Andziak0307
Fanka BB :)
Byl poranny tez jestem w 7 tyg.kolor moczu batdzo ciemny.Jak wlalam troche to nic nie bylo dopiero jak dolalam reszte to tak jakby ta soda sie mieszala z moczem i wtedy wyszedl ten osad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam WAs poniedziałkowo!
Dziewczyny, jestem załamana, mój synek dalej nie chce jeść, odmawia dzisiaj znowu wszystkiego, wczoraj zjadł jak zwykle bardzo mało 3 x niewielkie posiłeczki. Jest blady jak ściana, sińce pod oczami, chudziutki się zrobił, ale on nie będzie jadł. Ja już tym jestem tak wykończona, że poryczałam się z tej bezsilności. Jak ja mam się starać o dziecko, jak ciagle jakieś problemy, z czegos takiego to na pewno dziecka nie będzie przy takich stresach. A nie umiem już się nie denerwowoać , bo to już czwarty tydzień jak jest taki stan i widać po nim, że mi mizernieje każdego dnia. Anemię, to juz ma na 100% i nic nie mogę z tym zrobić, bo on nie chce jesć.
przepraszam, że do Was piszę, ale czuję się kompletnie sama z tym problemem, mąż idzie sobie do pracy , wraca póżno i niech się zona martwi co z tym zrobić, nawet do mamy nie mogę się wyżalić, czy prosić o wsparcie, bo jej już nie ma na tym świecie.
Sorki, że tak z rana to piszę... Wybaczcie...