reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tasha czy ja wytrzymam? to Ollena jest w ciąży i nie chce znać płci:-D ale podziwiam ją, z jednej strony to nie jest wcale taki zły pomysł.. bo tak, jak napisała nie zadręcza się, że nosi po seruchem synka, a chciała córkę.. bo w chwili porodu euforia jest tak wielka, jesteś szczęśliwa, że masz dzidzię na zewnątrz i nic innego się nie liczy..

reklama
mój wiosenny look:-D
wczoraj nabyte ubranka-niestety nie zdązyłam się usmiechnąć :sorry2:

Załączniki

• Nr353.jpg
    Nr353.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
kropelki_1.jpg

Witajcie DziewczynKi:))))
Zagladalam do Was wczoraj ale na szybKo..nie mialam czasu popisac..
U nas ok..dzieci dopiero wstaly wiec pospalismy..
Wczoraj poplynel w zaKupach...Maz zostal z chlopcami w domu a ja buszowalam po sklepach. SpotKalam sie tez z moja przyjaciolka na Kawce:)
Dzis jedziemy na ur rocznego kuzyna naszych chlopcow..
Z maciusiem nie bylam na usg trojwymiarowym ale z maksiem bardzo chcialam i poszlam...tez mam film z tego nagrania i zdjecia;0)))) Wspaniala pamiatKa:))))
Mama- Super!!!! ElegancKo:)))) Ja wczoraj tez kupilam sobie łASZKI...Sukienke i 2 bluzki..rajstopy i leginsy w calzedonii

Sciskam Was dziewczynki Mooooocno
Milej , Rodziennej Niedzieli!!!!
images

Ostatnia edycja:
No ja nadal mam te zawroty glowy popoludniy.Pirania jak ty musisz byc szczesliwa.Ja myslac o dzidzi lapie sie ze mysle zosia.Moze tez dlatego ze nie mam imienia do chlopca.A nie chcialabym bo nie chce sie niepotrzebnie rozczarowac

Czarodziejka dzięki kochana :)również milusiej niedzieli zyczę ;))

Tasha -na basenie było git ;))) poszłam w stroju 2częściowym bo tylko takie mam a generalnie wszystkie mamy w 1częściowym bo rozstepy na brzuchu...doceniłam fakt ,że ich nie mam..
dzieci szalały jak jasny gwint...
nawet ja kilka razy zjechałam ze zjeżdżalni:-Dpewnie jak pokraka ,ale liczy się radośc dzieci ,że z mamą:tak:
Tomek brał Ich na te większe i zjeżdżali na podwójnych pontonach-dla mnie hardcore więc moczyłam doopkę w bąbelkach :-)
byliśmy z jeszcze 2 rodzinami-jedna 3 synów ,druga parka tak jak my tylko starszy syn..

po 3 h moczenia-tak Truskaffcia miałam odmoczoną skórę:-D:-Dpojechalismy jeszcze do Mc D.i dopiero o 22.oo zawitalismy do domu-dzień przeudany-że tak nowe słowo wymyślę:-D
i wstaliśmy o 9.00:tak:

Pirania śliczna córa ;))!!nie pkazała buźki-czeka na wybór imienia i zjedzenie batonika 20 min przed usg;-);-)

Ewcik dziękuję kochana ;) jak tam Twoje brwi ;)??

Kochane-wszystkie ściskam i idę coś zjeść ;))

Ewcik- nasz Maksio do pewnego momentu tez wstawal "z kurami:)))"
Pamietam jak mial roczek, czy poltora i wstawal o 5 a czasem przed 5...myslalam ze zdechne...najgorzej bylo w zime..bo jak on wstal , bylo jeszcze ciemno. Wtedy "zycie" ratowala mi Kawa...
Chyba kazdy rodzic pewne etapy w zyciu dziecKa musi przetrwac:)))) Minie to-zobaczysz:))))

AndziaK- wciaz jestem mysli ze bedziesz miala coreczke!!!! naprawde!!!!!!!..Wiem ze tobie trudno w to wierzyc ale tak jakos mysle!!!!!! Glowa do góry!!!!

Mama- Fajna z Ciebie laska..wysoka, szczupla:))))

mamcia super, że tak Wam się sobota udała:tak: nas niestety czeka dziś dzień w domu, bo Młody cherla strasznie, katar plus 38 st:no: a 3 tygodnie już był spokój... ehhh... po południu tylko pójdę do kuzynki dać prezent, bo jej syn obchodzi 8 urodziny.. kochana, brwi zmuszona byłam ostatnio w końcu sobie zrobić, bo prawie wyglądałam jak Breżniew:-D

Ewcik aaaaaaaaahahahahahahah no kurcze spadłam z krzesła ;))))już nie przesadzaj kochana :-D:-DBreżniew :-D
w każdym razie dobrze,że zrobione i Breżniew poszedł won:cool2:
zdrówka dla synka ....ehhhh wirusy wiosenne..
u nas dziś był przymrozek -tak zapowiadali -5 i pewnie tak było:baffled:

Czarodziejka dzięki ;**
a Ty kochana pokaż sukienusie:)
leginsów widzisz tez szukałam,ąle do Calzedonii nie weszłam:sorry2:mój błąd...

reklama
piranha widac buzie widac, sliczna mala krolewna :-)
mama:-) piekne zdjecie nawet mimo braku usmiechu, ubranka takie pelne zycia i wiosny:-) a Ty przesliczna :-)
milego dnia

Ewcik zdrowka dla synka...
pamietam te nocne wstawanie przed 5 u Nadii matko, czlowiek chcial jeszcze oczy zamknac a dziecko dawaj mamo bawimy sie, wstawaj juz, bo ja nie spie, czlowiek pol zywy potem po domu sie wloczyl... uuuu ...naszczescie Livia tak nie robila...

Do góry