reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

sprawdzilam w tej jej książeczce zostala zaszczepiona na Meningokoki ja w polsce jej nie chcialam na to szczepic tu ja zaszczepili bo obowiazkowa;/ czy to w ogole nie zapozno zostala na to zaszczepiona?
zostaly jej jeszcze szczepioni na pneumokokken , rotavirus i influenza ktos wie na co to ?

reklama
Witam
Daria z tego co wiem to te szczepienia o których piszesz w Polsce sa nieobowiązkowe
mama z tymi cenami za leki to jakas paranoja, ja w tym tygodniu kupowałam dla M leki na stawy na recepte oczywiście 100 % płatne zapłaciłam prawie 200 zł, i on jescze to musi kontunuowac jakies 2 serie jescze, a co do tego wątku ja też się zastanawiam co tutaj robie bo nie planowałam z wami płci i narazie nie planuje ale tu jest tak fajnie, ze żal mi Was opuszczac i będe tak jak Czarodziejka i Ty

Mama, zapomniałam Ci napisać, śniło mi się, że na BB pochwaliłaś się fotką pozytywnego testu ciążowego a ja miewam czasem sny prorocze :-)

MissBella
, oj pamiętam to lenistwo, niemoc, brak energii i siły w pierwszym trymestrze, dużo gorsze były w mojej drugiej ciąży ...na szczęście do drugiego trymestru zleci ani się obejrzysz :-)

Daria, strasznie współczuję :-(, te szczepionki to jednak faktycznie okropny syf.

kate, ja do forum dołączyłam będąc już w ciąży wiec również z dziewczynami nie planowałam :-) Ale bardzo się zżyłam z babeczkami tutaj i póki mogę i mam czas to nigdzie nie zamierzam stąd znikać :-)

Truskafffko, ślinka mi kapie na myśl o naleśnikach z malinami i bita śmietaną, przez Ciebie cały dzień nie będę o niczym innym myśleć :-D

Dziewczyny, pomóżcie, po ostrej selekcji (przez kilkuosobowe jury :-D) zostały w czołówce 2 imiona (pewnie jedno zostanie pierwszym imieniem a drugie drugim ...masło maślane ;-)): Emilia (zdrobnienia: Emilka, Emi, Milka, Mila) i Alicja (Ala, Alunia, Aluś, Alusia). Które dałybyście jako pierwsze imię bo mi już mózg paruje? :-D

Mam dziś potworne problemy z internetem więc pewnie będę na BB wyrywkowo delikatnie mówiąc.

Pirania Emilia :))
mówisz,że masz prorocze sny;))))))))

Kate bądź tu kochana z nami :)) rozłozyłas kocyk to nigdzie nie idź;-)

Daria no to Ci sie porobiło z córą:-(wspołczuję...

Truskafffka z malinamiiiiiiiiiiii:szok:język mi uciekł....

witam się:-)
czytam was cały czas, póki co o syna na razie starać się nie będę, ale jest plan w przyszłym roku:szok:
ale przez ten czas szkolę się i czytam wasze posty.
Piranho, ja mam Emilkę, to imię śliczne ;-) fajne ma zrobnienia, aczkolwiek Ala też ładne.
miłego dnia wam życzę!!

mama dziękuje
Piranha zdecydowanie Emilka
Piranha napisz mi jeszzce prosze jakie owoce i warzywa można jeśc w diecie dziewczynkowej

hej, podczytuję Was kobietki czasami i muszę dzisiaj zabrać głos :-)
Piranha ja tez mam synka Krzysia i córcię Alusię dla mnie więc Alicja na pierwszym miejscu :-)
pozdrawiam sympatyczne forum

wazon-na-kwiaty43388271.jpg

Dzien Dobry:))))
Dopiero sie rozsiadlam:)
Maksio przycina Komarka...
dzis znowu u nas barowo..oj barowo...ciemne chmury sie roztoczyly na niebie..i co jakis czas wychyla sie slonce ale ziumb jak....Uj...no wiecie:):-D

Mama - o jakich Ty firankach teraz piszesz? przecie zdjecie zaslon wkleilam?:)))))
tam poza zaslonami i roletami firanek nie wieszam:)))))

reklama
Kate-no problemo ;)))zostań,zostań-w końcu może na córe się skusisz to wątek bedzie jak znalazł:laugh2:

Ilaczek-a Ty nie czytaj tylko pisz :rofl2: jak to Truskaffcia napisała -o wszystkim i o niczym-zawsze jest o czym;)

Nika8 witaj i zapraszamy-planujesz ciążę ??

Czarodziejka no pisałaś ,że jakieś labrykaty jeszcze masz powiesić -czy coś:))))

a tu wstawiam fotke naszego słonka uśmiechniętego:))
i byczącego się :rofl2:

Do góry