reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie kochane z rana-u nas było -1 wiec szron wszedzie..

Czarodziejka wnętrze czarodziejskie masz :tak:pewnie z resztą rzeczy efekt nas powali:-)świetna robota ;) doniczki z Ikei??:-)

Pirania wytchnienia..

Truskafffcia brakowało Cie ,ale pewnie pobyt u znajomych był udany ;))

Bella smacznej kawy;)

wszystkim życzę milusiego dnia-ja dziś powinnam @ dostać..dzis lub jutro.aż się jej boje bo nie wiem czy mnie zaleje czy bedzie bolało -co z tymi torbielami:blink:
lecę,paaaa

reklama
Witam Porannie:)
NocKa przespana spokojnie ale o 12:00 w nocy maksio tak nam intensywnie zwymiotowal..to na skutek Kataru..splywal mu i w koncu maksio zwrocil...Musialam wszystko przebierac...a posciel dzien wczesniej zmienilam..i znowu do prania
Maz myl maksia a ja sprzatalam...no ale dzieki temu ze zwymiotowal...zasnal i obudzil sie dopiero rano... A dzis juz czuje sie Suuuuper!:)

Mama- taK doniczKi z Ikei
W ogole dziekUJE Wam dziewczyny za Komplementy:)))))
Moje marzenie to zeby stylista urzadzil mi w domu...Maz mi obiecal ze jak sie pobudujemy to urzadzi mi taki czlowiek:))))) mam chopla na tym punkcie...uwelbiam ladne dodatki ktore potrafia wnetrzu nadac cudny ton,....dlatego w nowym domKu wydam kazda kase na zaprojektowanie wnetrz...najbardziej zalezy mi na Kuchni, salonie i lazienkach:))) reszte moge sama:)))))
ale wtedy taki czlowiek robi wszystko od A do Z i koordunuje wszelkie prace zwiazane z projektem.:)))
no to tyle o moich malych i duzych marzeniach:))))

Piranha- tak myslalam ze te testy na ph bazuja...ale jednak niktorym sie sprawdza...od czego to zalezy...i jeszcze pisza ze taka duza sKutecznosc...
Co do dzieci...siostra juz ma luzik...dzieci w takim wieku(6 i 4 lata) to juz fajne...wszedzie mozna pojsc, zostawic z dziadkami:))) super..U mnie w tym roku maciek 6 lat , maksio ponad 2 i tez juz jest lzej...Z mackiem juz mozna jak z doroslym sie "dogadac'....no a ze maks za bratem wszedzie to tez nam latwiej bo wystraczy ze maciej przy nas to i maks przy nas:)))))
Przetrwasz ten pierwszy okres i bedziesz potem meeega szczesliwa:)))))

hej kochane:-)

Marcello już w żłobku, ja mam dziś na 12 do pracy. Zaraz zjem śniadanko- bułkę z serkiem białym i dżemem truskawkowym. muszę sobie wykombinować jakąś sałatkę o pracy,bo mam dziś do 18, więc obiadu nie będę miałą jak zjeść.. może coś z tych brokułów stworzę :confused:
nie wiem, co z tą kukurydzą, wydaje mi się, że ona była w diecie na chłopca, ale może się mylę..

pirania kurczę, biedny Krzysio, pewno męczy się strasznie tą chorobą:no: a Ty samym Ty też wykończona jesteś.. mam nadzieję, że dzisiejsza nocka już dużo lepszA?

mamcia nowy cykl-nowe nadzieje- i oby tak właśnie było:tak:

czarodziejka i u Ciebie wymioty:no: to niezły ten katar musi Maksio mieć, że aż zwymiotował:no: co do urządzania mieszkania, to my urządzaliśmy na szybko, miesiąc przed narodzinami Marcelka, więc jak miałam łazić z brzuchem i mega opuchniętymi nogami po sklepach i wybierać, to mnie szlag trafiał.. i teraz jak patrzę na swoje wnętrze, to bym z chęcią zrównała wszystko z ziemią i zrobiła raz jeszcze... źle się czuję w swoim mieszkaniu, no ale co zrobić-nie stać nas teraz na jakiekolwiek modernizacje

miłego dnia:-)

Witam, wspolczuje ciezkich nocek z chorymi dzieciakami... :-( i zycze zdrowka ...dla Krzysia i Maksia

Czarodziejka pieknie :-)

A ja czekam na @ i jakos jej nie widac, nie slychac i nie czuc wrrr.... pewnie przez grype i powiklania :/

Andziak nie zadreczaj sie ta plcia prosze, przytulam mocno...

Witajcie Dziewczyny!

Nie zaglądałam do Was w weekend bo roooboty w domu ( okna, podłogo obiady no i nowe firanki ) i w ogrodzie masa. Do tego impreza urodzinowa chrześniaka. No i dodatkowo młody kolejna infekcja, oskrzela osłuchowo nieciekawie. Ale to niestety przez żłobek do którego zaczął chodzić od lutego. Także łączę się w bólu z mamusiami naszych chorych dzieciaczków.
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi. Pracuje nad moim mężem choć rozmowy ciężkie i obydwoje mamy nerwy na wierzchu jak ruszam temat córeczki. Zobaczymy.
Czarodziejka chciałam kupić książkę The secret.. ale okazało się w empiku , że pozycja wyprzedana od 2010. Także szukam dalej od czego mamy w końcu wujka Googla :-).

Dziewczyny miłego dnia i do pisania

a ten test inteligender to mozesz zrobic z crystal drano jakos tak sie nzywa to srodek do czyszczenia rur i te granulki wygladaja tak samo jak te w inteligender i mowia ze taki sam wynik wychodzi jak w tych drogich testach bo crystal drano grosze kosztuje

reklama
Do góry