne! :tak: Wskazana też gorąca kąpiel M przed starankami :-) no i oczywiście staranka bez pana "O".

MissBella, oj ja też w pierwszym trymestrze nie miałam na nic sił i ochoty a senność mnie nie opuszczała, tak więc oby do zbawiennego drugiego trymestru :-)

Dobrej nocki dla wszystkich i do jutra!

Witam miłego poniedziałku życzę wszystkim:-)
Mama widzę że też w turkus idziesz. Mój przedpokój wyszedł zaj..... . A tikurilla super farba polecam.:-)

dzien dobry
ImagePreview.aspx

ja juz na nogach a najchetniej to bym caly czas lezala i nic nie robila;/
nadii goraczka sie skaczyla to sie zeby zaczęły czwórka ja tak boli miala plombowana ale lekarka mowila ze dlugo nie wytrzyma i na pewno będzie trzeba kanalowo i maz próbuje dostać nas do dentysty bo jest jeden ryk ;/ milego dnia:-)

reklama
wiecie co mam do was tak prosbe bo chce kupic nadii na wielkanoc kuchnie albo myslalam moze jakies fajne klocki nie wiem co lepsze;/ chciałam przeznaczyć do 400zl moze ktos moze mi polecic jkas kuchnie ktorą warto kupić i ni jest mala bo nadia do malych nie nalezy;/jest duzo fajnych ale ciezko mi powiedziec czy praktyczne;/
http://allegro.pl/smoby-rozsuwana-elektroniczna-kuchnia-loft-gratis-i2227418692.html
http://allegro.pl/smoby-kuchnia-tefal-excellence-deluxe-wysylka-24h-i2232626930.html

Do góry