reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-DMartika dzięki ;))
mam sąsiada 2 ulice dalej tez ma ta rasę co Ty :)) ależ ten psiak był szczęśliwy zimą :))a grzywe ma jak lew:rofl2:nasz Bono super z nim szalał po sniegu:))))))))

Pirania no sama powiedź-kochany Bonusław nie ;)))uwielbiam Go i dzieci za Nim przepadają :)) norrrmalnie do schrupania:-D:-Djest cudownym lekiem na całe zło:tak:

Czarodziejka dzięki za komplementa ;)i oczywiście storczyki lubię:tak:właśnie przesadziłam zamiokulkasa co to go nabyłam 3 tyg temu:-)

ahaaa-info dnia dla nas;)))wczoraj pod górę cały dzień a dziś :)))))
dostalismy piekną kwotę na konto z pitów-Tomi 3 tygodnie temu rozliczył nas przez neta i juz mamy...a klasycznie jak składalismy w Urzedzie to 3 m-ce czekaliśmy...
ojjjjjjjjjjj będą nowe kwiaty w domu:)))))

reklama
Piranha no to ja za Alą jestem :-)
Ja też zaczynam dom kwiatami obsadzać bo tak przytulniej się robi tylko rozglądam się za jakimiś donicami ecru względnie białe.
Jutro malujemy korytarz kupiliśmy Tikurille piękny turkus , mam drzwi wenge a pokój jaśniutki beż i brąz więc myślę ze będzie super pasowało, chce tez kupić zasłony ale w salonie mam dużo okien i muszę kaski trochę uzbierać.
Dziewczyny a ma któraś z was wykurz w salonie bo ja właśnie szukam inspiracji na fajne przyozdobienie tego okna ?

U nas nie ma tradycji kupowania zabawek na święta wielkanocne, jedynie co...urządzamy zbieranie łakoci z podwórka. Chowamy różne jajeczka na podwórku i Mati chodzi i zbiera do koszyczka zdobycze, radochy przy tym kupe :)
u nas zajączek zawsze coś dla Filipa przyniesie:) a co do zbierania jajeczek i łakoci to u nas tak samo jest jak idziemy do teściów:)) Ola daje Filipowi koszyczek a on po całym podwórku szuka jajeczek:) jest fajnie to prawda a dziecko ile ma radości i przy tym:)))

Dziewczynki jestem taka szczesliwa!:))) czuję że żyję!

ledwo wróciłam z miasta i zaraz się kurierzy zjechali do mnie. fajnie przypadło :rofl2:

Jutro malujemy korytarz kupiliśmy Tikurille piękny turkus , mam drzwi wenge a pokój jaśniutki beż i brąz więc myślę ze będzie super pasowało, chce tez kupić zasłony ale w salonie mam dużo okien i muszę kaski trochę uzbierać
agulek na pewno ślicznie bedziecie mieli:)) Masz podobnie jak ja drzwi wenge i pokój jaśniutki beż i brąz.. meble też wenge. i narożnik ciemny brąć jasne panele.. :) lubie taki dizajn

my mamy Labradora czekoladowego tzn. labradorke
kate też śliczny piesek!!! :)

Kinga, dzięki kochana! A autko super wybraliście! Moja mama ma Renault i sobie bardzo chwali.
piranha no auto jest super:) tylko jeszcze nie wiem czy czarny czy granatowy metalik. tą decyzję zostawiam mężowi;)

MAMA jasne że fajne uczucie! i oby tak dalej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulek pokarz jaki kolor kupiliście ..jest na necie??
ja nie mam wykuszu-zrezygnowalismy na etapie budowy.

i na pewno bedzie pieknie -na pewno;))

Kinga ja też czuję ,że żyję :)
miłe uczucie:-)

idę zmyć maseczkę..

kupiłam sobie zieloną sukienkę, doradźcie mi jaki kolor butów najlepiej by pasował? czarny chyba odpada... ? kolorek jest żywy jaskrawy.
Jak się wystroję i fryzurkę zrobię to wam zdjecie nawet na chwile wkleje ;))) to oblukacie :-):-p

a Filipowi jaką koszulę ładną kupiłam.... bedzie elegancik! :happy:

Mama ,myśmy jednak kupili farbę nie gotową bo żadna mi nie odpowiadała i kupiliśmy z mieszalnika.
Ja mam narożnik jaśniutki beż i brązowe poduchy, meble wenge też mam, też lubię te kolory z połaczenie niebieskiego lub turkusu, nawet w żyrandolu mam podświetlenie ledami niebieskimi i mam też listwy ledowe niebieskie wokół sufitu podwieszanego i w rogu na ścianie mam takie wielkie 2 kwadraty z gipsu podświetlone też na niebiesko. Uwielbiam wieczorem jak jes to zapalpne jest tak przytulnie wbrew pozorom że niebieski to zimny kolor.
Dziewczynki mykam bo jestem w pracy i zaraz mnie ktoś opit.....:-)

reklama
Krzysiu już śpi więc mam chwilkę.

agulek, ja mam wykurz na półpiętrze, jest cały obsadzony storczykami :-) Nonono, ja tam uwielbiam takie zmiany a Tikurilla ma bardzo dobre farby!

Kinga, czekam z niecierpliwością na foteczkę! :-)

Co do imion to jeszcze ta Kaja mi wciąż spokoju nie daje ;-) - imię jest krótkie (a mamy bardzo długie nazwisko) i podoba się bardzo zarówno M jak i mojej mamie, tylko siostra kręci nosem ale ciężko każdemu dogodzić ;-) Tak więc do rozważenia mam triplet: Kaja, Alicja i Emilia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry