Mama, zapomniałam Ci napisać, śniło mi się, że na BB pochwaliłaś się fotką pozytywnego testu ciążowego a ja miewam czasem sny prorocze :-)
MissBella, oj pamiętam to lenistwo, niemoc, brak energii i siły w pierwszym trymestrze, dużo gorsze były w mojej drugiej ciąży ...na szczęście do drugiego trymestru zleci ani się obejrzysz :-)
Daria, strasznie współczuję :-(, te szczepionki to jednak faktycznie okropny syf.
kate, ja do forum dołączyłam będąc już w ciąży wiec również z dziewczynami nie planowałam :-) Ale bardzo się zżyłam z babeczkami tutaj i póki mogę i mam czas to nigdzie nie zamierzam stąd znikać :-)
Truskafffko, ślinka mi kapie na myśl o naleśnikach z malinami i bita śmietaną, przez Ciebie cały dzień nie będę o niczym innym myśleć
Dziewczyny, pomóżcie, po ostrej selekcji (przez kilkuosobowe jury
) zostały w czołówce 2 imiona (pewnie jedno zostanie pierwszym imieniem a drugie drugim ...masło maślane ;-)): Emilia (zdrobnienia: Emilka, Emi, Milka, Mila) i Alicja (Ala, Alunia, Aluś, Alusia). Które dałybyście jako pierwsze imię bo mi już mózg paruje?
Mam dziś potworne problemy z internetem więc pewnie będę na BB wyrywkowo delikatnie mówiąc.